Annuszka [*] & Pafnucy & Leon pies <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 07, 2015 11:31 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Świat zwariował z tym odchudzaniem.Gdyby się dało wzięłabym parę kilogramów.Wierzcie mi, o wiele łatwiej jest zrzucić, przybrać na wadze niewykonalne.U nas w rodzinie prawie wszystkie kobiety chudną bardzo po ciąży.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro sty 07, 2015 11:44 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

No tak,jedni chcą przytyć,a drudzy chcą schudnąć,nic w tym dziwnego :) I naprawdę nie każdy łatwo chudnie,niestety :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro sty 07, 2015 12:18 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Chętnie bym oddała kilka kilogramów, bo u mnie w rodzinie wszyscy mają tendencje do przybierania na wadze, moja mama bardzo przytyła po ciąży, wiecznie się odchudzała. Nie pamiętam, kiedy w moim dzieciństwie zjadła z nami jakikolwiek posiłek, zawsze jadła dziwne rzeczy w ilościach minimalnych, a i tak nie mogła schudnąć. Wydaje mi się, że ja mam więcej rozsądku jeśli chodzi o odchudzanie, szczególnie że moje zdrowie wcale nie wskazuje na mój wiek :evil:

Koty za to chyba chcą przybrać na zimowej masie, bo po okresie niejadkowania teraz biegną do kuchni za mną za każdym razem kiedy tam idę :ryk: A kiedy idę je nakarmić rozmowa z Annuszką jest taka: Pójdziemy zjeść? - Miauuu -Tak, pójdziesz zjeść?? - Miauuuuuuuu i leci do kuchni, oglądając się za siebie czy ja też na pewno idę, a jak nie idę to mnie pogania :ryk:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Śro sty 07, 2015 12:20 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Moja Tośka zostawiła dziś w misce mokre żarełko,co u niej jest rzadkością :ryk:
Obrazek

aannee99

Post » Śro sty 07, 2015 17:01 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

kotelsonciorny pisze:
ewar pisze:Dzięki za zdjęcia.Kotki cudne, wyluzowane :1luvu:

No jasna sprawa, to są koty maksymalnie odstresowane :mrgreen: dbam o to codziennie, ażeby koty nie odczuwały stresu oraz żeby w czasie relaksu nikt im nie przeszkadzał :mrgreen:

Moli25 prawda że ona jest śliczna? Ma na dupce czarne getry, ogon czarny, białe stopki, poduszeczki ma różowe, tylko na przedniej jednej łapce ma czarne, a dodatkowo ma czarną plamę na białym brzuszku :1luvu:

Co do diety.. dziewczyny, to jest tak. Ja się nie pierwszy raz odchudzam, jeśli coś będzie się działo to się wycofuję, nie jestem aż takim ryzykantem :oops:

No naprawdę się Pannica ubrała nawet modnie Ci powiem :ryk: leginsy czarne- sexy, modne, butki białe - trochę mniej modne :ryk: ale za to zawsze BIAŁE, czyściutkie i pachnące :ryk: plamka na brzuszku ? przypomina mi kolczyk na brzuszku :ryk: jest extra :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro sty 07, 2015 17:28 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Gietry są bardzo seksy, a to że białe kozaczki? Takie modowe fo pa można jej wybaczyć :D

kotelsonciorny

Post » Śro sty 07, 2015 17:46 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

O tak,gietry są super :mrgreen:
Jak się dzisiaj czujesz? :)
Obrazek

aannee99

Post » Śro sty 07, 2015 23:06 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Hej hej. Podobnie jak wczoraj, czyli nędznie. Wiem, że to też efekt okresu który ja niestety zawsze fatalnie przechodzę. Zrobiłam sobie okład z ciepłego kota i jakoś dotrwałam do wieczora, ale wstanie o 6 mnie dobija. Koty za nic nie chcą jeszcze iść spać i właśnie urządziły sobie wyścig przez całe mieszkanie. Kto bogatemu zabroni :piwa:

kotelsonciorny

Post » Czw sty 08, 2015 8:52 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Hej

Moje też wieczorami szaleją,gonitwy sobie urządzają :evil: :ryk:
Obrazek

aannee99

Post » Czw sty 08, 2015 9:24 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Kociszczom się chyba coś odkleiło, bo się dzisiaj od piątej rano ganiały niczym szalone. Ja je wieczorem wybiegałam, wyhasały się za wszystkie czasy, koło 24 poszły spać i miałam nadzieję że prześpią ładnie całą noc, tym czasem Pafnucy wstał koło 4 i zaczął pomrukiwać (on tak gardłowo pomrukuje kiedy mu się nudzi). No nie będę wstawać o 4 żeby się z kocurkiem pobawić, co to to nie :twisted: Ale zaraz przyleciała Annuszka (bo jak go słyszy to od razu leci) no i się zaczęła kotłowanina :ryk:

kotelsonciorny

Post » Czw sty 08, 2015 9:43 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Moje na szczęście o tej porze nie szaleją :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Post » Czw sty 08, 2015 10:12 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

U nas też o tej porze jest głęboki sen, nie wiem co mu się odkleiło :D swoją drogą to on jest takim rozbrykanym szczypiorem, czasami budzi Annuszkę, a ona wyrwana ze snu patrzy się na niego jak na wariata. Ona jest wtedy rozbrająca, autentycznie widać po niej że jest zaspana, a wtedy widzę oczami wyobraźni na jej pyszczku nawet zagniecenia od pościeli :ryk: muszę jej zrobić takie zdjęcie, jest wtedy rozczulająca :1luvu:

kotelsonciorny

Post » Czw sty 08, 2015 13:58 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Koniecznie zrób zdjęcie :D
Obrazek

aannee99

Post » Czw sty 08, 2015 19:41 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Mniej więcej tak ona wygląda chwilę po przebudzeniu :ryk:

Obrazek

A tak Pafnuc kiedy wracamy z pracy i jest zabawa:

Obrazek

Moje pyszczki :smokin:

kotelsonciorny

Post » Czw sty 08, 2015 19:45 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle część 2!

Widziałam ze dzis beda nowe zdjecia !!
Wiedziałam! Wiedziałam ! Wiedziałam!
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cudowne oba!
Kocham kocham kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]