Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 05, 2015 23:27 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Spokojnej :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw mar 05, 2015 23:30 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

barbarados pisze:Spokojnej :ok:

Dzięki Basiu! :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt mar 06, 2015 8:38 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Witam wszystkich piąteczkowo! :1luvu:
Gdy człowiek ma wolne to co robi ?
Oczywiście wstaje po 4 rano :evil:
Wczoraj tak mi było źle, tak mną telepało i było mi zimno że poszłam spać w polarowej bluzie. :( Wzięłam na noc gripex. Dziś obudziłam się po 4 rano bo było mi gorąco i musiałam się rozebrać z bluzy. Oczywiście o ponownym zaśnięciu nie było mowy.Dziewczynki dostały dziś wczesne śniadanko a ja poczekałam aż otworzą sklep i poszłam sobie po chlebek bo wczoraj już nie chciało mi się myśleć o tym żeby coś na rano kupić.
Zjem i zaraz wstawiam pranie ciuchów roboczych bo jutro do roboty trza znów iść. :)
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 06, 2015 8:50 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Właśnie przyjechały robole od solarów. Pogoda- lepiej nie mówić,zimno jak diabli a jeszcze któryś łoś skoczył na drzwi od tarasu i obudziłąm się w lodówce. Piździ jak w kieleckim :D Głęboko licze na to,że zrobią co mają zrobić i pojadą w diabły nie mam siły ich pilnować, a jeszcze o 15 na króplówkę.... Chwilowo Masza jeszcze nie siusiała po nocy, znowu ma powiększony brzuch a zastrzyk dopiero o 12. Zaraz mnie cholera weźmie serio... Ale apetyt ma, wody sie troszkę napiła, ukradła mi pół kanapki nieopatrznie zostawionej na stole w kuchni i radośnie ją spożyła, Artem obwąchał wenflon na łapie Maszy i dał jej w łeb 8O 8O 8O 8O nie kumam o co mu chodzi. Szajba, po prostu szajba. Jak się to wszystko skończy pomyśłnie to przysięgam, urżnę się tak, jak jeszcze nigdy w życiu....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Pt mar 06, 2015 10:21 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

kocia_mendka pisze:Właśnie przyjechały robole od solarów. Pogoda- lepiej nie mówić,zimno jak diabli a jeszcze któryś łoś skoczył na drzwi od tarasu i obudziłąm się w lodówce. Piździ jak w kieleckim :D Głęboko licze na to,że zrobią co mają zrobić i pojadą w diabły nie mam siły ich pilnować, a jeszcze o 15 na króplówkę.... Chwilowo Masza jeszcze nie siusiała po nocy, znowu ma powiększony brzuch a zastrzyk dopiero o 12. Zaraz mnie cholera weźmie serio... Ale apetyt ma, wody sie troszkę napiła, ukradła mi pół kanapki nieopatrznie zostawionej na stole w kuchni i radośnie ją spożyła, Artem obwąchał wenflon na łapie Maszy i dał jej w łeb 8O 8O 8O 8O nie kumam o co mu chodzi. Szajba, po prostu szajba. Jak się to wszystko skończy pomyśłnie to przysięgam, urżnę się tak, jak jeszcze nigdy w życiu....

Zrozum Artemka - przez leki Maszka inaczej pachnie i dlatego dostaje po łebku bo to nie jest ta Maszka którą zna. U Ani Tosia po sterylce też została osyczana przez Marcelka.
Pytanie zasadnicze jakie się nasuwa to to dlaczego jej sie zatrzymuje mocz? Może wstrzymuje bo przy siusianiu ją boli ? Już nie wiem co wymyśleć.
U nas też zimno na dworze jak w psiarni a Pola miaukun jeden szopki odstawia.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 06, 2015 10:26 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Masza pomaga przy montażu solarów :D Siedzi w piwnicy na piecu i zaczepia roboli ubaw mam po pachy bo co chwila jest wrzask "Pani se zabierze tą cholerę bo przeszkadza" A ja schodzę zabieram i za minutę jest od nowa to samo . Mała wredna flądra :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Pt mar 06, 2015 11:08 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Hej Ewunia

Jakieś choróbsko Cię bierze kochana? :(
Tak,u nas właśnie tak było,Marcel był na Tosię obrażony pachniała obco, inaczej... Wiedziałam, że mu przejdzie :-) Tosia tak samo go traktowała jak on wrócił od weta :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt mar 06, 2015 11:45 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Hej Ewuś :) Dziś pełnia! Ja też się obudziłam w środku nocy koło 3 i już nie mogłam spać, kilka godzin się wierciłam i nawet Marysieńka nie pomogła na zaśnięcie :)
Kocia_mendko bardzo się cieszę, że Maszce się poprawiło. Kochana, że pilnuje robotników - widać ktoś musi :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 06, 2015 12:08 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

kocia_mendka pisze:Masza pomaga przy montażu solarów :D Siedzi w piwnicy na piecu i zaczepia roboli ubaw mam po pachy bo co chwila jest wrzask "Pani se zabierze tą cholerę bo przeszkadza" A ja schodzę zabieram i za minutę jest od nowa to samo . Mała wredna flądra :D

Czyli że wraca do zdrowia jak se zabawę z robolami znalazła :ryk: :ryk: :ryk:
Tak trzymaj Maszka :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 06, 2015 12:09 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

aannee99 pisze:Hej Ewunia

Tak,u nas właśnie tak było,Marcel był na Tosię obrażony pachniała obco, inaczej... Wiedziałam, że mu przejdzie :-) Tosia tak samo go traktowała jak on wrócił od weta :)

Hej! :1luvu:
Właśnie nie wiem co to za zaraza bo dziś mi jest juz ok tylko teraz spać mi się strasznie chce.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 06, 2015 12:11 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

klaudiafj pisze:Hej Ewuś :) Dziś pełnia! Ja też się obudziłam w środku nocy koło 3 i już nie mogłam spać, kilka godzin się wierciłam i nawet Marysieńka nie pomogła na zaśnięcie :)
Kocia_mendko bardzo się cieszę, że Maszce się poprawiło. Kochana, że pilnuje robotników - widać ktoś musi :)

Niebo było zachmurzone bo wczoraj wieczorem śnieg sypał takimi grubymi płatami więc łysy mi nawet nie świecił.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 06, 2015 12:30 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Ewa L. pisze:

Właśnie nie wiem co to za zaraza bo dziś mi jest juz ok tylko teraz spać mi się strasznie chce.

No tak,jesteś niewyspana :( :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt mar 06, 2015 12:37 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

aannee99 pisze:
Ewa L. pisze:

No tak,jesteś niewyspana :( :1luvu:

Tak bo od 4 nie śpię.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 06, 2015 19:49 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Ja tez Ewa :wink:
Chodź , wątek Ince nadgonimy :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt mar 06, 2015 19:49 Re: Zuzia i Pola po raz 29 ♥♥♥

Ewa L. pisze: