irysy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Ciociu, Ciociu, gdzie jest burza?
u nas jej nie ma i nie było, wczoraj było ją gdzieś słychać z daleka, ale blizej nie przyszła
w nocy tylko trochę popadało i podlało roślinki
klaudiafj pisze:Przepięknie okno wygląda w różyczkachZazdroszczę ogrodu i kwiatów
Moja róża nie zakwitnie w doniczce, bo co urodzi listek, to Maryś go pożre
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Przepięknie okno wygląda w różyczkachZazdroszczę ogrodu i kwiatów
to ta róża nie ma kolców? bo moje niektóre maja nawet na listkach, choc może te doniczkowe maja ich mniej
zawsze mi się marzył widok róż zaglądających do okna i prawie tak mam, bo druga róża posadzona pomiędzy pozostałymi oknami nie chce rosnąć , były razem posadzone i ta jest już duża a tamta nawet do parapetu nie dorosła, w tym roku posadziłam obok niej drugą i jakoś sie trochę zabrała, chyba poczuła konkurencję
MaryLux pisze::piwa:![]()
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Przepięknie okno wygląda w różyczkachZazdroszczę ogrodu i kwiatów
to ta róża nie ma kolców? bo moje niektóre maja nawet na listkach, choc może te doniczkowe maja ich mniej
zawsze mi się marzył widok róż zaglądających do okna i prawie tak mam, bo druga róża posadzona pomiędzy pozostałymi oknami nie chce rosnąć , były razem posadzone i ta jest już duża a tamta nawet do parapetu nie dorosła, w tym roku posadziłam obok niej drugą i jakoś sie trochę zabrała, chyba poczuła konkurencję
Faktycznie ta moja jedna róża miała mikrokolce i listki takie ostre, i ona była zjedzona w migteraz mam taką bez kolców i jest ciągle podjadana przez Marysie i Tosie
barbarados pisze:Iryski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Przepięknie okno wygląda w różyczkachZazdroszczę ogrodu i kwiatów
Faktycznie ta moja jedna róża miała mikrokolce i listki takie ostre, i ona była zjedzona w migteraz mam taką bez kolców i jest ciągle podjadana przez Marysie i Tosie
to z kolcami zjadły szybciej niz bez kolców?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 367 gości