Szylkretki są piękne. 166.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 12, 2015 17:48 Re: Szylkretki są piękne. 166.

klaudiafj pisze:Hej :)
Wy się tak znacie to może mi poradźcie jakiś zestaw do pielęgnacji stóp? Szwagierka zazyczyla sobie na ur. Myślę o tym z shola, o którym mówiłaś, ale jeszcze nie sprawdziłam co to i za ile to. I czy kupie to w rossmanie? Albo przez net lepiej? Nie lubię kupować przez net - zawsze coś dostaje w zniszczonym pudełku :/
:)

shol czy jak mu tam jest ok, ja tez sobie chwale jesli masz dostep z oriflame....taki krem regenerujacy do piet i szczotka do stop

Bylam na dzialce zbierac za wode......potem umylam jedno okno, postawilam sobie w okno migoczaca choinke :lol: i swiecznik w drugie i oglaszam,ze zaczynam wpadac w swiateczny amok- zaraz okno dwa ,a potem hyhy........... kto wie co jeszcze :smokin:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob gru 12, 2015 18:03 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Nelly pisze:O Boże, Boże... Cześć Kretuszki 8) i Duża 8)

Alu.. :mrgreen: :lol:
Cześć :P To się Waćpanna rozpisałaś :P . A naprawdę czasem się dobra rada przyda, nawet jak jakoś specjalnie nie przywiązuje się wagi do wyglądu. 8)
A co do sholla do stóp, nie widziałam taniego nigdy. Za 50 zł to może bym się skusiła.. Mam z piętami jednak problem. Ostatnio w rossmanie kupiłam sobie taką szklaną tarkę, była fajna cena promocyjna. I sama tarka też jest całkiem całkiiem. :ok:
Ostatnio edytowano Sob gru 12, 2015 18:15 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob gru 12, 2015 18:05 Re: Szylkretki są piękne. 166.

anulka111 pisze:
Wy się tak znacie to może mi poradźcie jakiś zestaw do pielęgnacji stóp? Szwagierka zazyczyla sobie na ur. Myślę o tym z shola, o którym mówiłaś, ale jeszcze nie sprawdziłam co to i za ile to. I czy kupie to w rossmanie? Albo przez net lepiej? Nie lubię kupować przez net - zawsze coś dostaje w zniszczonym pudełku :/

shol czy jak mu tam jest ok, ja tez sobie chwale jesli masz dostep z oriflame....taki krem regenerujacy do piet i szczotka do stop

Bylam na dzialce zbierac za wode......potem umylam jedno okno, postawilam sobie w okno migoczaca choinke :lol: i swiecznik w drugie i oglaszam,ze zaczynam wpadac w swiateczny amok- zaraz okno dwa ,a potem hyhy........... kto wie co jeszcze :smokin:

A co to za szczotka ?
Ania, jak Cię znam, będzieszteraz szaleć i szaleć...jak zwykle. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 12, 2015 18:14 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Ja sobie ostatnio katowałam stopy takimi skarpetkami złuszczającymi, pomaga ale powinno się to co jakis czas powtarzać więc chyba sobie odpuszczę na dłuższą metę :)

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Sob gru 12, 2015 18:16 Re: Szylkretki są piękne. 166.

kalair pisze:
anulka111 pisze:

A co to za szczotka ?
taka do scierania naskorka......wlasnie sie polozylam.....
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Sob gru 12, 2015 18:17 Re: Szylkretki są piękne. 166.

KatS pisze:Ja sobie ostatnio katowałam stopy takimi skarpetkami złuszczającymi, pomaga ale powinno się to co jakis czas powtarzać więc chyba sobie odpuszczę na dłuższą metę :)

A to aż tak ciężko było? Źle się chodzło pewnie? Ciekawa jestem działania tego :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 12, 2015 18:28 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Nie ciężko tylko strasznie długo mi potem ta skóra złaziła.

Nakłada się to na godzinę - półtora i trzeba siedzieć w takich mokrych skarpetkach. Ale spoko, to nie jest takie złe, szybko czas mija. Potem kilka dni nic się nie dzieje i nagle skóra zaczyna się łuszczyć i po kolejnych kilku dniach odsłania się taka różowiutka niemowlęca stópka ;)
Z tym że u mnie to trwało tydzień zanim zaczęło cos się złuszczać, a potem się łuszczyłam 2 tygodnie :roll: no to ja dziękuję, jakbym miała to robić co miesiąc po to żeby tydzień mieć ładne stopy, 2 tygodnie się łuszczyć, a tydzień czekać na efekt, to mi się nie chce ;) ale jak czytałam w necie opinie to niektórzy sobie bardzo chwalą, może ja mam jakies stopy wybrakowane albo co że tak długo to u mnie trwało :roll:

KatS

Post » Sob gru 12, 2015 18:35 Re: Szylkretki są piękne. 166.

anulka111 pisze:
kalair pisze:
anulka111 pisze:

A co to za szczotka ?
taka do scierania naskorka......wlasnie sie polozylam.....

Rozumiem, ale się zastanawiam, jak to działa. Co ma w środku. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 12, 2015 21:46 Re: Szylkretki są piękne. 166.

O znowu było na poczcie, 1 link jedz nisko nisko
http://www.mydeal.pl/produkty-zegarki_d ... 28537.html
A tu już otwarte
http://www.mydeal.pl/produkty-scholl_ve ... 28387.html
44 zł zamiast 139 - jak piszą.

Mnie tylko jedno "przeraża" i to się powtarza w opisach więc pewnie tak jest. Że jedna głowica starcza na 12 zabiegów. (tylko? ) No chyba, że ten zabieg robi się nieczęsto po użyciu tego. Oczywiście można dokupić głowice, na ale?

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Sob gru 12, 2015 22:23 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Dziwne ceny, naprawdę... A głowicę są coś po ok. 60 zł., czy jaokś tak.. Drogo.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob gru 12, 2015 22:49 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Nelly pisze:O znowu było na poczcie, 1 link jedz nisko nisko
A tu już otwarte

Mnie tylko jedno "przeraża" i to się powtarza w opisach więc pewnie tak jest. Że jedna głowica starcza na 12 zabiegów. (tylko? ) No chyba, że ten zabieg robi się nieczęsto po użyciu tego. Oczywiście można dokupić głowice, na ale?

Na duzo duzo wiecej wystarcza :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 13, 2015 2:21 Re: Szylkretki są piękne. 166.

KatS pisze:Nie ciężko tylko strasznie długo mi potem ta skóra złaziła.

Nakłada się to na godzinę - półtora i trzeba siedzieć w takich mokrych skarpetkach. Ale spoko, to nie jest takie złe, szybko czas mija. Potem kilka dni nic się nie dzieje i nagle skóra zaczyna się łuszczyć i po kolejnych kilku dniach odsłania się taka różowiutka niemowlęca stópka ;)
Z tym że u mnie to trwało tydzień zanim zaczęło cos się złuszczać, a potem się łuszczyłam 2 tygodnie :roll: no to ja dziękuję, jakbym miała to robić co miesiąc po to żeby tydzień mieć ładne stopy, 2 tygodnie się łuszczyć, a tydzień czekać na efekt, to mi się nie chce ;) ale jak czytałam w necie opinie to niektórzy sobie bardzo chwalą, może ja mam jakies stopy wybrakowane albo co że tak długo to u mnie trwało :roll:
:ryk: Czego to ludzie nie wymysla- obudzilam sie ;)

Ja uzywam tarek do stop z Oriflame lub avonu ,db sluza . I czasem smaruje tym regeneracyjnym kremem ktoryms.

Oczywiscie naskorek zluszczam po dlugim moczeniu nog w misce np po pol h :lol:

anulka111

Post » Nie gru 13, 2015 11:08 Re: Szylkretki są piękne. 166.

anulka111 pisze:Czego to ludzie nie wymysla- obudzilam sie ;) :

Ano, pomysłowy gatunek :D :ryk:

KatS

Post » Nie gru 13, 2015 11:41 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Hej :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie gru 13, 2015 14:35 Re: Szylkretki są piękne. 166.

Moli25 pisze:
Nelly pisze:O znowu było na poczcie, 1 link jedz nisko nisko
A tu już otwarte

Na duzo duzo wiecej wystarcza :ok:

No to fajnie, bo 12 razy to b była przesada. :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]