Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :( to już rok

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 08, 2020 18:28 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

W oczekiwaniu na fotki nowego wyrka, coś z wczorajszego spaceru:
Obrazek
Obrazek

Kwiatki trochę "zmęczone", niestety zbliża się koniec sezonu kwitnienia, ale coś udało mi się jeszcze upolować.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto wrz 08, 2020 22:34 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto wrz 08, 2020 22:35 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Ot taka wersalka. Jutro rano mają mi przywieźć zamówiony fotel.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 08, 2020 22:54 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Pod tę wersalkę też można wejść :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto wrz 08, 2020 23:07 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

MalgWroclaw pisze:Pod tę wersalkę też można wejść :ok:

Tak i Pola już pod nią była.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto wrz 08, 2020 23:57 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Ewa L. pisze:
MalgWroclaw pisze:Pod tę wersalkę też można wejść :ok:

Tak i Pola już pod nią była.

:ryk:
Fajny mebel. Ale drapać się da. Oby Pola nie miała ochoty :ok: :D
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro wrz 09, 2020 5:09 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Super ta wersalka.
Mam nadzieję, że w końcu się wyspałaś.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro wrz 09, 2020 6:30 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Tak wyspałam się na niej choć dziś jestem połamana bo wczoraj rozbieralna i wynosilam starą kanapę. Nie dość że się na kombinowalam by ją rozkręcić żeby była lżejsza to jeszcze samo wynoszenie tych dwóch części dało mi w kość. Na szczęście na dole było moich dwóch sąsiadów to pomogli zataszczyc na szczyt bloku skąd zabierają duże gabaryty.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro wrz 09, 2020 6:52 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Wczoraj zadzwoniła pani w sprawie fotela który kupiłam informując mnie że jutro rano koło 8 przywiozą mój fotel. Bardzo się ucieszyłam że już będzie wszystko.
Dziś 7 rano a nawet kilka minut przed dzwoni telefon . Odebrałam i pan do mnie że za 10 minut będzie u mnie z fotelem
Wybaczyłam mu że mnie obudził i ucieszył się że już. Obiecał pomóc wnieść i jak był już pod klatką zadzwonił żeby zejść bo trzeba podpisać dokumenty odbioru. Otworzył samochód i widzę kilka tych foteli a miał załadowany cały samochód ale żaden nie w moim kolorze. Zaczął przeszukiwać samochodów a tu mojego fotela nie ma. Był jeden szary ale ciemniejszy kolor niż zamawiałam i miał adres jakiegoś faceta. Jestem rozczarowana ,rozczarowana i zawiedziona bo liczyłam że dziś już wszystko sobie poukładam. Umówiłam się z tym kierowcą że jak znajdzie go dzisiaj rozładowując samochód to mi go jutro przywiezie bo po Łodzi miał jeszcze jechać do Lubonia i do Warszawy więc raczej nie wróci do Łodzi dzisiaj. Jeśli okaże się że został na magazynie to dostawą dopiero w przyszłym tygodniu. Jest jeszcze opcja że zostawił mój fotel omyłkowo poprzedniemu klientowi bo ja byłam dziś jako druga.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro wrz 09, 2020 6:59 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Ewa L. pisze:Wczoraj zadzwoniła pani w sprawie fotela który kupiłam informując mnie że jutro rano koło 8 przywiozą mój fotel. Bardzo się ucieszyłam że już będzie wszystko.
Dziś 7 rano a nawet kilka minut przed dzwoni telefon . Odebrałam i pan do mnie że za 10 minut będzie u mnie z fotelem
Wybaczyłam mu że mnie obudził i ucieszył się że już. Obiecał pomóc wnieść i jak był już pod klatką zadzwonił żeby zejść bo trzeba podpisać dokumenty odbioru. Otworzył samochód i widzę kilka tych foteli a miał załadowany cały samochód ale żaden nie w moim kolorze. Zaczął przeszukiwać samochodów a tu mojego fotela nie ma. Był jeden szary ale ciemniejszy kolor niż zamawiałam i miał adres jakiegoś faceta. Jestem rozczarowana ,rozczarowana i zawiedziona bo liczyłam że dziś już wszystko sobie poukładam. Umówiłam się z tym kierowcą że jak znajdzie go dzisiaj rozładowując samochód to mi go jutro przywiezie bo po Łodzi miał jeszcze jechać do Lubonia i do Warszawy więc raczej nie wróci do Łodzi dzisiaj. Jeśli okaże się że został na magazynie to dostawą dopiero w przyszłym tygodniu. Jest jeszcze opcja że zostawił mój fotel omyłkowo poprzedniemu klientowi bo ja byłam dziś jako druga.

to nie fajnie :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro wrz 09, 2020 7:31 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Ja bym się bardzo wkurzyła. Tak nie powinno być.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro wrz 09, 2020 9:09 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

To bardzo nie fajne.
Nie dość że nie wyspałam się bo nie wzięłam tabletek na sen i poszłam spać koło 4 rano to obudzono mnie przed 7. Dobrze że biorę te swoje tabletki na nerwy bo bym wybuchnęła a tak to chociaż spokojnie to przyjęłam. Co by mi dało że nakrzyczała bym na kierowcę jakby i tak fotela by mi nie urodził.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro wrz 09, 2020 16:39 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Całkiem fajna ta wersalka. A jak jeszcze wygodna, to już super.
Wygodne łóżko to podstawa. Ja przez jakiś czas męczyłam się z wersalką którą mi rodzice kupili w prezencie i która była koszmarnie niewygodna do spania. W końcu przy okazji remontu sypialni oddałam ją za darmo (dosłownie) i kupiłam sobie łóżko, prawdziwe łóżko, z materacem. I to była bardzo dobra decyzja. Komfort spania nieporównywalny.

Nie fajnie że tak wyszło z tym fotelem. Mam nadzieję że szybko go dostarczą.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro wrz 09, 2020 20:47 Re: Gryzelda Polusia zaprasza po raz 50 Zuzia [*] za TM :(

Dzwoniłam do tego faceta co był rano i pytałam czy mój fotel się znalazł. Powiedział , że na samochodzie ma tylko dwie kanapy i mojego fotela brak. Po prostu nie zapakowali go na samochód i został w magazynie. Niestety dostawy mogę się spodziewać w przyszłym tygodniu.

Zrobił nam się problem z Polą. Od dziś znów biega do kuwety i robi po kilka kropel co chwilę. Zapisałam ją na piątek do naszej pani wetki. Przy okazji wizyty zrobimy badania i odrobaczenie bo szczepienie dopiero za rok. Pisałam do naszej pani Kasi ( technik wet ) i poradziła kupić jej Kalmvet bo takie rzeczy dzieją się z Polą gdy następuje jakaś zmiana - poprzednio śmierć Zuzi [*] teraz nowa kanapa.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]