Elisha i Beniamin - mamy nowy kocyk :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 27, 2014 12:06 Re: Elisha i Beniamin - część VI

O rany, serioo ten Beniutek jest niemożliwy :D Ale to takie kochane jednocześnie :) Wiem, że najadłyście się strachu, na szczęście nic się nie stało - co za kocię :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lis 27, 2014 14:19 Re: Elisha i Beniamin - część VI

Benio, jak Ty potrafisz zaskoczyć! :ryk: :ryk: :ryk:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Czw lis 27, 2014 17:04 Re: Elisha i Beniamin - część VI

Oj Beniulek :strach: :strach: :strach: :strach:
U mnie Amy taka wszystko żerna :roll: :roll: :roll: też kiedyś jej z pyska wyciągałam kapsułkę na szczęście pustą po moim leku wziewnym :?
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw lis 27, 2014 18:33 Re: Elisha i Beniamin - część VI

Za to Milenka masz 100% pewności, że koteło nie będzie miało do końca życia kataru :ryk:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Czw lis 27, 2014 20:21 Re: Elisha i Beniamin - część VI

:strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lis 27, 2014 21:27 Re: Elisha i Beniamin - część VI

vanesia1 pisze:Za to Milenka masz 100% pewności, że koteło nie będzie miało do końca życia kataru :ryk:

Fakt :ok: Aż do dzisiaj nic mu nie jest, więc będzie żył :)

A u mnie już weekend - jutro mam wolne, a za chwilę przyjedzie mój małż, który też ma jutro urlop :lol: Choć zapowiada się u nas jutro bardzo pracowicie - w sobotę organizujemy "andrzejki", więc trzeba chałupę odgruzować no i coś nie coś upichcić na tą okoliczność. No i oczywiście jakoś wyglądać (na tę okoliczność dokonałam dziś drobnego zakupu w drogerii).

Bo u nas w domu dzisiaj chodził śfielsc. On chyba ucieknoł z takiego domku, co mu Duzy zrobił. Bo my censto śfielsce widzimy w tym domku, ale jesce nie widzieliśmy, zeby jakiś ucieknoł. Byliśmy baldzo kolezeńscy i mu siem tylko psyglondaliśmy, bo baliśmy siem tlochu, ze nas uglyzie. Ale okazało siem, ze fcale nie miał złych zamialóf i sobie posedł. I teraz nie wiemy, gdzie jest.
Obrazek

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw lis 27, 2014 21:36 Re: Elisha i Beniamin - część VI

Elisha i Benio. Popaczałam w intermnetu co to jezd świorszcz. I to jezd chyba podobne do konika pąlnego. A one są mniamuśne, a najwiękcej utka. Czeba było amciać tego świorszcza! A jak nie chcecie go amciać, to mi przyślijcie, konieczmnie!
Książniczka Ofelja zainteresowniona-świorszczę
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lis 27, 2014 21:38 Re: Elisha i Beniamin - część VI

MB&Ofelia pisze:Elisha i Benio. Popaczałam w intermnetu co to jezd świorszcz. I to jezd chyba podobne do konika pąlnego. A one są mniamuśne, a najwiękcej utka. Czeba było amciać tego świorszcza! A jak nie chcecie go amciać, to mi przyślijcie, konieczmnie!

A co jak on nam zacnie skakać w bzuchu??? :strach: :strach: :strach: :strach:

Milena_MK

Post » Czw lis 27, 2014 22:02 Re: Elisha i Beniamin - część VI

Katar jak katar . Jak mnie się przypomni jak ganiałam kota po mieszkaniu z pusta kapsułką od Oxodilu przylepioną do nosa ... :roll:
Za udany weekend :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lis 27, 2014 22:14 Re: Elisha i Beniamin - część VI

Milena_MK pisze:
MB&Ofelia pisze:Elisha i Benio. Popaczałam w intermnetu co to jezd świorszcz. I to jezd chyba podobne do konika pąlnego. A one są mniamuśne, a najwiękcej utka. Czeba było amciać tego świorszcza! A jak nie chcecie go amciać, to mi przyślijcie, konieczmnie!

A co jak on nam zacnie skakać w bzuchu??? :strach: :strach: :strach: :strach:

Nie będzie skikać, bo się mu obgryza utka.
Książniczka Ofelja doświatczona
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt lis 28, 2014 0:39 Re: Elisha i Beniamin - część VI

Oranyboskieświęte! :strach:
Mam potworną fobię związaną ze świerszczami/konikami polnymi. Od tego zaczęła się moja późniejsza fobia dotycząca wszystkich owadów :placz:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Pt lis 28, 2014 7:59 Re: Elisha i Beniamin - część VI

Ja miałam fobię na punkcie pająków i nadal nie jest dla mnie miłe oglądanie ich, zwłaszcza jak np. jakiś krzyżak łazi po ścianie (na szczęście nie często - 7. piętro). Ale pamiętam, jak mój świeżo upieczony mąż (tak, tak! ujawnił swoją "pasję" tuż po ślubie, cwaniaczek 8) ) przyniósł do domu swojego pierwszego ptasznika - monocentropus balfouri (nie wklejam zdjęcia, bo mnie Aga od Mafii zastrzeli). Takie to było maleńkie, takie miało śliczne nóżki (choć doopinkę pękatą). Godzinę siedziałam o oglądałam go w tym pojemniczku. W pewnym momencie się delikatnie ruszył i przez otworek wentylacyjny wystawił sobie nóżkę :1luvu: Słoooodziak :) Nawet mój małż się zdziwił, że aż tak się zafascynowałam. No i obiecał, że na jednym się skończy :roll: :roll: :roll: Ale do czego zmierzam - codziennie obcowanie z tymi stworami (zamkniętymi szczelnie, rzecz jasna), pozwoliło mi przełamać ten paniczny lęk. Bo kiedyś on był naprawdę paniczny, wręcz histeryczny. Pamiętam, jak mój małż kupił pierwsze świerszcze do karmienia pająka. Leżymy sobie w łóżku w nocy, świeczki się palą i... w środku zimy cykają nam świerszcze - jak na łące :1luvu:

Milena_MK

Post » Pt lis 28, 2014 8:38 Re: Elisha i Beniamin - część VI

U mnie nie ostały by się ani pająki, ani świerszcze. Ofelia twierdzi, że i jedne, i drugie są mniamuśne :roll:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt lis 28, 2014 8:41 Re: Elisha i Beniamin - część VI

Ofeflku, ale te pajonki co my mamy som strasnie duze, one som zamkniente f takich sklanych pudełeckach i my je mozemy z daleka oglondać. Ale nie chcemy, bo one som strasnie bzytkie, chociaz Duzy mówi, ze som pienkne. Beniu i Elisia znafcy pajonkóf

Kurcze, fajnie mieć wolny piątek :) Siedzę sobie pod kołderką, popijam kawkę, obok mnie śpi kochany mąż, a także dwa kochane koty :1luvu: Antonio poszedł do szkoły, a ja obmyślam plan na jutrzejsze andrzejki :) :1luvu:

Milena_MK

Post » Pt lis 28, 2014 10:07 Re: Elisha i Beniamin - część VI

Heeej

U nas też w sobotę Andrzejki, będzie tradycyjnie mój brat z żoną i po raz pierwszy sąsiadka, moja najlepsza koleżanka :) Też coś przygotuję, ale do końca nie wiem co, na pewno będą koreczki, bo to zawsze się fajnie je, ale poza tym, to coś na ciepło, jakaś sałatka :) Myślałam o jakichś drinkach dla nas - kobiet,ale nigdy nic fajnego i smacznego nie robiłam, masz coś sprawdzonego i łatwego, a zarazem nie drogiego Milenko? :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]