Kwiatki trochę "zmęczone", niestety zbliża się koniec sezonu kwitnienia, ale coś udało mi się jeszcze upolować.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Pod tę wersalkę też można wejść
Tak i Pola już pod nią była.
Ewa L. pisze:Wczoraj zadzwoniła pani w sprawie fotela który kupiłam informując mnie że jutro rano koło 8 przywiozą mój fotel. Bardzo się ucieszyłam że już będzie wszystko.
Dziś 7 rano a nawet kilka minut przed dzwoni telefon . Odebrałam i pan do mnie że za 10 minut będzie u mnie z fotelem
Wybaczyłam mu że mnie obudził i ucieszył się że już. Obiecał pomóc wnieść i jak był już pod klatką zadzwonił żeby zejść bo trzeba podpisać dokumenty odbioru. Otworzył samochód i widzę kilka tych foteli a miał załadowany cały samochód ale żaden nie w moim kolorze. Zaczął przeszukiwać samochodów a tu mojego fotela nie ma. Był jeden szary ale ciemniejszy kolor niż zamawiałam i miał adres jakiegoś faceta. Jestem rozczarowana ,rozczarowana i zawiedziona bo liczyłam że dziś już wszystko sobie poukładam. Umówiłam się z tym kierowcą że jak znajdzie go dzisiaj rozładowując samochód to mi go jutro przywiezie bo po Łodzi miał jeszcze jechać do Lubonia i do Warszawy więc raczej nie wróci do Łodzi dzisiaj. Jeśli okaże się że został na magazynie to dostawą dopiero w przyszłym tygodniu. Jest jeszcze opcja że zostawił mój fotel omyłkowo poprzedniemu klientowi bo ja byłam dziś jako druga.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 28 gości