Zuniu, Kochanie, co Ci jest? Zjadłaś? Nie pawikowalas wiecej? Martwimy się. Ciocie mir.ka, kotina, dziękujemy za życzenia! Pralciu, jemy ładnie, nie za dużo, ale Duża mówi, że wystarczy Cichego Sylwestra wszystkim życzymy Sabcia
Aaa, faktycznie, cichego! dziwne, ale w Krakowie zwykle już nieco przez Sylwestrem się zaczynały strzelania, a w tym roku jakoś (przynajmniej w naszych okolicach) spokojnie - oby tak pozostało! Fel i Bajka pewnie w razie huku polecą na okno sprawdzać, co się dzieje, ale Bezia się przelęknie, się obawiam...
Piękne życzenia Ciociu zjadłam , byłam głodna jak Duża wróciła. Na 2 stycznia jestem umówiona do weta na steryd. Który lepiej dac kotu z chora watroba -Dexametazon (czy jakoś tak) - działa tydzień czy DepoMedrol - działa 2 tygodwie?
Ciociu Gosiagosia, Ciociu Anna2016, Zuniu dziękujemy za życzenia! Sabcia Zuniu, próbowałam czytać o tych lekach, ale na razie nie znalazłam, który jest bardziej obciążający dla wątroby. Będziesz to dostawała do pysia czy w zastrzyku? Bo jak zastrzyk, a Duża sama nie zrobi, to lepiej rzadziej...
Życzymy wszystkim Spokojnego Sylwestra i Dobrego Nowego Roku!!! A życzenia złoży też Placido... To było w trakcie Koncertu Noworocznego z Wiednia, chyba w 1992 r., Placido był na widowni i poprosili go o złożenie życzeń w imieniu Filharmoników Wiedeńskich - całej Europie i całemu Światu. Pierwsze życzenia były po angielsku, ale zanim wrzuciłam kasetę i uruchomiłam nagrywanie, upłynęło parę sekund, więc nagrały się tylko pozdrowienia po francusku, włosku i hiszpańsku. Towarzyszy im polka Straussa, więc po życzeniach mamy tę polkę w całości, z przedstawienia Zemsty Nietoperza, którym Placido Domingo dyrygował w Londynie w 1983r.
Ostatnio edytowano Wto gru 31, 2019 18:06 przez jolabuk5, łącznie edytowano 1 raz