lucas 2014 pisze:Duży chociaż ma dzisiaj urodziny kotleta nie dostanie![]()
Nasz motocykl padl... wiec Duży dostanie nowy. Tym razem motorower 125.Musimy oszczedzac.
Lucas 2014
Ciociu Lukas 2014, a kotlet nie byłby tańszy?

Drops.
Moderator: Estraven
lucas 2014 pisze:Duży chociaż ma dzisiaj urodziny kotleta nie dostanie![]()
Nasz motocykl padl... wiec Duży dostanie nowy. Tym razem motorower 125.Musimy oszczedzac.
Lucas 2014
ewkkrem pisze:lucas 2014 pisze:Duży chociaż ma dzisiaj urodziny kotleta nie dostanie![]()
Lucas 2014
ewkkrem pisze:lucas 2014 pisze:Duży chociaż ma dzisiaj urodziny kotleta nie dostanie![]()
Lucas 2014
Ciociu Lukas 2014, a kotlet nie byłby tańszy?![]()
Drops.
MB&Ofelia pisze:ewkkrem pisze:lucas 2014 pisze:Duży chociaż ma dzisiaj urodziny kotleta nie dostanie![]()
Lucas 2014
Drops.
Drops. Masz racyję, jezdeś mądrym kotę. Kotletu na pewno by był taniejszy, w dodatku można się nim podzielić z kotkami!
A reszta pieniążków by była na kocie smaczki i zabaweczki.
Książniczka Ofelja
lucas 2014 pisze:MB&Ofelia pisze:ewkkrem pisze:lucas 2014 pisze:Duży chociaż ma dzisiaj urodziny kotleta nie dostanie![]()
Lucas 2014
Drops.
Drops. Masz racyję, jezdeś mądrym kotę. Kotletu na pewno by był taniejszy, w dodatku można się nim podzielić z kotkami!
A reszta pieniążków by była na kocie smaczki i zabaweczki.
Książniczka Ofelja
Ofeljo ♥️
u nas Duży nie chce sie z nami dzielic.![]()
![]()
Jak tak można?
Lucas z Julek
Anna2016 pisze:Miau kochana Sabciu![]()
![]()
![]()
Z....
Anna2016 pisze:Miau Sabciu, Julku i Lukasku, co porabiacie? Ja śpię na szafie. Duża mi wtarła lekarstwo z masłem w łapkę (można otworzyć kapsułkę i rozmieszać z jedzeniem). Potem zrobiłam się głodna i zjadłam ładnie kolację. Jeszcze dostanę jedną kolację , późną...![]()
Wasza Duza robi smakowite rzeczy mniam, moja już się oblizała...![]()
![]()
![]()
Moja duża ma pewien pomysł = sposób na przetrwanie i wyrwanie się z tej jednej wstrętnej pracy, okaże się czy skuteczny....
Miaumiziam Was serdecznie
Zazulka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, Sigrid i 1031 gości