Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Witamy się i informujemy, że właśnie pańcia łobuzerii wróciła z zakupów (takich tyci, tyci, tylko to co potrzebne do żarełka dla dużych, małe dostaną z zooplusa)
Ale zanim dotarłam do sklepu![]()
![]()
Wyszłam za furtkę, lezę sobie do ulicy, dowlokłam się do przejścia i czekam...
Samochody zwalniają, ale żaden nie stanął:)
Naprzeciwko z zakupami wraca sąsiadka i przez całą szerokość jezdni tak się radośnie do mnie śmieje , że zwątpiłam![]()
Oglądam się za siebie, i nic... patrzę w lewo, w prawo i nic, spojrzałam na nogi, na szczęście buty w komplecie, a samochody zwalniają![]()
Sąsiadka zdążyła przejść przez jezdnię a ja dalej stoję...
Gdy do mnie doszła spytała, od kiedy ja tak parami na zakupy:) Spojrzałam jeszcze raz na dół i wtedy zobaczyłam ratlerka![]()
Stał obok mnie i też grzecznie czekał...
Ten ratlerek![]()
O mało nie wyszłam z własnej skóry i nie stanęłam obok![]()
Nie wiem kiedy on mnie dogonił, gdy wychodziłam był u brata:)
Kotina pisze:
Mam 6 koteczków, a tylko Tysiaczka można nosić na rękach i tarmosić do woli, jest przeszczęśliwa
Tośka - a skąd, nawet na chwilkę
Tolka - tylko wtedy gdy ona tego chce i najlepiej u dużego
Timorka - łaskawie czasami ale na krótko
Dziunieczka - owszem można, ale też nie za długo
Cymuś - już nie sztywnieje na rękach, ale bardzo tego nie lubi
Za to wszystkie (oprócz Timorki) uwielbiają przesiadywanie na kolanach, czasami nawet mam trójkę na raz
Ewa L. pisze:Witaj Zuziu!
Podoba mi się kolekcja kaktusów twojego męża. Ja też kiedyś hodowałam kaktusy - nie były tak dorodne jak te ale mnie się podobały.Dostałam kiedyś szczypkę takiego fajnego który po kilku latach tak się rozrósł że mama wystawiła go na klatkę bo w domy się nie mieścił.
Chciałyśmy go oddać do palmiarni bo tam tez taki był tylko dużo mniejszy ale kazali nam przywieść go samemu.
Tylko jak? Bagażówkę miałam wynająć bo w osobowym się nie mieścił.
Miraclle pisze:Witaj Zuzo![]()
![]()
![]()
Rambolek pilnuje dużejagent z tego kocurka
![]()
Niebieska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubię kaktusy ale żadnego nie posiadam, jeszcze by mi się chłopacy nadzieli
Caragh pisze:Mój Słodziak![]()
![]()
barbarados pisze:Cześć Zuzia i futrzaczki![]()
![]()
![]()
![]()
MonikaMroz pisze:Hej Zuziu:)
Ja właśnie lubię takie co się tarmosić nie dają. Moja przyjaciółka ma też brytkę taką niedotykalską jak Twoja i tez zawsze muszę jej z miłości podokuczać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 46 gości