Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocia_mendka pisze:Właśnie przyjechały robole od solarów. Pogoda- lepiej nie mówić,zimno jak diabli a jeszcze któryś łoś skoczył na drzwi od tarasu i obudziłąm się w lodówce. Piździ jak w kieleckimGłęboko licze na to,że zrobią co mają zrobić i pojadą w diabły nie mam siły ich pilnować, a jeszcze o 15 na króplówkę.... Chwilowo Masza jeszcze nie siusiała po nocy, znowu ma powiększony brzuch a zastrzyk dopiero o 12. Zaraz mnie cholera weźmie serio... Ale apetyt ma, wody sie troszkę napiła, ukradła mi pół kanapki nieopatrznie zostawionej na stole w kuchni i radośnie ją spożyła, Artem obwąchał wenflon na łapie Maszy i dał jej w łeb
![]()
![]()
![]()
nie kumam o co mu chodzi. Szajba, po prostu szajba. Jak się to wszystko skończy pomyśłnie to przysięgam, urżnę się tak, jak jeszcze nigdy w życiu....
kocia_mendka pisze:Masza pomaga przy montażu solarówSiedzi w piwnicy na piecu i zaczepia roboli ubaw mam po pachy bo co chwila jest wrzask "Pani se zabierze tą cholerę bo przeszkadza" A ja schodzę zabieram i za minutę jest od nowa to samo . Mała wredna flądra
aannee99 pisze:Hej Ewunia
Jakieś choróbsko Cię bierze kochana?![]()
Tak,u nas właśnie tak było,Marcel był na Tosię obrażony pachniała obco, inaczej... Wiedziałam, że mu przejdzieTosia tak samo go traktowała jak on wrócił od weta
klaudiafj pisze:Hej EwuśDziś pełnia! Ja też się obudziłam w środku nocy koło 3 i już nie mogłam spać, kilka godzin się wierciłam i nawet Marysieńka nie pomogła na zaśnięcie
Kocia_mendko bardzo się cieszę, że Maszce się poprawiło. Kochana, że pilnuje robotników - widać ktoś musi
Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Hej Ewunia
Tak,u nas właśnie tak było,Marcel był na Tosię obrażony pachniała obco, inaczej... Wiedziałam, że mu przejdzieTosia tak samo go traktowała jak on wrócił od weta
Hej!![]()
Właśnie nie wiem co to za zaraza bo dziś mi jest juz ok tylko teraz spać mi się strasznie chce.
aannee99 pisze:Ewa L. pisze:aannee99 pisze:Hej Ewunia
Hej!![]()
Właśnie nie wiem co to za zaraza bo dziś mi jest juz ok tylko teraz spać mi się strasznie chce.
No tak,jesteś niewyspana![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, Silverblue i 34 gości