CoToMa pisze:anita5 pisze:CoToMa pisze:A co z Misiaczkiem?
Misiaczek wszystkich ustawia, rządzi i rozkazuje.
Z samego rana było tulkanie, noskowanie i całowanie.
My z Misiaczkiem to mamy swoje tajemnice...
![]()
![]()
No co?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:anita5 pisze:CoToMa pisze:A co z Misiaczkiem?
Misiaczek wszystkich ustawia, rządzi i rozkazuje.
Z samego rana było tulkanie, noskowanie i całowanie.
My z Misiaczkiem to mamy swoje tajemnice...
![]()
![]()
berni pisze:jaki milusi poranek..moje gady to pierwsze do misek lecą
EwKo pisze:Moje odprowadzaja mnie do misek. Normalnie - osaczona się czuję.
Tak się kleją do nóg, łaszą, ile wzlezie, że czuję się, jakbym na stopach miała futrzaste buty - takie gruuuube -Wiecie, jako ci nasi praprzodkowie, co to ich na filmach pokazują okutanych w skóry
anita5 pisze:berni pisze:jaki milusi poranek..moje gady to pierwsze do misek lecą
Moje najpierw się poprzytulają, a potem jest bieg do misek. Mam wrażenie, ze przytulają się, zebym szybciej te miski napełniła...
kristinbb pisze:anita5 pisze:berni pisze:jaki milusi poranek..moje gady to pierwsze do misek lecą
Moje najpierw się poprzytulają, a potem jest bieg do misek. Mam wrażenie, ze przytulają się, zebym szybciej te miski napełniła...
Hmmm... a ja myślałam ,że te moje przytulają się z rana do mnie,
bo mnie lubią...
anita5 pisze:Jest tak sielankowo i spokojnie, Eleli na moich kolanach śpi słodko... Ale... No, już nie jest. Żaba za drzwiami wydaje te swoje koszmarne odgłosy. Hill's się już nie podoba, sanabelle senior też nie, a on stoi nad miską i skrzeczy. Albo za drzwiami i poskrzekuje, żeby mnie denerwować. O Kitusiu piszę. Skrzekot jeden. Właśnie, skrzeKOT.
Jola_K pisze:
ale jestem zmeczona.. juutro bede dluuuugo spala
w koncu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości