jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Luśce 5 kg całkiem wystarczy
Ale 300 g dziennie widocznie nie starcza!!!
Sabcia
Sabciu, kiedy Lusia do mnie trafiła, jadła 350 g. I chudła. Stąd wywnioskowałam możliwość problemów z tarczycą. I miałasm rację

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Luśce 5 kg całkiem wystarczy
Ale 300 g dziennie widocznie nie starcza!!!
Sabcia
jolabuk5 pisze:A może znowu choroba się odezwała i dlatego Mama-Lusia jest głodna?
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Lusia. Mię też Duża głoduje chociaż ja nie mam żadmnej choroby. Niby cosik daje, ale tak malutko że prawieże nie zuję w ząpkach![]()
Czeba spakować walizeczki i gdziesik pojechać na odpasienie. Najlepsiej albo do mojej Teściownej, Albo do Cioci czitki. U niej koty to mają ciałko, a nie ino kosteczki pod futerkię.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Lecimy! Ino muszę zamówić kotolota. Ogrzewanego, bo zimnisko okropeczne! Byłam chwilku na bałkonu i uciekałam wewtepędy bo mało mię ogonek nie odmarznął![]()
Czy u Cioci czitki jezd dużo miseczków czy czeba wziąć własmną? A co z poddupniczkię i kuwetką?
Książniczka Ofelja pakująca walizeczkę
MB&Ofelia pisze:Lusia. Moja walizeczku już prawieże gotowa. Jeszcze se mysię wsadzę i ubiorę moją kurteczku i czekam na kotolota.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Moja walizeczku już prawieże gotowa. Jeszcze se mysię wsadzę i ubiorę moją kurteczku i czekam na kotolota.
Książniczka Ofelja
Mój plecaczek też gotowy. Tylko w kurteczkę wskoczę i botki założę, żeby w łapcie nie zmarznąć
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Moja walizeczku już prawieże gotowa. Jeszcze se mysię wsadzę i ubiorę moją kurteczku i czekam na kotolota.
Książniczka Ofelja
Mój plecaczek też gotowy. Tylko w kurteczkę wskoczę i botki założę, żeby w łapcie nie zmarznąć
Te botki ode mnie?Fajnie, jeśli się przydadzą
![]()
A Ciocia czitka wie, że będziecie u niej mieszkać?
Anna2016 pisze:Miau Mamusiu Lusiu, jak się czujesz?? - bo ja - źle....
Zunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości