Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:a teraz smutniejsza wiadomość - niepokoi mnie Myszka, było dobrze, kociaki cały czas biegały po pokoju i się bawiły, jak zaczęło się ściemniać włożyłam je do klatki i spały
![]()
teraz poszłam do nich z kolacją i Zuzia z Karmelkiem rzuciły się do misek a Myszka nie![]()
wyjęłam ją na zewnątrz i podstawiłam miskę, ale odeszła dalej i zwymiotowała południowy, niestrawiony posiłek, zrobiłam jej conva, ale też nie chciała
, położyła się na ręczniku pod grzejnikiem i śpi
dzisiaj przed południem dostała jeszcze zastrzyk, a jutro rano mamy wizytę kontrolną, biedna koteczka
Spilett pisze:mir.ka pisze:a teraz smutniejsza wiadomość - niepokoi mnie Myszka, było dobrze, kociaki cały czas biegały po pokoju i się bawiły, jak zaczęło się ściemniać włożyłam je do klatki i spały
![]()
teraz poszłam do nich z kolacją i Zuzia z Karmelkiem rzuciły się do misek a Myszka nie![]()
wyjęłam ją na zewnątrz i podstawiłam miskę, ale odeszła dalej i zwymiotowała południowy, niestrawiony posiłek, zrobiłam jej conva, ale też nie chciała
, położyła się na ręczniku pod grzejnikiem i śpi
dzisiaj przed południem dostała jeszcze zastrzyk, a jutro rano mamy wizytę kontrolną, biedna koteczka
Mysik, no co Ty! Już mi tu zdrowiej kotek![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 54 gości