Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38 i pijawki :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2016 10:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Współczuję Ci tych nóg i stojącej przy tym pracy. Nie wiem jak Ty sobie z tym radzisz, ale podziwiam! Tylko oby z tego nie wynikło nic innego na starość. Tak nadwyrężać chore nogi nie jest dobrze. Ale dla pocieszenia powiem Ci, że Twoja choroba jest u mnie w rodzinie i jest przekazywana z pokolenia na pokolenie. Moja ciocia od Marysi, moja mama i potem ja. Już mam refluks w prawej kończynie i problemy z żyłami. Moja mama i Ciocia i mama mamy, ale już nie żyje, cierpią jak Ty, a mnie to czeka. Na razie jedynie nogi mi puchną, ale wszystko przede mną. Dopplera miałam wielokrotnie, bo pracowałam przez 5 lat w pracowni usg doppler :)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro wrz 07, 2016 11:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Kciuki są
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro wrz 07, 2016 12:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewuś wspieramy Cię całym sercem :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro wrz 07, 2016 12:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Wróciłam !
Na jaką france trafiłam to świat nie widział :evil: Co zaczęłam mówić to mnie uciszała : cisza. Ja odpowiadałam na zadawane pytania to też jej nie pasowało. Mówiłam jej że mam opuchniętą pod spodem stopę, że mnie tak boli i wykrzywia mi palce i boli mnie aż przegub stopy a ona mi na to że to odcisk. Jak za którymś razem mi przerwała to nie wytrzymałam i mówię do niej : cisza , może dla odmiany raz pani doktor posłucha co ma pacjent do powiedzenia, co go boli. Zrobiła oczy jak 5 zł i się zamknęła.
Co za stara małpa . :evil:
Pytała co biorę na żyły . Odpowiedziałam że Detramax max . Więc się na mnie wydarła kto to mi w ogóle przepisał. Mówię ,że lekarz a ona mi na to że jej to nic nie mówi.Nie wiem o co jej chodziło ale wkurzyła mnie tylko , podniosła ciśnienie i zrobiła bardzo negatywne wrażenie. :evil:
Jedyne co to skierowała mnie na doplera ale niestety wyniku nie dostanę bo będzie u niej więc jestem zmuszona do niej iść na ponowną wizytę.
Doplera mam wyznaczonego na 10.10.16 a wizytę na 11.10.16.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro wrz 07, 2016 12:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

A teraz idę do pracy na 12 godz. do 2 w nocy.
Miłego dnia wszystkim. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro wrz 07, 2016 12:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Oj, biedactwo...
to ja już wolę poczekać na mojego lekarza, trwa to długo, ale normalny człowiek jest

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 07, 2016 13:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Oj, biedna... Ja dziś idę do rodzinnego i już się zastanawiam, jak będę przyjęta.... bo różnie bywa...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro wrz 07, 2016 14:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:Wróciłam !
Na jaką france trafiłam to świat nie widział :evil: Co zaczęłam mówić to mnie uciszała : cisza. Ja odpowiadałam na zadawane pytania to też jej nie pasowało. Mówiłam jej że mam opuchniętą pod spodem stopę, że mnie tak boli i wykrzywia mi palce i boli mnie aż przegub stopy a ona mi na to że to odcisk. Jak za którymś razem mi przerwała to nie wytrzymałam i mówię do niej : cisza , może dla odmiany raz pani doktor posłucha co ma pacjent do powiedzenia, co go boli. Zrobiła oczy jak 5 zł i się zamknęła.
Pytała co biorę na żyły . Odpowiedziałam że Detramax max . Więc się na mnie wydarła kto to mi w ogóle przepisał. Mówię ,że lekarz a ona mi na to że jej to nic nie mówi.Nie wiem o co jej chodziło ale wkurzyła mnie tylko , podniosła ciśnienie i zrobiła bardzo negatywne wrażenie. :evil:
Jedyne co to skierowała mnie na doplera ale niestety wyniku nie dostanę bo będzie u niej więc jestem zmuszona do niej iść na ponowną wizytę.

franca jedna :evil: :evil: :evil: :evil:
kto Ci przepisał lek, a weterynarz było powiedzieć :evil:
a żeby sama trafiła na kogoś takiego jaka ona jest :evil: :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro wrz 07, 2016 16:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ale ją załatwiłaś, jak zwykle odgryzłaś się wyśmienicie :ok: :ok: :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro wrz 07, 2016 18:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Brawo Ewa . :ok:
To po wizycie u niej juz ci kawa nie potrzebna ? :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro wrz 07, 2016 21:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

"Cisza" :ryk:
Jesteś agentka :mrgreen:
Ale masz racje, nie można tak sie dać.

No cóż...
Dobrze ze masz skierowanie, idz na konsultacje do niej i moze pomoże?

:ok:

Cholera ja o 2:00 miałabym oczy na zapałki otwarte :roll:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw wrz 08, 2016 1:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

MaryLux pisze:Oj, biedactwo...
to ja już wolę poczekać na mojego lekarza, trwa to długo, ale normalny człowiek jest

Teraz wiem dlaczego tak łatwo się do niej dostać :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 08, 2016 1:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Sihaja pisze:Oj, biedna... Ja dziś idę do rodzinnego i już się zastanawiam, jak będę przyjęta.... bo różnie bywa...

Ja z rodzinnym nie mam żadnego problemu. To świetny lekarz i naprawdę bardzo uczynny człowiek .
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 08, 2016 1:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:Wróciłam !

franca jedna :evil: :evil: :evil: :evil:
kto Ci przepisał lek, a weterynarz było powiedzieć :evil:
a żeby sama trafiła na kogoś takiego jaka ona jest :evil: :evil:

Franca to łagodne określenie bo mnie się cisnęły bardziej soczyste słowa by opisać panią doktor. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw wrz 08, 2016 1:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

klaudiafj pisze:Ale ją załatwiłaś, jak zwykle odgryzłaś się wyśmienicie :ok: :ok: :ok:

Bo nie można sobie dać wejść na głowę . W końcu to nie pacjent jest dla niej tylko ona dla pacjenta.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]