Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka pisze:Lusia mruczysz najpiękniej na świecie
MB&Ofelia pisze:Lusia. Amciałyśmy z Ofelku chrupcie, ino tak troszku, po to był ino podwieczorek. Ofelku miauczy że za mało i próbuje namiauknąć Dużą coby dała więkcej. Ja się już naamciałam i muszę se zrobiać sjestę.
A Duża łazi po domciu i mówi że się odgratowuje. My z Ofelku myslimy że ona ino robi zamięszanie.
Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:Lusia. Do mię tupta paczku z nową lumizyną. Znaczy się książniczkową karocą. Ale cosik wolno tupta bo jeszcze jej nie widać.
Amciu nie tupta w paczku bo ta @ Duża daje nam zdrowne amciuNiechyb sama amciała tak zdrownie jak nam każe
![]()
Książniczka Ofelja głodmna
Ajaaa pisze:Lusiu kochana!
Nawet nie wiesz, jak miło mi jest przywitać się z Tobą
Bądź z Nami długo!
Syć sięi baw się
!
Rozpoznaj dobrze teren!
1. Zaopiekuj się Dużą, ale tak, by ta myślała odwrotnie --> to na bank do spełnienia!
2. Anektuj zawsze miejsca przy Dużej - nieprzerwanie! Jest cieplej, milej i pewniej! Duża doceni!
3. Pogardliwie patrz na zabawy niskiego lotu - będą lepsze! Nie chcesz piórka - chcesz cztery piórka. Twoja Duża zrozumie (tu masz szczęście).
4. Karmą nie taka? Wzgardzaj! Pokazuj (nieraz dosadnie) awersję, słusznej karmy dla Siebie się trzymaj! Bez powodu nie fochaj!
5. Mrucz jak Ci się zachce Kochana -> dobre to dla Ciebie i Dużej
6. Mruuuu do telefonu uskuteczniaj - Ciotki z miau uszczęśliwiaj!
7. Pisz do nas dużo - chwal się i żal.
8. Upominaj się śmiało o swoje zachcianki!
9. W przypływie uczucia,tęsknoty i miłości, strzelaj "baranami" o 6:00 albo i wcześniej - w razie konieczności kładź się na głowie, w zgięciu nóg - zaznaczaj każdorazowo swoją obecność!!
10. Nie choruj!!!
Całuję Cię Sierściu:)
mir.ka pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MalgWroclaw pisze:Za wszystko
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Anna2016, Gosiagosia i 43 gości