Ciekawe czy Tosia jak dorośnie też będzie miała czarny łepunio i nóżki a resztę ciałka brązową?
śliczna z niej niunia

Moderator: Estraven
barbarados pisze:Śliczna jest
Moli25 pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Tosia dostała tabletę na robale- milbemax, nie chciała łyknąć , wypluwała, musiałam dwa razy jej wciskać do pysia
Chyba żaden kot nie lubi tabletek, Thomaskowi zawijałam w mięsko ale i tak wyczuł i wypluł, pozostałe to samo.
Moja Moli tyle przeszła ze łyka tabletki jak tresowanażadnego problemu nie ma
Gosiagosia pisze:
Jest cudnie umaszczona i taka oryginalna. U Klaudii będzie miała szczęśliwy i pełen miłości dom.
aannee99 pisze:Tosia jest cudowna,wyjątkowa i również uważam,że trafi do domku gdzie będzie otoczona wspaniałą opieką i będzie miała mnóstwo miłości
klaudiafj pisze:aannee99 pisze:Tosia jest cudowna,wyjątkowa i również uważam,że trafi do domku gdzie będzie otoczona wspaniałą opieką i będzie miała mnóstwo miłości
![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:aannee99 pisze:Tosia jest cudowna,wyjątkowa i również uważam,że trafi do domku gdzie będzie otoczona wspaniałą opieką i będzie miała mnóstwo miłości
![]()
![]()
![]()
A cóż miało by być źle ?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:aannee99 pisze:Tosia jest cudowna,wyjątkowa i również uważam,że trafi do domku gdzie będzie otoczona wspaniałą opieką i będzie miała mnóstwo miłości
![]()
![]()
![]()
A cóż miało by być źle ?
jedynie od Kitusi i Marysi zależy jak będzie, czy od razu ją zaakceptują czy trzeba będzie trochę poczekać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 770 gości