Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Teraz zrobiło się ciepło, kotki bardziej gubią futerko, mogą się łatwo zakłaczać.
Sabciu, bezproblemowego kupalka ci życzę![]()
madrugada pisze:Sabciu, Calineczko, martwimy się o Was
pibon pisze:I u nas co i rusz ktores futerko zaklaczone i duzo roboty przy wyczesywaniu.
Calineczko, Sabciu
MB&Ofelia pisze:Teraz zrobiło się ciepło, kotki bardziej gubią futerko, mogą się łatwo zakłaczać.
Sabciu, bezproblemowego kupalka ci życzę![]()
Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Jeszcze nie...![]()
Ale ja jeszcze niedawno robiłam kupkę, Duża panikuje![]()
Calineczka bez zmian, chętnie je pasty, oby pomogły
Sabcia
Sabciu, Duzi zawsze się przejmują kiedy z kotkami jest coś nie tak.Martwi nas gorszy apetyt, brak kupki, niewyraźna mina...Mam nadzieję że i u Ciebie i u Calineczki przyczyną są kłaczki które w końcu wyjdą.
madrugada pisze:O, masz jakieś fajne miejsce do nocowania we Wrocławiu?
jolabuk5 pisze:Silverblue pisze:jolabuk5 pisze:Jeszcze nie...![]()
Ale ja jeszcze niedawno robiłam kupkę, Duża panikuje![]()
Calineczka bez zmian, chętnie je pasty, oby pomogły
Sabcia
Sabciu, Duzi zawsze się przejmują kiedy z kotkami jest coś nie tak.Martwi nas gorszy apetyt, brak kupki, niewyraźna mina...Mam nadzieję że i u Ciebie i u Calineczki przyczyną są kłaczki które w końcu wyjdą.
To prawda, Duzi się bardzo przejmują naszym zdrowiem, a swoim to wcale![]()
Sabcia
mir.ka pisze:madrugada pisze:O, masz jakieś fajne miejsce do nocowania we Wrocławiu?
Fajne to pojęcie względne, zależy co kto lubi, dla mnie jest fajne. To kawalerka w bloku na 1 piętrze, nawet ze zwierzakiem można przyjechać, mogłabyś zabrać ze sobą Nolinkę, tylko ,że tam balkon nie osiatkowanyJak byłam tam pierwszy raz to Mary nas tam odwiedziła, więc możesz ją zapytać co o niej myśli.
MaryLux pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:O, masz jakieś fajne miejsce do nocowania we Wrocławiu?
Fajne to pojęcie względne, zależy co kto lubi, dla mnie jest fajne. To kawalerka w bloku na 1 piętrze, nawet ze zwierzakiem można przyjechać, mogłabyś zabrać ze sobą Nolinkę, tylko ,że tam balkon nie osiatkowanyJak byłam tam pierwszy raz to Mary nas tam odwiedziła, więc możesz ją zapytać co o niej myśli.
Nawet fajne, jak na kawalerkę całkiem przestronne i w spokojnej okolicy.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:O, masz jakieś fajne miejsce do nocowania we Wrocławiu?
i w ciekawe miejsca dość blisko spacerem
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:madrugada pisze:O, masz jakieś fajne miejsce do nocowania we Wrocławiu?
i w ciekawe miejsca dość blisko spacerem
madrugada pisze:Samodzielna kawalerka w dobrym punkcie, to na pewno jest fajne miejsce![]()
Można prosić namiar na priv?
Tylko Noliny nie wezmę, nie zaryzykuję. Zwłaszcza, że podróżuję pociągiem, więc kot + kuweta + żwirek i jedzenie to za duży bagaż.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 35 gości