Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ojej, 6 tygodni w gipsie! Biedna Ty i biedne kotyOby się dobrze zrastało!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Może uda się za jakiś czas zmienić gips na ortezę? Chociaż nie wiem, czy na kostkę można zakładać ortezę.
Silverblue pisze:mir.ka no cożeśTy nawywijała![]()
Wyobrażam sobie jak koty muszą być zdziwione widząc Cię z tymi kulami. No bo jak to tak, co ta Duża wymyśliłaOby wszystko się ładnie zrastało, i faktycznie niech koty dbają o regenerację Twoich kości
![]()
Nul pisze:Kocie dyżury na Twojej kostce, każde po 6 godzin dziennie, tylko czy dadzą radę tyle mruczeć?
Oby się ładnie i szybko zrosło!
jolabuk5 pisze:Ciekawe, czy koty będą chciały siedzieć na gipsie? One się podobno lubią układać w chorym miejscu, ale czy wyczują je przez gips?
MB&Ofelia pisze:Ojejku, współczuję bardzo! Boli?
jolabuk5 pisze:Pewnie boli, jak złamane..I te problemy z poruszaniem, z prostymi czynnosciami, które nagle stają się trudne. Niech się szybko zrasta!!!
Gosiagosia pisze:No to pech Cię dopadł![]()
Współczuję bardzo
Trzymam kciuki za zdrowie i szybkie zrastanie kostki.![]()
![]()
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Pewnie boli, jak złamane..I te problemy z poruszaniem, z prostymi czynnosciami, które nagle stają się trudne. Niech się szybko zrasta!!!
Coś wiesz Jolu na ten temat bo przecież nie tak dawno miałaś operację, choć na coś innego. Najgorzej jest z wieczornym myciem , muszę się nieźle nagimnastykowaćDobrze, że mam wannę, bo na urlopie była kabina, to nawet włosów nie mogłam umyć
W domu przy myciu głowy schylę się swobodnie nad wanną, a myjąc się cała wystawiam nogę z gipsem na zewnątrz.
Silverblue pisze:Rzeczywiście dużo spraw się komplikuje wtedy. TŻ miał ponad rok temu operację przepukliny i też ani się schylać, ani napinać, i jeszcze oczywiście Micia chciała wykorzystać fakt że był na zwolnieniu i poleżeć sobie na jego brzuchu, a tu nagle nie możnaAle faktycznie dobrze ze masz wannę, to w takiej sytuacji duże ułatwienie. A koty no oczywiście że sobie dalej życzą obsługi, przecież masz aż cztery nogi teraz no to powinnaś jeszcze szybciej biegać z miskami :kotek:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości