InkaPigulinka - teraz ja :) cz.7

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 29, 2009 11:06

Lemoniada pisze:
MaryLux pisze:Ceść Kleosiu kochaniocki :) Dlacego Tfoja Duza taka niegzecna i późno wraca???? Moja wraca wceśniej i tes mi psynosi zabawecki i dobrisońskie amciaku. Lubię fsystkie sfoje zabaffki, zwłasca taką kulkę, która udaj cerwoną myskę i śmiesnie gzechoce.
A dziś Duza do femfistki idzie :strach:

Ja nie wiem, cemu ona taka niegzecna :( Dziwnie pachnie jak wlaca, dziś to nawet spać z nią nie chciałem. Ale to jedzonko naprawdę pysne i z mysek się tak uciesyłem, ja najbardziej wlasnie mysy lubiem :D Tylko nadal nie mogem sie dostać do tych zywych, co je Duza w klatce tsyma.
Kto to jest femfistka?
Kleofas

Kleosiu, femfistka to taka doctori, która Duzym gzebie w ząbkach.
Cym pachnie Tfoja Duza?
A mógłbyś sam otwozyć klateckę mysek? Psecies im tam w środku na pewno nudno
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 29, 2009 11:07

Dorota pisze:...bry... Nuska! :D

Mru

Ceść, Mru, mój ideale
Inka

MaryLux

Post » Czw sty 29, 2009 11:18

MaryLux pisze:
annette88 pisze: cześć Inko, wczoraj było dziwnie.. bo rze Duza siem uka ciongle to wiem, ale rze sie z nim uczyl wczoraj Duzy to siem zaskoczylam 8O Duza mowi, rze dzisiaj znowu ma duzo roboty, bo jutro ma ten azamin i chcialaby go zdac :roll: a potem jedziemy do bapci na pare dni, bo Duzi majom dzies jakies urodziny, chyyba tatus Dużego :roll:

Biedna jsteś, Melusiu z tymi Duzymi, powiec im, zeby mniej się ukali, bo sobie ocka zepsują :strach:
Ojej, a potem znów Cię nie wpuscą na foruma pses kilka dniów...
Inka

no nie wpuszaja mnie :( ale potem Duża bendzie miała spokój z azaminami do 10 luta i bendzie sie uczyła mniej i wolniej, to bende tu pisowywac wiencej :)

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw sty 29, 2009 11:24

annette88 pisze:
MaryLux pisze:
annette88 pisze: cześć Inko, wczoraj było dziwnie.. bo rze Duza siem uka ciongle to wiem, ale rze sie z nim uczyl wczoraj Duzy to siem zaskoczylam 8O Duza mowi, rze dzisiaj znowu ma duzo roboty, bo jutro ma ten azamin i chcialaby go zdac :roll: a potem jedziemy do bapci na pare dni, bo Duzi majom dzies jakies urodziny, chyyba tatus Dużego :roll:

Biedna jsteś, Melusiu z tymi Duzymi, powiec im, zeby mniej się ukali, bo sobie ocka zepsują :strach:
Inka

no nie wpuszaja mnie :( ale potem Duża bendzie miała spokój z azaminami do 10 luta i bendzie sie uczyła mniej i wolniej, to bende tu pisowywac wiencej :)

Ale dlacego tylko do 10 luta? To psecis tylko tydzień..

MaryLux

Post » Czw sty 29, 2009 11:42

MaryLux pisze:
kothka pisze:Cześć Ineczko,
jak Twój brzuszek?

Bzusek jus lepiej troskę, bo dostałam kuja. Byłam strasnie dzielna, nawet Doctorro się zdziwił, ze go nie próbowałam gryznąć :)

dzielna dziewczynka :)
Żeby tak jeszcze doctorro znalazł przyczynę tego bólu :ok:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Czw sty 29, 2009 11:44

MaryLux pisze:
annette88 pisze:
MaryLux pisze:

Inka

no po 10 luta tesz jak jusz wszystko zda.. chyba, rze nie zda.. :roll:
Ostatnio edytowano Czw sty 29, 2009 11:50 przez annette88, łącznie edytowano 1 raz

annette88

Post » Czw sty 29, 2009 11:47

kothka pisze:
MaryLux pisze:
kothka pisze:Cześć Ineczko,
jak Twój brzuszek?

Bzusek jus lepiej troskę, bo dostałam kuja. Byłam strasnie dzielna, nawet Doctorro się zdziwił, ze go nie próbowałam gryznąć :)

dzielna dziewczynka :)
Żeby tak jeszcze doctorro znalazł przyczynę tego bólu :ok:

Doctorro podejrzewa kokcydiozę, mam zanieść jutro kupala do labu

MaryLux

Post » Czw sty 29, 2009 11:48

annette88 pisze:
MaryLux pisze:
annette88 pisze:
MaryLux pisze:

Inka

no po 10 luta tesz jak jusz wszystko zda.. chyba, rze nie zda.. :roll: [/color ]

[color=olive]Musi zdać fsystko, inacej się na nią obrazimy, prawda?
Ostatnio edytowano Czw sty 29, 2009 11:54 przez MaryLux, łącznie edytowano 1 raz

MaryLux

Post » Czw sty 29, 2009 11:52

No będę się starać ;)

annette88

Post » Czw sty 29, 2009 11:55

annette88 pisze:No będę się starać ;)

Ty się nie staraj, tylko po prostu zdaj

MaryLux

Post » Czw sty 29, 2009 12:35

MaryLux pisze:Kleosiu, femfistka to taka doctori, która Duzym gzebie w ząbkach.
Cym pachnie Tfoja Duza?
Inka

W zombkach? :strach: Dobze, ze mnie nikt do takiego cegoś nie zabiela.
A Duza pachnie jakimś dymem, jakimś tłuscem i jesce cymś, fe. Klatecke otwozyć ciągle próbuje, ale Duza mi to udalemnia :(
Kleoś

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Czw sty 29, 2009 13:10

Cześć Inka! Dziękuję, że znów odwiedziłaś mój pamiętniczek. Ja nie bardzo mam czas biegać po tym :pisanie: , bo MOJA jest znów zajęta tą "łazienka" i nie chce słuchać mojego miałkolenia. Twoje pisanki czytam, ale MOJA nie chce się wtrącać w Twój wątek na kotutach - tak mówi - ale dzisiaj jakoś dała się namówić.

Pozdrawiam - Kacper

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Czw sty 29, 2009 13:33

Lemoniada pisze:
MaryLux pisze:Kleosiu, femfistka to taka doctori, która Duzym gzebie w ząbkach.
Cym pachnie Tfoja Duza?
Inka

W zombkach? :strach: Dobze, ze mnie nikt do takiego cegoś nie zabiela.
A Duza pachnie jakimś dymem, jakimś tłuscem i jesce cymś, fe. Klatecke otwozyć ciągle próbuje, ale Duza mi to udalemnia :(
Kleoś

Mi tes nic w zombkach nie robiom. Ale widziałam, jak Doctorro gzebał w zombkach Psota. Napsód mu dał kuja i Psot zasnął i nie mógł się bronić. To ftedy mu Doctorro zabrał z zombków jakiegoś kamienia. Myślis, ze to mógł być blyrant? Bo inacej to po co Doctorrowi jakiś kamień, którego się spsedać nie da? A potem Psot długo-długo zakręcony jakiś był :strach:
A klateckę to spróbuj otwozyć, jak sobie Duza do tych bitkich tłusców pójdzie :)

MaryLux

Post » Czw sty 29, 2009 13:36

osspdg pisze:Cześć Inka! Dziękuję, że znów odwiedziłaś mój pamiętniczek. Ja nie bardzo mam czas biegać po tym :pisanie: , bo MOJA jest znów zajęta tą "łazienka" i nie chce słuchać mojego miałkolenia. Twoje pisanki czytam, ale MOJA nie chce się wtrącać w Twój wątek na kotutach - tak mówi - ale dzisiaj jakoś dała się namówić.

Pozdrawiam - Kacper

Kacperku, dlacego TWOJA nie chce się wtrącać w mój wontecek? Ja drapię tylko moją Duzą i Psota, nikogo więcej. A moja Duza nie gryzie :)

MaryLux

Post » Czw sty 29, 2009 13:57

Ineczko :wink:
dzisiaj juz czwartek :wink:
Niedługo Twoja Duza będzie miała wolne :lol: :lol:
I się z Tobą pobawi :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]