kristinbb pisze:A jak dzisiaj Paulaaa...?
zyje
kalair i gdzie ja mam się chwalić? kretki zamkneli a kristinbb nie będę zasmiecać
Moderator: Estraven
kristinbb pisze:A jak dzisiaj Paulaaa...?
Paulaaa pisze:kristinbb pisze:A jak dzisiaj Paulaaa...?
zyje![]()
kalair i gdzie ja mam się chwalić? kretki zamkneli a kristinbb nie będę zasmiecaćco?
![]()
kalair pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:A jak dzisiaj Paulaaa...?
zyje![]()
kalair i gdzie ja mam się chwalić? kretki zamkneli a kristinbb nie będę zasmiecaćco?
![]()
Paula, ale ja się bardzo cieszę! Naprawdę.Wiem, że pamiętasz, a z przyjemnością się pozachwycam. A co ja mam powiedzieć Też nie mam gdzie.
![]()
Fajnie, że żyjesz!
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:A jak dzisiaj Paulaaa...?
zyje![]()
![]()
Paula, ale ja się bardzo cieszę! Naprawdę.Wiem, że pamiętasz, a z przyjemnością się pozachwycam. A co ja mam powiedzieć Też nie mam gdzie.
![]()
Fajnie, że żyjesz!
wet się zgodził z tym wolontariatem ale dopiero od przyszłego tygodnia bo teraz do Wawy wyjeżdza![]()
Paulaaa pisze:kristinbb pisze:A jak dzisiaj Paulaaa...?
zyje![]()
![]()
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:A jak dzisiaj Paulaaa...?
zyje![]()
![]()
![]()
Fajnie, że żyjesz!
wet się zgodził z tym wolontariatem ale dopiero od przyszłego tygodnia bo teraz do Wawy wyjeżdza![]()
kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:A jak dzisiaj Paulaaa...?
zyje![]()
![]()
![]()
Fajnie, że żyjesz!
Piszcie , piszcie ,
też poczytam chętnie...![]()
![]()
ten wontek można zaśmiecać...![]()
![]()
annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:Dzień dobry
Dzień dobry wieczorową porą...![]()
naleśnika z nutellą?
Paulaaa pisze:no to będziemy zaśmiecać ale to wieczorkiem![]()
a teraz zajrzyjcie![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3762046#3762046
kristinbb pisze:Paulaaa pisze:no to będziemy zaśmiecać ale to wieczorkiem![]()
a teraz zajrzyjcie![]()
ależ proszę bardzo...![]()
![]()
idę zajrzeć...
Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:no to będziemy zaśmiecać ale to wieczorkiem![]()
a teraz zajrzyjcie![]()
ależ proszę bardzo...![]()
![]()
idę zajrzeć...
dzieki
kristinbb pisze:annette88 pisze:kristinbb pisze:annette88 pisze:Dzień dobry
Dzień dobry wieczorową porą...![]()
naleśnika z nutellą?
A tiuuuuuu, dziękuję, bardzo lubię naleśniki...
Sorry , nie zajrzałam na tę stronę...ale gapa....za mnie...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 73 gości