kot bez posagu szuka domu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 22, 2013 9:27 Re: ogłaszam smoki sudeckie - komu kociaka? albo dwa kociaki

nelka83 pisze:U mnie wszystkie koty jadły bezzbożówki i żaden nie narzekał :wink:
Kitka to od maleńkości wcina takie karmy i też nie miałam z nią problemu.
Myślę, że TOTW to dobre rozwiązanie, ale byłoby lepsze jeśli sprawdziłabyś zawczasu czy zjedzą bo wiesz, różnie bywa :twisted: Jeśli masz w domu to im nasyp i zobaczysz czy smakuje.

no właśnie od małego :D a moje od lat na RC (jeden 9 lat, drug 8, trzeci od 4) i właściwie tylko najmłodszą(roczną) mogłabym przestawić ale nie mam jak porozstawiać misek żeby nie miała dostępu do ich karmy... a taka karma naprawde wiele ułatwia... przede wszystkim nie ma podziału na wiek więc nie trzeba kombinować jak ktoś ma koty (tak jak ja) w różnym wieku... a teraz mieszamy i kombinujemy :roll:

haha :D grono jest cudne :1luvu: ode mnie za to koty wychodzą nie miauczące w podróży :D ostatnio byłam z Panią z fundacji sprawdzać domek dla jednego kociaka i jej kot darł się całą droge (a moja cichutko w transporterku) i Pani była w szoku 8O ale ode mnie wszystkie tak wychodzą :D zawsze mają za soba chociaż jedną trasę Grudziądz-> Warszawa :ryk: a zwłaszcza maluchy których nie mogę tu zostawiać samych na weekend tylko z jednorazowymi godzinnymi odwiedzinami koleżanki więc ciągne ze sobą bo wrócić muszę ;) także moje to są koty podróżnicy :D

kiniasz90

Od: Śro gru 19, 2012 22:02

Post » Śro maja 22, 2013 9:39 Re: ogłaszam smoki sudeckie - komu kociaka? albo dwa kociaki

kiniasz90 pisze:
nelka83 pisze:U mnie wszystkie koty jadły bezzbożówki i żaden nie narzekał :wink:
Kitka to od maleńkości wcina takie karmy i też nie miałam z nią problemu.
Myślę, że TOTW to dobre rozwiązanie, ale byłoby lepsze jeśli sprawdziłabyś zawczasu czy zjedzą bo wiesz, różnie bywa :twisted: Jeśli masz w domu to im nasyp i zobaczysz czy smakuje.

no właśnie od małego :D a moje od lat na RC (jeden 9 lat, drug 8, trzeci od 4) i właściwie tylko najmłodszą(roczną) mogłabym przestawić ale nie mam jak porozstawiać misek żeby nie miała dostępu do ich karmy... a taka karma naprawde wiele ułatwia... przede wszystkim nie ma podziału na wiek więc nie trzeba kombinować jak ktoś ma koty (tak jak ja) w różnym wieku... a teraz mieszamy i kombinujemy :roll:

haha :D grono jest cudne :1luvu: ode mnie za to koty wychodzą nie miauczące w podróży :D ostatnio byłam z Panią z fundacji sprawdzać domek dla jednego kociaka i jej kot darł się całą droge (a moja cichutko w transporterku) i Pani była w szoku 8O ale ode mnie wszystkie tak wychodzą :D zawsze mają za soba chociaż jedną trasę Grudziądz-> Warszawa :ryk: a zwłaszcza maluchy których nie mogę tu zostawiać samych na weekend tylko z jednorazowymi godzinnymi odwiedzinami koleżanki więc ciągne ze sobą bo wrócić muszę ;) także moje to są koty podróżnicy :D

Tylko Kita od małego, a reszta znajd była w wieku 6 - 7 miesięcy i wcześniej jadły z pewnością coś innego :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro maja 22, 2013 9:46 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

moje koty też nie od małego są u mnie
to znaczy nie wszystkie są u mnie od małego

a teraz od jakiegoś miesiąca mam takiego ok rocznego kota
Obrazek
(też odmiana legnicka - bardzo dobra odmiana; już wykastrowany -do wzięcia; miły i żarłoczny, lubi inne koty)
który próbuje wyjadać psom chrupki :evil: i uważam (i psy też) że to już przesada żarłoczności

wracając do ogłoszeń -o, tak napisałam http://tablica.pl/oferta/kto-pokocha-pa ... r=EREC-55-

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro maja 22, 2013 10:02 !

Moje też trafiły w różnym wieku (z ulicy/działek)
2 już jako koty kilkuletnie... więc pewnie royalem się nie żywiły ;) chodziło mi o to że u mnie od początku są na tej karmie :D
tylko jeden jest tak prawie od samego początku swojego życia (miał 2 tygodnie) dziś już 9 lat :D widać że karmiony przeze mnie bo wagę ma nieprzeciętną ;) (próbujemy zbić) no i jest to moja miłość największa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudzielec :1luvu: gdyby tylko moja mama go zoabczyła to już by nie był w Legnicy :twisted: rude to jej obsesja 8) choć mamy tylko jednego.

kiniasz90

Post » Śro maja 22, 2013 10:04 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

kiniasz90 pisze:tylko jeden jest tak prawie od samego początku swojego życia (miał 2 tygodnie) dziś już 9 lat :D widać że karmiony przeze mnie bo wagę ma nieprzeciętną ;) (próbujemy zbić) no i jest to moja miłość największa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
daj linka do zdjęcia 8)

i pogadaj z mamą
może chce jeszcze jednego rudzielca

a ja mam takiego prywatnego rudzielca
Obrazek
szukałam mu domu, szukałam -az w końcu miałam dość
i został
Ostatnio edytowano Śro maja 22, 2013 10:08 przez Patmol, łącznie edytowano 1 raz

Patmol

Post » Śro maja 22, 2013 10:08 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

to zdjęcie z ogłoszenia gdzie siedzą wszystkie :1luvu:

mama by wzięła gdyby jakimś cudem znalazł sie pod naszymi drzwiami i nie było by co z nim zrobić ale tak żeby adoptować odpowiedzialnie to póki co nie... na razie mamy 5 i co jakiś czas tymczasy więc jest to ilość wystarczająca :lol: ale jesteśmy w trakcie budowy domu więc jeśli jeszcze kilka miesięcy pobędzie to kto wie ;)

kiniasz90

Post » Śro maja 22, 2013 10:08 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

ale rude mają wzięcie...nikt o niego nie pyta?! :o

kiniasz90

Post » Śro maja 22, 2013 10:12 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

kiniasz90 pisze:
mama by wzięła gdyby jakimś cudem znalazł się pod naszymi drzwiami

da się załatwić :mrgreen: podaj mi adres na pw

kiniasz90 pisze:ale rude mają wzięcie...nikt o niego nie pyta?! :o
nie
muszę inne ogłoszenia wymyślić

Patmol

Post » Śro maja 22, 2013 10:17 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

to mój Bebusz

Obrazek

właśnie uprawia smażing :twisted: na balkonie :D

kiniasz90

Post » Śro maja 22, 2013 10:21 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

ale słodziak :mrgreen:

Patmol

Post » Śro maja 22, 2013 10:22 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

a to Orał i Bebusz

Obrazek

to było kilka dni po tym jak Orał do nas trafił... dziś już nie jest taki zabiedzony i nie ma aż takiej różnicy :ryk: no i Bebusz kapke zrzucił ;)

haha :D do Grudziądza za daleko :p

kiniasz90

Post » Śro maja 22, 2013 10:28 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

ale różnica 8O

kiniasz90 pisze:haha :D do Grudziądza za daleko :p

nie byłam nigdy w Grudziądzu
może powinnam pojechać 8)

Patmol

Post » Śro maja 22, 2013 10:34 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

zapraszam :) ale bez dodatkowych gości czy prezentów :D

kiniasz90

Post » Śro maja 22, 2013 10:37 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

sama mam przyjechać ?????

samotne podróże to już mi się nie zdarzają :evil:

Patmol

Post » Śro maja 22, 2013 10:38 Re: ogłaszam smoki sudeckie-OKAZJA-6 kociaków odmiany legnic

może być z ludzkim towarzyszem :twisted:
tylko bez prezentów i gości w postaci kotów :ryk:

kiniasz90

[poprzednia][następna]