Jaka ona dłuuuga

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rennatta pisze:Przepraszam za OT: mieszkasz może w pobliżu KFC na Krowoderskich Zuchów?
brukselka pisze:Jaka ona dłuuuga
bubor pisze:Rennatta pisze:Przepraszam za OT: mieszkasz może w pobliżu KFC na Krowoderskich Zuchów?
Niedaleko .............
Rennatta pisze:Czyli jednak mam sokoli wzrok
bubor pisze:brukselka pisze:Jaka ona dłuuuga
w/g ciebie Brukselko Kropcia dużo urosła ?
pixie65 pisze:Cześć Kropciu![]()
Dziękuję za odwiedziny w moim watkuCieszę się bardzo, że pięknie rośniesz, biegasz i w ogóle zachowujesz się wspaniale. Myślę że Wujek Bubor (Twój Duży) ma talent kotogogiczny i wieeelkie serce. I bardzo Cię koffa....
Jeśli zaś chodzi o Smoka..."U nasz w Lublinie" smoki nie występują, ale Duża mi mówiła, że tam gdzie Ty mieszkasz - jest jeden. Poproś Dużego, żeby Cię zabrał nad taką Długą Wodę, która nazywa się Wisła. Tam mieszka Smok. Duża mówiła, że on jest bardzo straszny, ale jak pójdziesz z Wujkiem Buborem to nic a nic się nie bojaj. Wujek da radę. Smoku też.
Pozdrawiam!
Zuzanka
Femka pisze:U nas w Łodzi smoki też chyba nie występują. Duża nigdy nie wspominała. No może raz, jak mówiła, że to my jesteśmy smoki i potfooory. Zuzanko, myślisz, że u Kropci nad wodą mieszka taki sam smok, jak my?
Banda Kulawego
pixie65 pisze:Femka pisze:U nas w Łodzi smoki też chyba nie występują. Duża nigdy nie wspominała. No może raz, jak mówiła, że to my jesteśmy smoki i potfooory. Zuzanko, myślisz, że u Kropci nad wodą mieszka taki sam smok, jak my?
Banda Kulawego
Sama nieeeeeee wieeeeeem....![]()
Duża mówiła, że on puszcza ogień z paszczy...Ale jak Amelka robi to swoje "HHHHHHHH...." to Duża mówi, że robi Smoka...A Wy - Bando Kulawego - puszczacie ogień paszczą![]()
Zuzanka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 205 gości