koniec

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 07, 2018 15:06 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Nowe fotki! Ponura norka C

ser_Kociątko pisze:

NOOOO GDZIE ON JEST?!
Obrazek

Znalazł sie <3

super
trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Śro lut 07, 2018 16:08 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kciuki potrzebne! Bardzo!

Jeszcze dwie godziny, a ja już siedzę jak na szpilkach :(
ser_Kociątko

Post » Śro lut 07, 2018 16:29 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kciuki potrzebne! Bardzo!

ser_Kociątko pisze:Jeszcze dwie godziny, a ja już siedzę jak na szpilkach :(

:ok: :ok:

najgorsze jest takie czekanie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lut 07, 2018 17:04 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kciuki potrzebne! Bardzo!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Pozdrawiam i zapraszam do naszego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p11640562 :201461

Zefir

Od: Nie paź 30, 2016 22:17

Post » Śro lut 07, 2018 17:47 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kciuki potrzebne! Bardzo!

:201461 :201454 :ok: :ok:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lut 07, 2018 22:07 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kciuki potrzebne! Bardzo!

Kaniuch już u siebie w domku grzeje dupkę.

Jutro opiszę wszystko + fotki :)

Wąs po sterylce też dobrze! :)
ser_Kociątko

Post » Czw lut 08, 2018 8:49 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kaniuch w domu! CZ.2

A ja Wam dzisiaj opiszę całą historię z Kaniuchem. Teraz już można, bo jest u siebie! :)
ser_Kociątko

Post » Czw lut 08, 2018 9:16 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kaniuch w domu! CZ.2

ser_Kociątko pisze:A ja Wam dzisiaj opiszę całą historię z Kaniuchem. Teraz już można, bo jest u siebie! :)

Czekamy :D :ok:

MonikaMroz

Post » Czw lut 08, 2018 12:08 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kaniuch w domu! CZ.2

No więc.

Wszystko zaczęło się jeszcze wtedy kiedy Kania była przed sterylką. Przyszła do mnie kumpela sąsiadki, i zakochała się w Kaniuchu. Powiedziała, że poczeka aż będzie po zabiegu i ją weźmie. Okej, nie ma problemu. Umówiłyśmy się na telefon. Kania czekała, potem była już po sterylce i mogła jechać. Niestety Pani co chwilę przekładała termin odbioru, potem już się konkretnie umówiłyśmy na niedzielę, któregoś tam, nie pamiętam. Nie przyjechała, zadzwoniła, że się rozmyśliła... A Kania siedziała cały czas w łazience, bo przypomnę lała nam wszędzie, warczała, fuczała na inne koty.
------------------------------------------------------------------------
Zrobiłam ogłoszenie Kocim Grzybkom, Borowik pojechał do DS'u.
------------------------------------------------------------------------
Nadszedł czas zrobienia ogłoszenia Tośkowi, wstawiłam na OLX, zadzwoniła przemiła Pani, umówiłyśmy się na spotkanie. Przyjechała, zakochała się w nim. W międzyczasie Kania skoczyła na klamkę w łazience, otworzyła sobie drzwi, zbiegła na dół, nasikała Pani do butów i wróciła jak gdyby nigdy nic do łazienki 8O. Pani nie była zła. Umówiłyśmy się na odbiór Tośka za tydzień.
-----------------------------------------------------------------------
Ale złożyło się tak, że Tosiek pojechał do DS forumowego. Powiedziałam Pani co i jak, ona mówi, że jeszcze Kania została i chętnie ją adoptują 8O!
Umówiłyśmy się jakoś na tydzień przed świętami.
Kaniuch się rozchrowała, dłuuuuuugo walczyłyśmy o zdrowie.... Musiałam odwołać akcję adopcyjną. Pani była smutna ale powiedziała że poczeka. Umówiłyśmy się na po świętach.
Po świętach zadzwoniła Pani, że muszą to odłożyć w czasie, bo zmarła Mama tej Pani i jadą do Zakopanego (tam mieszkała Mama), ale że jak wrócą to na pewno ją odbiorą. A mają wrócić pod koniec stycznia
Okej, no to zgoda. Kaniuch czekał. I czekał. I czekał.
30 stycznia telefon, że jeszcze nie wracają, musza zostać 3 tygodnie dłużej. Ale na pewno ją wezmą.
No to czekam.
Telefon wczoraj! Wrócili, czy mogą ją odebrać?
Oczywiście, że mogą! Pani przyjechała, Kaniuch zaczął się o nią ocierać, miziać, przytulać, pogadałyśmy sobie, 2h siedziała u nas. Zapakowałyśmy ją w transporterek, dostała ode mnie na wynos 3 puszki karmy i słoik chrupek, 1 posłanko od Ewar i 1 kocyk od Ewar :201494 Pojechała! Nowy DS jest wspaniały. Na pewno będzie tam szczęśliwa. Cieszę się niezmiernie!

P.S. nie chcieliśmy żeby siedziała sama w łazience, więc stopniowo przyzwyczajaliśmy ją do innych kotów. Wypracowaliśmy to, że nie sikała już poza kuwetą, ba! nawet bawiła się z innymi kotami. Kosztowało nas to mnóstwo pracy, nerwów. Ale udało się!

A tu pożegnalna fotki:
Obrazek

Obrazek
ser_Kociątko

Post » Czw lut 08, 2018 12:19 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kaniuch w domu! CZ.2

to będzie dobry domek jak tyle czekał i nie zmienił zdania pomimo różnych przeciwności :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lut 08, 2018 12:25 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kaniuch w domu! CZ.2

Nawet zasikane buty :1luvu:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw lut 08, 2018 12:28 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kaniuch w domu! CZ.2

zuza pisze:Nawet zasikane buty :1luvu:

No, to najlepsze :)

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Czw lut 08, 2018 12:28 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kaniuch w domu! CZ.2

Jaka cudna historia a najpiękniejsze zakończenie :1luvu: oby miała dobrze.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lut 08, 2018 12:36 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kaniuch w domu! CZ.2

Ma na 1000% :)
ser_Kociątko

Post » Czw lut 08, 2018 12:52 Re: Czy kłamstwo ma krótkie nogi? Kaniuch w domu! CZ.2

Pani ja pokochała za te zasikane buty.
Po prostu Kania zaznaczyla sobie Dużych <3
Obyś miała super malutka <3

MonikaMroz

[poprzednia][następna]