maggia pisze:Witam!![]()
Piękne foty Kasiu.![]()
A jedną flaszeczkę to Ci jutro zwędze.
hy hy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:Witam!![]()
Piękne foty Kasiu.![]()
A jedną flaszeczkę to Ci jutro zwędze.
moś pisze:Marcelibu pisze:moś pisze:tosiula pisze:A jak was zwierzaczki przywitały?
pies oszalal na nasz widok, podobno trzy dni to chodzil jak struty i czekal, a koty- obrazily sie ale za chwile przywitaly jakby nas nie bylo z godzine![]()
papa dziewcztea
Mosieńko - jak fajnie, że już jesteś!
no, wszedzie dobrze ale na miau najlepiej czyli w domku
rambo_ruda pisze:cześć dziewczęta, widzę że prawowita właścicielka wonta się pokazała, cieszem siemja niestety ciężko pracuję, wczoraj padłam na ryj o 2, a dziś za 10min znów wychodzę
za to będę z wami wieczorkiem i jutro do popołudnia
![]()
trzymajcie kciuki za tż-towego i mojego psiura, wczoraj wycinali mu wielkiego guza z jamy brzusznej, trzeba było wyciąć z nerkądziś odbieramy go ze szpitalika, kciukujcie żeby wydobrzał...
Chat pisze:Ciesze sie Mosiu, ze juz jestes z nami. Rambo dzielnie dzialala pod Twoja nieobecnosc i pilnowala, zeby nikt o Tobie nie zapomnial![]()
Piekne zdjecia i piekna modelka, a kot dalmacki full wypas
Adrianapl pisze:tez zaluje bardzo
spac przez to nie moge, tak mi przykro
kalair pisze:To w niedzielę Was już nie będzie? Buuuuu...![]()
moś pisze:kalair pisze:To w niedzielę Was już nie będzie? Buuuuu...![]()
jutro mnie juz nie bedziespoko, to tylko do niedzieli, ale ty tez mozesz przyjechac, daleko nie masz jak ja
moś pisze:acha, no rano pewnie bedziemy ale musimy wyjechac bo niektorzy na pociag nie zdaza, np BT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Darkmatter, Google [Bot], Kankan, nfd i 57 gości