Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Leczymy Puszynkę.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 30, 2014 9:11 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

MamaMeli pisze:właśnie wczoraj doszłam do wniosku że partnerka ze mnie żadna za to przyjaciółka całkiem niezła :D

A skąd ten wniosek? :D Myślę, że byłabyś super partnerką dla kogoś, kto byłby Ciebie wart :)
Idę po mjąsko.

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt maja 30, 2014 9:23 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

bo moje wyobrażenie o idealnym związku mija się z tym, w jakim ja potrafiłabym być.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt maja 30, 2014 11:06 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

Mięsko kupione, poważone, przepis jest - let the dance begin!

Perełka totalnie olała skrzydełko z kaczki, niewdzięczna.

Spilett

Post » Pt maja 30, 2014 11:14 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

Spilett pisze:Mięsko kupione, poważone, przepis jest - let the dance begin!

Perełka totalnie olała skrzydełko z kaczki, niewdzięczna.

zrób nam też :ryk: tylko dlatego że tak kocham mojego kotka babram się codziennie w surowym mięsie :ryk:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt maja 30, 2014 13:04 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

Hej Madziulka :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt maja 30, 2014 13:59 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

Hej Aniuś :1luvu:

Barf zrobiony, obiad zjedzony ;) Specjalnie dla Was przygotowałam fotorelację, niestety w końcowym etapie jednocześnie robiłam barf i swoją wątróbkę, więc nie miałam ręki wolnej na zdjęcia. Ale coś tam widać :)

Wzgardzone skrzydełko z kaczki, a w misce resztki barfu śniadaniowego:
Obrazek

Bonus: ogromna patelnia Kaśki i jej wpływ na inne naczynia.
Obrazek

Pokrojona wołowina.
Obrazek

Pokrojony indyk i kurczak.
Obrazek

Ważenie serduszek.
Obrazek

Ważenie żołądków.
Obrazek

Ważenie suplementów - tu sól himalajska.
Obrazek

Kot obserwacyjny lodówkowy:
Obrazek

I na koniec przepisik :)
Obrazek

Spilett

Post » Pt maja 30, 2014 14:03 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

ile ma latek Perełka? Tak pytam, bo pisałaś że kazali zwiększyć porcję bo kociak i rośnie... moja mogłaby jeść i jeść, 4 kg chyba (mam nadzieję) nie waży, ale byłaby w stanie zjeść ze dwie albo trzy swoje dzienne porcje... jest wprawdzie dorosła i nie rośnie więc za dużo dostawać nie może ale 50g ze śniadania to w sekundę zniknęło...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt maja 30, 2014 14:04 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

hej :1luvu:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt maja 30, 2014 14:05 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

MamaMeli pisze:ile ma latek Perełka? Tak pytam, bo pisałaś że kazali zwiększyć porcję bo kociak i rośnie... moja mogłaby jeść i jeść, 4 kg chyba (mam nadzieję) nie waży, ale byłaby w stanie zjeść ze dwie albo trzy swoje dzienne porcje... jest wprawdzie dorosła i nie rośnie więc za dużo dostawać nie może ale 50g ze śniadania to w sekundę zniknęło...

Niecały rok ma, w sierpniu 2013 jak ją znalazłam to miała jakoś 2 m-ce. W podpisie jest link do 1 naszego wątku, zobacz jaka maleńka była ;)
A porcję policzyłam dla 4 kg kota, bo gdzieś znalazłam że ma być na wagę docelową, a nie aktualną. No to zakładam, że będzie ważyć 4 ;)

kuba.kaczor13 pisze:hej :1luvu:

Hej hej :1luvu: :1luvu:

Spilett

Post » Pt maja 30, 2014 14:17 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

Spilett pisze:Niecały rok ma, w sierpniu 2013 jak ją znalazłam to miała jakoś 2 m-ce. W podpisie jest link do 1 naszego wątku, zobacz jaka maleńka była ;):

ŁOJEZUNIU
jakie malusie :1luvu: nie jestem szczególnie kociaczkowa i na ogół wolę dorosłe koty, ale toto takie słodziuchne że ojej. :kotek:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt maja 30, 2014 14:21 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

No! To sobie wyobraź jak zobaczyłam tego minipysia biednego, chorego, jak mogłam jej nie wziąć, no jak?

Moja 4-kilogramowa malutka Perełka :1luvu:

Spilett

Post » Pt maja 30, 2014 14:27 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

Spilett pisze:No! To sobie wyobraź jak zobaczyłam tego minipysia biednego, chorego, jak mogłam jej nie wziąć, no jak?

Moja 4-kilogramowa malutka Perełka :1luvu:

Pamiętam jak czytałem Twoją i Perełeczki historię :1luvu: :ok: .Jakby dopiero co wczoraj to było :roll:
Obrazek

kuba.kaczor13

Post » Pt maja 30, 2014 14:30 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

A to już prawie rok!

Obrazowe porównanie nakolankowe:
ObrazekObrazek

Spilett

Post » Pt maja 30, 2014 14:38 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

Madziś, te jedzonko mięskowe, to wygląda super ... :) Ciekawa jestem czy ja bym sobie poradziła z BARFEM dla Marcela ;) Karma nam się kończy, jeszcze na jakieś trzy tygodnie może starczy .. i może bym spróbowała z barfem ... zastanawiam się nad tym, ale mam pełno obaw, czy sobie poradzę :oops: :oops:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt maja 30, 2014 14:39 Re: Perełkowo, edycja 8 :) ♥♥♥ Puszynka się goi, a ja się uc

Spilett pisze:A to już prawie rok!

Obrazowe porównanie nakolankowe:
ObrazekObrazek

bardzo fajne kolanka :ok: :1luvu:
Obrazek

kuba.kaczor13

[poprzednia][następna]