Ais Dumam nad tym drapakiem, ciężko mi podjąć decyzję, to jednak nie taki mały wydatek, dlatego ciężko mi się zdecydować na drapak, chciałabym aby posłużył kotom trochę
Moderator: Estraven

aannee99 pisze:Ewa No i widzisz, ja patrząc na ten drapak, to wywnioskowałabym, że jest stabilny, że nadaje się pewnie dla dwóch kotałkówTak się zastanawiam, czy jeżeli kupię drapak, to da radę go do ściany jakoś przymocować ... pewnie da się coś wykombinować w tej kwestii, prawda?. Muszę pomyśleć, zasięgnąć opinii M. i mojego brata
![]()
![]()
Tośka uwielbia spać na moich kolanach. Wystarczy, że usiądę, a ta już leci szczęśliwa i rozmruczana
aannee99 pisze:Dzień dobry
Czekam na wiadomości od mamy, rano pojechali do szpitala...
Ewuś Dziękuję - świetnie, że można drapak przytwierdzić do ściany, my na pewno tak zrobimy. Będzie wtedy pewnie i bezpiecznie, bez chwiania się
Dostałam @ od Zooplusa, że paczka już wysłana, ale wpisując nr przesyłki - jeszcze jej nie widzę. Złożyłam też zamówienie w Telekarmie, bo mają tam Brita Marcelowego i Tośkowego w świetnej cenie, znacznie tańszy niż na Allegro, a dodatkowo jest rabat 5% teraz i odbiór w Paczkomacie gratis, więc super
Nad drapaczkiem dalej dumam....
Marcel i Tośka wieczorem znów urządzili sobie gonitwy, istne szaleństwo, a teraz się tłuką pod łóżkiem.
aannee99 pisze:Ewuś, a widziałaś drapak, który pokazywałam ostatnio? on jest do sufitu przytwierdzany, taką wysokość ma, no i cena nie wysoka właśnie, ale nie jestem pewna jakości tego drapakaWidziałam, że Twój stoi przy oknie i nie masz możliwości przymocowania go. Nasz będzie stał w dużym pokoju, też przy oknie raczej, ale z boku, tak by go przymocować, tu mebli nie ma akurat przy oknach więc ok
aannee99 pisze:To ten drapak : http://allegro.pl/drapak-drapaki-dla-ko ... 63149.html
aannee99 pisze:Super wskazówki, na pewno innym też się przydadząTen drapak ma budkę, ma platformy, jest ok, ale ja jednak chcę inny

[/quote]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 10 gości