bulba pisze:Się witamy śnieżnie, zimowo
Pomorze zazdrości stolicy śniegu
Moderator: Estraven
bulba pisze:Się witamy śnieżnie, zimowo
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

kocurzyca41 pisze:Cześć dziewuszki.Sprawa z aparatem wyjaśniona.Nie działa gniazdo ....Mam jeszcze drugi,gorszy aparat.Właśnie się ładuje.Może te fotki kiedyś będą.
MonikaMroz pisze:Witaj Reniu
To poczekamy na fotki. A do tego czasu zapraszam do mnie. Jest nowy sprzęt dziewczyn ofocony
kocurzyca41 pisze:Cześć dziewuszki.Sprawa z aparatem wyjaśniona.Nie działa gniazdo ....Mam jeszcze drugi,gorszy aparat.Właśnie się ładuje.Może te fotki kiedyś będą.
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć dziewuszki.Sprawa z aparatem wyjaśniona.Nie działa gniazdo ....Mam jeszcze drugi,gorszy aparat.Właśnie się ładuje.Może te fotki kiedyś będą.
Co to znaczy "nie działa gniazdo"? Gniazdo od czego?

Karolek(ona) pisze:kamari pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć dziewuszki.Sprawa z aparatem wyjaśniona.Nie działa gniazdo ....Mam jeszcze drugi,gorszy aparat.Właśnie się ładuje.Może te fotki kiedyś będą.
Co to znaczy "nie działa gniazdo"? Gniazdo od czego?
od strusi na gałęzi krzaku róży
no nie wiesz![]()

kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć dziewuszki.Sprawa z aparatem wyjaśniona.Nie działa gniazdo ....Mam jeszcze drugi,gorszy aparat.Właśnie się ładuje.Może te fotki kiedyś będą.
A no widzisz...musiał by wykryć coś, jakby wszystko było ok.
kamari pisze:No dobra, ja wyraźnie jestem dzisiaj tempa. Ładujesz aparat czy baterie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia, zuzia115 i 23 gości