Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Czytam ja tak sobie Iwonko o tym Twoim Ryśku i myślę,że zachowuje się jak najnormalniejszy facet... Ogląda telewizję i terroryzuje kobitki....Brakuje mu tylko....browara...i wypisz,wymaluj chłop pełnym pysiem...
Iwonami pisze:Słuchajcie, dziwne jest to, że ja już zamykałam Ryśka z Tosią u mamy w pokoju, żeby dziewczyny mogły spokojnie pochodzić po mieszkaniu.
Wiecie co one wtedy robią? Idą pod drzwi tego pokoju i tam stoją....
No i gdy ja w końcu otworzę te drzwi, Rysiek wyskakuje, no a one uciekają do siebie. Zwariować można.
Przydałby mi się taki Jackson Galaxy, znany amerykański koci behawiorysta.
Z wielu jego rad korzystam, ale takiego przypadku jak u mnie jeszcze nie pokazywano.
Teraz pokazują kolejne odcinki z jego udziałem w telewizji, oglądam je z zainteresowaniem, bo facet jest niesamowity.
felin pisze:Iwonami pisze:Słuchajcie, dziwne jest to, że ja już zamykałam Ryśka z Tosią u mamy w pokoju, żeby dziewczyny mogły spokojnie pochodzić po mieszkaniu.
Wiecie co one wtedy robią? Idą pod drzwi tego pokoju i tam stoją....
No i gdy ja w końcu otworzę te drzwi, Rysiek wyskakuje, no a one uciekają do siebie. Zwariować można.
Przydałby mi się taki Jackson Galaxy, znany amerykański koci behawiorysta.
Z wielu jego rad korzystam, ale takiego przypadku jak u mnie jeszcze nie pokazywano.
Teraz pokazują kolejne odcinki z jego udziałem w telewizji, oglądam je z zainteresowaniem, bo facet jest niesamowity.
To wcale nie jest dziwne - u mnie jest dokladnie to samo![]()
Ile razy zamknę jakieś drzwi, żeby któryś kocur np. zjadl coś w spokoju albo w swoim tempie i niepodglądany pokopal w kuwecie, to zaraz wszyscy stoją z obu stron zamkniętych drzwi, drapią, gadają, wciskają lapy w szczelinę pod spodem i dupa blada zamiast spokoju
Iwonami pisze:Wygląda na to jakby się na nie uwziął. Cham jeden![]()
Iwonami pisze: We wrześniu skończył dwa lata, a wiadomo - chłop jak to chłop, rozwija się wolniej (przynajmniej jeśli chodzi o mózgownicę)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, muza_51 i 1059 gości