PUSIA, MIGOTKA ,HUGO oraz Emi zapraszają

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2016 16:45 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:Jestem juz po rezonansie, przeżyłam :mrgreen: Wyniki za 10 dni i neurochirurg 4.10. i będę wiedziała co dalej czy rehabilitacja czy operacja. Jak narazie jest ok nawet nie łykam proszków, jeszcze akupunktura i 12 grudnia rehabilitacja w szpitalu. Koty najedzone wariują i biegają jak szalone :201437

to chyba lepiej żeby obeszło się bez operacji i rehabilitacja wystarczyła, czy operacja i jak później Cie czeka?

Powinnam się operować ale to bardzo skompikowana operacja i to na trzech poziomach wiec nawet neurochirurg mi jej nie poleca. Jak narazie radzę sobie bez operacji i jest lepiej wiec liczę na cud.

rehabilitację będziesz miała na oddziale szpitalnym?

Niby tak ale bez pobytu na noc tylko taką dzienną. Najbardziej cieszy mnie basen.

to chyba lepszy taki pobyt ,niż stale przebywać w szpitalu... i koty tak bardzo sie nie stęsknią
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw wrz 22, 2016 16:50 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:[quote="mir.ka"

to chyba lepiej żeby obeszło się bez operacji i rehabilitacja wystarczyła, czy operacja i jak później Cie czeka?

Powinnam się operować ale to bardzo skompikowana operacja i to na trzech poziomach wiec nawet neurochirurg mi jej nie poleca. Jak narazie radzę sobie bez operacji i jest lepiej wiec liczę na cud.

Niby tak ale bez pobytu na noc tylko taką dzienną. Najbardziej cieszy mnie basen.

to chyba lepszy taki pobyt ,niż stale przebywać w szpitalu... i koty tak bardzo sie nie stęsknią[/quote]
Pewnie że lepiej nie lubię szpitali a rehabilitacja jest tam dobra.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw wrz 22, 2016 16:52 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:[quote="mir.ka"

to chyba lepszy taki pobyt ,niż stale przebywać w szpitalu... i koty tak bardzo sie nie stęsknią

Pewnie że lepiej nie lubię szpitali a rehabilitacja jest tam dobra.[/quote]

a czy ktoś lubi szpital?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw wrz 22, 2016 19:11 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

....Omijaj,omijaj szpitale :ok:

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Czw wrz 22, 2016 21:22 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Trzymaj się Gosiu! :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pt wrz 23, 2016 10:18 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

:201498
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt wrz 23, 2016 12:26 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

:ok: :ok: :ok: :ok:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob wrz 24, 2016 20:54 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Ja na przykład pobyt w szpitalu traktuję jak urlop :mrgreen:
podadzą do łóżka jedzenie, święty spokój, wyspać się można za wszystkie czasy :ok:
W sumie to już dawno byłam w szpitalu ale pamiętam że wtedy to nawet zadowolona byłam z pobytu :smokin:
Jako że ja granic z pracą nie znam i zapitalam jak maszyna to wtedy pamiętam że przegielam i sama już padałam na pysk. I ten szpital normalnie mnie ucieszył bo sobie odpoczęłam o :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob wrz 24, 2016 23:27 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Odpoczynek mi się przyda bo przecież urlop miałam do bani. Ale przede mną aż 2 i 5 miesiąca pracy.
Dziś dzień spędziłam prawowicie, pomogłam koleżance pisać ustawy i protokoły wiec mózg sobie nadwyrężyłam :mrgreen:
W domu tez trzeba było ogarnąć pranie i sprzątanie wiec jak zwykle samo życie. Zauwazylam że Migotka często napada na Hugcia i o dziwo on jej się boi bo ucieka aż się kurzy :ryk: :ryk: Nareszcie kocina się im przeciwstawia. Brawo Migus. :ok:

Gosiagosia

Post » Nie wrz 25, 2016 10:59 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Ja mam podobne podejscie jak Agnieszka :) Pobyt w szpitalu to jak maly urlop :) Chociaz teraz mam wrazenie ze w szpitalach to patrza jak najszybciej cie zn iego wywalic :D

Zdrowka!!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie wrz 25, 2016 11:39 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

PixieDixie pisze:Ja mam podobne podejscie jak Agnieszka :) Pobyt w szpitalu to jak maly urlop :) Chociaz teraz mam wrazenie ze w szpitalach to patrza jak najszybciej cie zn iego wywalic :D

Zdrowka!!

Ja nie lubie szpitali i wole odpoczywac na dzialce lub w domu. Dla mnie szpital to zlo konieczne ale na szczescie pobyty. w nim mnie omijaja i oby tak dalej. :mrgreen:

Gosiagosia

Post » Nie wrz 25, 2016 12:31 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:
PixieDixie pisze:Ja mam podobne podejscie jak Agnieszka :) Pobyt w szpitalu to jak maly urlop :) Chociaz teraz mam wrazenie ze w szpitalach to patrza jak najszybciej cie zn iego wywalic :D

Zdrowka!!

Ja nie lubie szpitali i wole odpoczywac na dzialce lub w domu. Dla mnie szpital to zlo konieczne ale na szczescie pobyty. w nim mnie omijaja i oby tak dalej. :mrgreen:

nie wiem czy w szpitalu mozna odpocząć, bo byłam tylko raz przez kilka dni i to bardzo dawno temu, ale kojarzył mi się w bardzo wczesnym budzeniem, a ja lubię pospać no i te opowieści :strach:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie wrz 25, 2016 14:16 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:

Zdrowka!!

nie wiem czy w szpitalu mozna odpocząć, bo byłam tylko raz przez kilka dni i to bardzo dawno temu, ale kojarzył mi się w bardzo wczesnym budzeniem, a ja lubię pospać no i te opowieści :strach:

Ja też lubię pospać i też dawno byłam w szpitalu
Choć nie mogę narzekać na opiekę bo była bardzo dobra natomiast sam szpital i oddział wymagał remontu . Podobno już wyremontowany, ja byłam tam w 2009 roku. Wystarczy mi że pracuję w służbie zdrowia to się nasłucham o chorobach i problemach .

Gosiagosia

Post » Nie wrz 25, 2016 16:35 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

A ja w szpitalu bym nie miala co jesc. Jedynie na sniadanie w moim miescie rodzinnym byla bulka i kostka masla a dodatki to kazdy musial miec sam :/
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie wrz 25, 2016 18:24 Re: PUSIA, MIGOTKA oraz HUGO zapraszają po raz 4

Cześć :1luvu:
Za zdrowie trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]