Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Trochę Wam zazdroszczę. U mnie Mama jest, córka z mężem i wnusiem i my z mężem. Jedzenie cały dzień, nie wychodzę z garów. Choć nie, ze 2 razy udało mi się dziś wyjść do toalety
aga66 pisze:Trochę Wam zazdroszczę. U mnie Mama jest, córka z mężem i wnusiem i my z mężem. Jedzenie cały dzień, nie wychodzę z garów. Choć nie, ze 2 razy udało mi się dziś wyjść do toalety
Gosiagosia pisze:aga66 pisze:Trochę Wam zazdroszczę. U mnie Mama jest, córka z mężem i wnusiem i my z mężem. Jedzenie cały dzień, nie wychodzę z garów. Choć nie, ze 2 razy udało mi się dziś wyjść do toalety
U mnie podobnie 6 osób na Święta, jedzenia jak dla pułku wojska i do końca roku nie przejemy.![]()
Dopiero teraz wykąpałam się i chop do łóżeczka.
indianeczka pisze:aga66 pisze:Trochę Wam zazdroszczę. U mnie Mama jest, córka z mężem i wnusiem i my z mężem. Jedzenie cały dzień, nie wychodzę z garów. Choć nie, ze 2 razy udało mi się dziś wyjść do toalety
A ja Tobie ciut zazdroszczę![]()
Na początku niby człowiek się cieszy gdy ma ciszę w święta ale z czasem zaczyna to " dokuczać "
Od czasu wigilii mam problem bo nie wiem który psiak zjadł mi oliwki![]()
Ja rozumiem że niektóre psy lubią ogórki, paprykę i ser . Ale pierwszy raz spotkałam się z psem który zjadł mi oliwki.
aga66 pisze:Sama to bym nie chciała być ale marzę o tym by w święta kiedy mam wolne od pracy udało mi się przeczytać choć rozdział książki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 17 gości