koty po P.Basi-maja swój dom

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 25, 2014 9:24 Re: zasmarkanie,ale szczęsliwie-Blondi sama wchodzi na kolan

britta pisze:Yocia z banerkowa podała kod jeszcze raz, u mnie zadziałał
Yocia pisze:Mogę jedynie wrzucić jeszcze raz stary bannerek:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=161368][img]http://images.tinypic.pl/i/00532/83r5z60vu73t.gif[/img][/url]

Niestety przez najbliższy miesiąc z powodu braku czasu raczej nie będę mogła uczestniczyć w życiu bannerkowa. Bardzo przepraszam.

podrzucę -mamy już działający banerek

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Nie maja 25, 2014 9:48 Re: Szukamy domku Żuczkowi,Denisowi i Maryni

BOZENAZWISNIEWA pisze:Pilnie przyjmę podkłady,nie pieluchy....

duze podkłady jakie juz zamówiła mi meg11 i ząłozyła ze swoich srodków sa potrzebne w mieszkaniu.Kropka leje na podłoge przy kuwetach w pokoju ,gdzie sa panele.Niestety próbowałam róznych sposobów ,żeby ja stamtad wykurzyc,ale nie da rady :( Upodobała obie kąt między kuwetami,a łozkiem,i tam leje.Kładac podkład sika na podkład,wiec na razie nie ma wyjscia. :(
ewar pisze:Napisałam wspólne dla kotków, dla Maryni oddzielne i wysłałam do CatAngel.

dziekuje
Moze znajdziesz czas na napisanie ogłoszeń potem pozostałym kotkom? Byłabym wdzięczna-zawsze to szansa dla nich.Niestety u mnie sie komplikuje w domu.Dwa koty leja się i leja wszedzie..Z sikaniem jeszcze jeden dołaczył-znacza teren.Nie bardzo chce im"dokładac"nowych powodów sikania.Dwa bijace się koty sa na farmakologi.Jest lepiej juz,ale niestety nie tak jak powinno.Zadziałały podkłady na krzesle(jednym) ,tam sie Dune przeniósł na szczęscie z kuwetowaniem :oops:

Druga sprawa jest powazniejsza, dostałam informacje,że nasi znajomi traca dach nad głowa i prosza nas o wynajecie im mieszkania :( Od tygodnia żyje w stresie...Nie mam wolnego pokoju w domu,żeby koty tam zamknać ewentualnie..Potrzebne sa spore srodki ,żeby ew.scianke działowa na pietrze zrobic,a takich srodków nie ma.Cos bedę musiała wymyslić :(
Proszesięnie martwic -koty nie zostana nigdzie wyrzucone,czy uspione,ale jest nam ciezko -wczoraj skończył się zwir, a w puszce jest 7 kg dobrej karmy dla wszystkich kotów.jest tez gorsza karma,ale tej nie daje ,bo zaraz mam sensacje w kuwetach...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon maja 26, 2014 12:11 Re: Szukamy domku Żuczkowi,Denisowi i Maryni

Bożenko podeślesz mi na maila zdjęcia Żuczka ,Denisa i Maryni coś nie mogę pobrać z wątku :?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon maja 26, 2014 14:21 Re: Szukamy domku Żuczkowi,Denisowi i Maryni

Gosiu wysłałam Ci na maila zdjęcia kotów.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon maja 26, 2014 14:40 Re: Szukamy domku Żuczkowi,Denisowi i Maryni

CatAngel pisze:Bożenko podeślesz mi na maila zdjęcia Żuczka ,Denisa i Maryni coś nie mogę pobrać z wątku :?

Denis
ObrazekObrazekObrazek

Żuczek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto maja 27, 2014 17:39 Re: Szukamy domku Żuczkowi,Denisowi i Maryni

Koty mają się dobrze-dzisiaj przyszły juz podkłady ,więc tym się niebęde martwiła.
Dziekuję za ogłoszenia jakie opłaciła meg 11 i zrobiła Cat Angel.Tak jak napisałam na poczatku-koty szukają domu stałego do listopada,potem musze je zabrać do domu....nie ma wyjścia,zimą tam zostać nie beda mogły,bo nie ma CO.
Dziekuje za dotychczasowa pomoc darczyńcom i opiekunom wirtualnym kotów....bardzo nam jest ona potrzebna
Nie będe codziennie tutaj wchodziła,nie mam czasu.Rozliczeniabede robiła raz na tydzień.
19.05-meg 11 - 50zł na czynsz-bardzo dziekuję :kotek:
26.05.-100zł -opiekun wirtualny Sarafinki -bardzo dziekuję :kotek:
27.05-zakupiłam żwir i kilka puszek kotom,oraz Purine Cat Chow odkłaczająca(4,5kg)
uzupełnie na koniec miesiąca wpis w poscie rozliczeniowym
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro maja 28, 2014 15:54 Re: Szukamy domku Żuczkowi,Denisowi i Maryni

poleciała cegiełka ode mnie na czynsz

britta

Od: Śro sie 03, 2011 21:30

Post » Sob maja 31, 2014 10:16 Re: Szukamy domku Żuczkowi,Denisowi i Maryni

U nas wszystko dobrze...zbieramy teraz na jedzenie białaczkom,bo sie kończy...
Poza tym trzeba wykastrować Żuczka,bo juz mu zaczyna powoli "odwalać" :wink:
Dziękujemy za wsparcie finansowe(uzupełniam post rozliczeniowy):
29.05-10zł od braitta - bardzo dziękujemy :kotek:
-50zł-INOSOLAN, ZA M-C CZERWIEC, KOT - MA RYNIA -bardzo dziękujemy :kotek:
30.05.-50zł-odP.Edyty-córki po zmarłej Pani Basi "na leczenie białaczek"-bardzo dziękujemy :kotek:
wydatki:
28.05.2014- 127,41-zakup żwiru i kilku puszek białaczkom w Telekarmie
30.05.- 28zł+16zł=44zł-zakup wołowiny i kurczaka .

jesli się coś nie zgadza prosze do mnie napisać
wczoraj dostałam na e-maila ogłoszenia Denisa na 4 portalach
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon cze 02, 2014 18:04 Re: Szukamy domku Żuczkowi,Denisowi i Maryni

bardzo dziękujemy nelka83,za wpłatę 30zł"czerwiec, Denis " :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto cze 03, 2014 11:11 Re: Szukamy domku Żuczkowi,Denisowi i Maryni

udało mi sie dzisiaj odłowić połamanego burasia :( przywlókł sie do nas na podwórko.Teraz warczy w łazience.Po16-tej jade z nim do weta...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto cze 03, 2014 18:37 Re: Szukamy domku Żuczkowi,Denisowi i Maryni

Bardzo dziękujemy za wpłate na Kropke-Alieonor-30zł :kotek:

Burasio jest w kiepskim stanie :roll: Myslałam,że ma tylko jedna łapke złamaną,a tu nie wiadomo,czy nie dwie.Klatka piersiowa wygląda jakby na wgniecioną :roll: Ważne,ze jest juz pod dobra fachowa pomocą.Jesli ktoś chce się dorzucić do rachunku za połamańca to prosze o pomoc...Burasio na razie do piatku zostanie w lecznicy...potem nie wiem.Nie mam klatki w razie czego....ech,dzisiaj juz nic mi się nie chce...

Białaczki mają się nieźle:kicha Serafka i Żuczek znowu...a Kropka wali kupska i po tym łazi potem.Możecie sobie tylko wyobrazić jak wygląda podłoga po nocy :? Dobra juz kończe ten ciezki dzień
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto cze 03, 2014 18:45 Re: Szukamy domku białaczkom,ale znalazłam poturbowanego ko

Denisek jest na 50portalach(nie ze wszystkich przychodzą linki na maila do aktywacji)
Do reszty kociastych siądę lada dzień. Od niedzieli mnie strasznie głowa boli :( zapewne przez tą pogodę.

CatAngel

Post » Wto cze 03, 2014 18:56 Re: Szukamy domku białaczkom,ale znalazłam poturbowanego ko

CatAngel pisze:Denisek jest na 50portalach(nie ze wszystkich przychodzą linki na maila do aktywacji)
Do reszty kociastych siądę lada dzień. Od niedzieli mnie strasznie głowa boli :( zapewne przez tą pogodę.

jesli w sprawie Denisa nikt nie pisze to nie wiem :(
Dzięki Gosia
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto cze 03, 2014 18:58 Re: Szukamy domku białaczkom,ale znalazłam poturbowanego ko

BOZENAZWISNIEWA pisze:
CatAngel pisze:Denisek jest na 50portalach(nie ze wszystkich przychodzą linki na maila do aktywacji)

jesli w sprawie Denisa nikt nie pisze to nie wiem :(
Dzięki Gosia

Będzie dobrze :) jak coś to bedzie się odnawiać co trochę.

CatAngel

Post » Śro cze 04, 2014 11:16 Re: Szukamy domku białaczkom,ale znalazłam poturbowanego ko

Kot buras z krawatkiem ma złamana,źle zrośnieta nogę w stawie.Kuśtyka na niej i nie nalezy jej już ruszać.Kot się przewracał bo został postrzelony w tył:roll: Został zoperowany i wykastrowany za razem.Dostał kroplówki,leki ,wysłano krew na podstawowe badania.Musze go dzisiaj odebrać i nie wiem co dalej.Kot nie powinien wrócić na wolność :(
Rachunek do opłacenia 280zł
Jako,że nie mam mozliwości wejścia na swoje konto internetowe do czasu ,aż pojadę do banku i zmienię dane (w piatek dopiero) uzupełnie dane wpłat po niedzieli(jesli będą)...
Normalnie załamka :(
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]