Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Czytam i ciepłej mi się robi na sercu. Tak, Micia była krótko na forum, ale cieszę się że się tu znalazłyśmy. Że zdążyłam Wam ją przedstawić, że poznała wspaniałych Przyjaciół. I że ja mogę się wygadać wiedząc że nikt nie napisze "to tylko kot". Cieszę się że razem z nami cieszyłyscie się z każdej kupki, z dobrych chwil i wspierałyście w złych. I że Mici już nic nie boli, z tego się cieszę. Że nie musi krzyczeć jak napisała madrugada. Że zasnęła spokojnie i że na nas czeka. Będzie na pewno długo bolało i na dzień dzisiejszy mówię że nie chcę już żadnego kota. Ale czy tak będzie?
Silverblue pisze:Hana, masz rację, pewnie będę wiedzieć. Na pewno już wiem że bez kota jest pusto. Takie małe stworzonko a wypełnia każdy kąt sobą. I człowieka wypełnia sobą. Na razie wszystko to jedna rana, zbyt świeża na cokolwiek.
errato pisze:Piękne słowa, Jolu...
To prawda, bardzo piękne i poruszające. Dzięki Joli wiele takich pięknych poznałam i opowiadań i wierszy.
errato, miło mi że nas podczytywałaś i kibicowałaś. Ja też bardzo współczuję Ci straty Przyjaciela.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości