BOZENAZWISNIEWA pisze:Pilnie przyjmę podkłady,nie pieluchy....
duze podkłady jakie juz zamówiła mi meg11 i ząłozyła ze swoich srodków sa potrzebne w mieszkaniu.Kropka leje na podłoge przy kuwetach w pokoju ,gdzie sa panele.Niestety próbowałam róznych sposobów ,żeby ja stamtad wykurzyc,ale nie da rady

Upodobała obie kąt między kuwetami,a łozkiem,i tam leje.Kładac podkład sika na podkład,wiec na razie nie ma wyjscia.
ewar pisze:Napisałam wspólne dla kotków, dla Maryni oddzielne i wysłałam do CatAngel.
dziekuje
Moze znajdziesz czas na napisanie ogłoszeń potem pozostałym kotkom? Byłabym wdzięczna-zawsze to szansa dla nich.Niestety u mnie sie komplikuje w domu.Dwa koty leja się i leja wszedzie..Z sikaniem jeszcze jeden dołaczył-znacza teren.Nie bardzo chce im"dokładac"nowych powodów sikania.Dwa bijace się koty sa na farmakologi.Jest lepiej juz,ale niestety nie tak jak powinno.Zadziałały podkłady na krzesle(jednym) ,tam sie Dune przeniósł na szczęscie z kuwetowaniem
Druga sprawa jest powazniejsza, dostałam informacje,że nasi znajomi traca dach nad głowa i prosza nas o wynajecie im mieszkania

Od tygodnia żyje w stresie...Nie mam wolnego pokoju w domu,żeby koty tam zamknać ewentualnie..Potrzebne sa spore srodki ,żeby ew.scianke działowa na pietrze zrobic,a takich srodków nie ma.Cos bedę musiała wymyslić

Proszesięnie martwic -koty nie zostana nigdzie wyrzucone,czy uspione,ale jest nam ciezko -wczoraj skończył się zwir, a w puszce jest 7 kg dobrej karmy dla wszystkich kotów.jest tez gorsza karma,ale tej nie daje ,bo zaraz mam sensacje w kuwetach...