Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i KW

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 26, 2014 13:34 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

U trzeciej płci bywa :) i teraz można rozpocząć akademicką dyskusję czy ów twór jest prąciem męskim, żeńskim czy może nijakim :P
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto sie 26, 2014 14:26 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

rzecz zaliczyłabym do wnerwów, ale chyba nie mam odwagi wpisywać w odpowiednim wącie.
Mit mła jako świetnej kuchty runął. Pamiętajcie o orchideach ><

Zrób pyszny, pikantny farsz z cebuli, pieczarek i szynki, smacznie doprawiony pieprzem i ostrą papryką, przeznaczony do minipasztecików, jakie planujesz zabrać na grzybobranie do lasu.
Nadziej nim kwadraciki z ciasta kruchego, posmaruj białkiem jaja, posyp kminkiem i grubą solą.
Upiecz na złocisty kolor, napełniając dom bogatym aromatem o 1 w nocy.
Nie skuś się ani na kawałeczek "do pracy", bo wyszło akurat po trzy na uczestników wyprawy.
Niech następnie leje jak z cebra przez dzień cały, w związku z czym grzybobranie odwołane/przełożone.
Jedź do domu po pracy, obracając w głowie i na języku wizję smakowitego pierożka, podgrzanego w piekarniku.
Wskocz w domowe ciuchy, zaparz z namaszczeniem herbatę, rozkoszuj się zapachem dobywającym z pieca.
Zasiądź do posiłku w ten zimny, deszczowy dzień, gdy nawet neurony włażą jeden na drugiego, by się ogrzać.
Wbij zęby w pasztecik i doznaj szoku, gdyż albowiem powziąwszy na szybko i późnym wieczorem dnia poprzedniego pomysł na wspomniane paszteciki, zanabyłaś na cito ciasto kruche znanej i sprawdzonej firmy, w markecie.
I okazało się, że to SŁODKA WERSJA.

:201429 :201435

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Wto sie 26, 2014 14:41 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

casica pisze:Heloł, a badania mu robiłaś? :P
No a poza tym to młodziak, może mieć kiełbie we łbie, a Nocek starszy, więc ja bym sprawdziła

Pewnie, że robiłam przed odjajczeniem. Ale on od początku tak miał.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto sie 26, 2014 15:32 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:rzecz zaliczyłabym do wnerwów, ale chyba nie mam odwagi wpisywać w odpowiednim wącie.
Mit mła jako świetnej kuchty runął. Pamiętajcie o orchideach ><

No a mnie by to wcale nie zniechęciło, takie miksy smaków mi nie przeszkadzają :)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto sie 26, 2014 22:36 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

toś po jednych piniędzach z moim TŻtem.
Pożarł prawie wszystkie, co mnie niezmiernie cieszy.
Owszem, lubię chałkę z żółtym serem, pomidorem i cebulą, ale te paszteciki mnie po prostu przerosły.
Na pocieszenie wciągnęłam kobiałkę malin, utyskując, że sezon na nie taki krótki...

A przed chwilą wychodzę na korytarz, żeby sprawdzić, czy Nieroby w szale zabawy nie rozkręciły sąsiadom roweru, a tu niespodziajka: znajdź kotełka

Obrazek
Obrazek

KotkaWodna

Post » Wto sie 26, 2014 22:41 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Poproszę trudniejszy zestaw pytań :)

casica

Post » Wto sie 26, 2014 22:51 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

proszsz:

Obrazek

KotkaWodna

Post » Wto sie 26, 2014 22:55 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Chcesz powiedzieć, że to Twoje okno? Ciuteczkę zrujnowane wygląda

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto sie 26, 2014 23:03 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

:ryk:
Ale fota ładna, artystyczna taka :)

casica

Post » Wto sie 26, 2014 23:11 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

felin pisze:Chcesz powiedzieć, że to Twoje okno? Ciuteczkę zrujnowane wygląda

:evil:
Obrazek

afcależebonie.

Nie ma to jak ahrtysthyczna koncepcja ruderalna, c'nie? ;>

KotkaWodna

Post » Śro sie 27, 2014 7:11 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

chłehcłechłe - okienko prawie jak moje :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro sie 27, 2014 12:29 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

ukradłam żółwia
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro sie 27, 2014 16:59 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

tylko karm go dobrze i drap pod bródką ;>

KotkaWodna

Post » Śro sie 27, 2014 17:29 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:tylko karm go dobrze i drap pod bródką ;>

ale tylko pod warunkiem, że mi odda focha z resztą
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro sie 27, 2014 18:03 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

a to już z żółwiem negocjuj ^^

A teraz ogłoszenie parafialne, ekhem....

Otóż:
We środę, 3 września, o godzinie 18.00 w tvn zostanie wyemitowany 230 odcinek serialu "Szpital".
W którym to odcinku można będzie zobaczyć mła, przebrana w sposób kompletnie do niczego nie podobny, i udającą wredną i podstępną żonę i matkę.
Kondolencje można składać po emisji, drwiny i szyderę zostawiać pod drzwiami, i tak moich prywatnych nie przebiją ;P
Ostatnio edytowano Śro sie 27, 2014 19:06 przez KotkaWodna, łącznie edytowano 1 raz

KotkaWodna

[poprzednia][następna]