Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 12, 2014 19:56 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Zaraz, wieczorem podam namiarek:)

Gentelmani nie dyskutują o faktach.
Fakty są jakby ponad dyskusję:)
Administrowanie dużym forum jest pracą, za pracę dostaje się pieniądze. Podobnie jest z blogami np. modowymi, o jedzeniu, dzieciach. To NORMALNE. Wiem ,wiem - w Polsce fakt ,że ktoś zarabia na czymś (dobry pomysł, wykształcenie, własna praca czy zwyczajnie szczęśliwy traf) jest wstydliwy.
Nikt tu nikogo nie pyta "ile zarabia " (jakie zaglądanie do kieszeni??) tylko stwierdza fakt ,że DUŻE fora internetowe, blogi itp. są rzadko (?) prowadzone pro publico bono. Tak twierdzi przynajmniej Szanowna Autorka Wątku. Są reklamy? Są.
Zatem jest i kasa:)
W Polsce zarabianie pieniędzy jest rzeczą wstydliwą, wypada nie mieć i się tym szczycić.
We Włoszech , gdzie miałam okazję pracować w niezłym szpitalu czas jakiś temu wszyscy podziwiali koleżankę, która oprócz tamże pracy założyła doskonale prosperującą klinikę zajmującą się niszowym leczeniem w mojej branży. U nas , kiedy kolega po fachu założył dobry gabinet niemal go zlinczowano. Jaki ma samochód! Jak się OBNOSI!
Nie obnosił się, audi nie jest rakietą...korzystał z ciężko zarobionych pieniędzy.
Rodacy nie lubią kiedy im się mówi ile coś jest warte, a wartość np. tego forum (wymiernie , w USD ) jest dostępna w necie.
To żadna tajemnica.
Tyle jest warta dobrze prowadzona domena. Nie szokuje ceną, ale pieniądze są dobre.
Poszukajcie, przecież nikt tego nie ukrywa!

Zarabianie na reklamach to żaden wstyd.
Ta rejtanowska obrona (nie wiem kogo i czego, bo jakby nikt tu nie atakuje...) , słowa typu "chamstwo" o nas to typowa gra stosowana wobec nas. My jesteśmy chamskie a WY -wielkoduszne. Przyzwyczaiłyśmy się poniekąd.
Co ciekawe gorliwa obrończyni administracji to MariaD.
Zwróciło to naszą uwagę , rozumiemy tzw. "pewne zaszłości".

Owszem, jesteśmy chamskie, źle wychowane i w ogóle - do niczego.
Naści! :mrgreen:

Tylko jakby nas czytają, chcą czytać.
Ludzie mają nieodpartą potrzebę chamstwa i prostactwa widać:)
Jest jednak szansa ,że walcząc z nami dalej na tym wątku tychże ludzi wychowacie.
DOBRZE ROBICIE!!!
Wątek poczytny to i edukacja dotrze szeroko.
Zwłaszcza , kiedy czynią to Poczytne Autorki, nie mogące się opędzić od Wielbicieli. Proszę , edukujcie dalej, my się udamy w bliżej nie określonym kierunku internetowym...

Good luck and good night!
Ostatnio edytowano Sob lip 12, 2014 20:46 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lip 12, 2014 20:23 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

kotkins pisze:Gentelmani nie dyskutują o faktach.
Fakty są jakby ponad dyskusję:)

O tak. Ale jeśli fakty stanowią inaczej, tym gorzej dla faktów?

kotkins pisze:Administrowanie dużym forum jest pracą, za pracę dostaje się pieniądze.

Z wyjątkiem, kiedy forum i wszystko z nim związane (serwer, domena itp.) jest własnością osoby administrującej. 8)

Że-nu-ją-ce.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob lip 12, 2014 20:25 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Ale żeby mieć serwer i domenę także trzeba zapłacić. W tym świecie nie ma nic za darmo...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Sob lip 12, 2014 20:40 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

W związku z szerokim napływem pw, proszę o cierpliwość - nie mam dziś (jutro też słabo...) czasu a Neigh jest w związku z podróżą w szeroki świat i tzw "turystyką" dostępna z doskoku - podam namiarek dopiero jutro albo i pojutrze.
O nikim z Przyjaciół nie zapomnimy a w razie banów poradzimy sobie z pomocą innych Przyjaciół.
Nikogo nie pominiemy.

Życie się toczy i to gdzie indziej! :mrgreen:

Au revoir w lepszej rzeczywistości !
Pozdro jak mawia MK:)

kotkins

Post » Sob lip 12, 2014 21:03 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

kotkins pisze:W związku z szerokim napływem pw, proszę o cierpliwość - nie mam dziś (jutro też słabo...) czasu a Neigh jest w związku z podróżą w szeroki świat i tzw "turystyką" dostępna z doskoku - podam namiarek dopiero jutro albo i pojutrze.
O nikim z Przyjaciół nie zapomnimy a w razie banów poradzimy sobie z pomocą innych Przyjaciół.
Nikogo nie pominiemy.

Życie się toczy i to gdzie indziej! :mrgreen:

Au revoir w lepszej rzeczywistości !
Pozdro jak mawia MK:)

no to trzeba czekac:)

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Sob lip 12, 2014 22:06 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

I ja też się zgłaszam po namiary - pójdę tam, gdzie Was będzie można poczytać. Podpisano: fanka

Zilvana

Od: Nie sty 20, 2013 17:33

Post » Sob lip 12, 2014 22:14 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Wiesz co Mario? Wyluzuj.........tak po prostu i zwyczajnie. Nie wiem idz na dlugi spacer, dobrą książkę przeczytaj. I spróbuj uwierzyć, że ludzie przychodza na forum nie tylko po to, żeby dowalać, atakować..........walki toczyć. Partyzanckie gierki uprawiać. Nawet jeśli Tobie się tak wydaje, to nie znaczy, że tak jest.........słowo. ( żenujące jak to moje, ale jednak słowo:-) ).

Fora służa także rozrywce, śledząc każde słowo, rozkładając je na czynniki pierwsze.........zakładając, że wypowiadający miał z całą pewnością zle intencje czlowiek sie strasznie nakreca..........

Jesli napisze, ze w "w Krakowie trawa jest zielona" to nie jest to ani tajne haslo, ani zachęta do narkomanii, ani przypuszczenie, ze to moderacja ja złośliwie pomalowała. Jest to po prostu zdanie:-) I NIC wiecej.
. ..
Swoją szosą ( KW wieczenie żywa ) zaciecie, z którym czytasz wątki Kotkinsa, a teraz mój - jest naprawdę godne podziwu:-). Misja po prostu. Cóż widać taka potrzeba.

Nie chce mi się nakrecać, mam wakacje i inne miejsca do pisania. Takie, w którym słowo znaczy to co znaczy i ani grama wiecej.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob lip 12, 2014 22:23 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

MariaD. jest Moja Droga Neigh moim fanem z najdłuższym stażem na forum.
Ona mnie odkryła!
NIKT nie wkłada tyle wysiłku w czytanie mnie (a zatem i Ciebie, bo nie od dziś wiadomo ,że to jedna osoba logująca się wszak z dwóch komputerów, prawda ? :mrgreen: ). W rozkładanie na czynniki pierwsze każdego posta.
W szukanie błędów, uchybień, z pomocą moderacji, słownika i słowika. I czego tam jeszcze.

Jeśli napiszę ,że kupiłam dziś kanapę to MA TO ZNACZENIE.
Kanapa bowiem jest PODEJRZANA, zaś Kotkins jest LEKARZEM:))))

Ot, tak to jest.

A K.W. mówi "swoją szosą" zaś ja "Kotka Wodna ZAWSZE MODNA"!
Takie małe zboczenie literackie ku rymowaniu. Proste i chamskie rzekłabym.

Neigh , czy Ty chodzisz aby po górach? 8O
Matko i córko...

kotkins

Post » Sob lip 12, 2014 22:29 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Witam, wprawdzie bardzo rzadko piszę, ale z ogromnym zainteresowaniem czytam ten wątek...poproszę o dalszą możliwość 

Czupurka

Od: Nie paź 16, 2011 22:20

Post » Sob lip 12, 2014 22:36 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

....a czego mogę się doszukać w cytowaniu mła?
....a ilu den?
....a podtekstów?...
.....a co Wy ode mnie chcecie, a?....
:mrgreen:

sorry, głupawkę mam w trakcie oglądania Pulp Fiction ;>

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Sob lip 12, 2014 22:38 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

Chcemy Twojej śmierci??? :mrgreen:

Nie wiem- a wymyśl--że sobie coś.

Tylko potem się tego trzymaj.

Kotko mam poważne pytanie: czy Twój język jest rozdwojony na końcu? :mrgreen:

kotkins

Post » Sob lip 12, 2014 22:51 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

nie
u nasady :mrgreen:

KotkaWodna

Post » Sob lip 12, 2014 22:56 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

POKAŻ!!!!

kotkins

Post » Sob lip 12, 2014 22:58 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

ja też bardzo proszę o namiar - świat bez Amelki jest nie do przyjęcia!

Essi Daven

Od: Pt paź 07, 2011 16:54

Post » Sob lip 12, 2014 23:09 Re: Wszystkie koty Kotkinsowego Melona - z trupem w tle

kotkins pisze:POKAŻ!!!!

a co Ty, na słowo mje nie wierzysz? ;>

KotkaWodna

[poprzednia][następna]