Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 17, 2012 21:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Uważaj bo jak ci się zaczną zjeżdżać żądni cudów będziesz musiała zasieki postawić :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie cze 17, 2012 21:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Tak sobie właśnie dopijam niedobitki wina co się w domu ostały........i nie wiem myslicie ze zanieść Tztowi z litr wody? A nóż a widelec........
Co szkodzi spróbowac....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie cze 17, 2012 21:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Wody chyba ma już dość - winem się nie podzielisz? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie cze 17, 2012 21:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

shira3 pisze:Wody chyba ma już dość - winem się nie podzielisz? :mrgreen:

Toć jasne.......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie cze 17, 2012 21:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Neigh pisze:Tak sobie właśnie dopijam niedobitki wina co się w domu ostały........i nie wiem myslicie ze zanieść Tztowi z litr wody? A nóż a widelec........
Co szkodzi spróbowac....

ja bym ze dwa zaniosła - będzie zapasik
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie cze 17, 2012 21:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

eee....
mam nadzieję, że Małżon skończył już 33 lata?.... :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Nie cze 17, 2012 22:12 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Wszyscy jesteśmy...(...)...

TŻ-ty nasze świętymi są, albowiem żyją w zakoceniu i zapsieniu.
Będą dla nich takie specjalne niebiosa ,z napisem "WOLNE OD WSZELKIEGO CZWORONOŻNEGO STWORZENIA"!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie cze 17, 2012 22:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Dobre! Kaczkoczyny! :ryk: Ciekawe jak zakończy się ten spór...kto wygra :mrgreen:
Podobną śmieszną sytuację miał mój mąż...Dawno...dawno temu sąsiad poprosił go o przewiezienie karmy dla zwierząt do fermy jego kuzyna...mąz się zgodził...karma okazała się łbami baranimi...cóz, nie mógł już się wycofać, więc załadowali do bagażnika (samochód osobowy) i ruszyli w drogę...ujechali 70 km i zatrzymało ich dwóch MILICJANTÓW...kontrola dokumentów, kontrola samochodu...wreszcie pada długo oczekiwane "otworzyć bagażnik"...i się zaczęło...
-"Dokąd jedziecie? Do S...
-Co pan tam wiezie? Karmę...
-Dla kogo? Dla sąsiada...
-Po co mu tyle? Nie wiem...
-Wiezie pan i nie wie po co?
- Nie wiem, może ma fermę...
-Co to za karma?
=Odpadki zwierzęce...
-Jakie?
W końcu mój mąż nie wytrzymał i do milicjantów:
_Chcecie wiedzieć? ŁBY BARANIE...
.Zatrzymali obu panów i łby baranie też...grozili nawet sprawą o zniewagę ich na słuzbie...
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pon cze 18, 2012 7:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

KotkaWodna pisze:eee....
mam nadzieję, że Małżon skończył już 33 lata?.... :mrgreen:

Skończył - to wprawdzie nie jest mój małżon, bo ja mam małżeniowstręt. Raz przeszłam........od tamtej pory mam głęboki uraz.

łby baranie - bardzo ładne:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon cze 18, 2012 7:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

]To się człowiek trochę na te smutki obśmiał.
A u mnie stan persów znowu 0. W dodatku sąsiedzi wrócili i przejęli opiekę nad swoimi kotami.
O rany, narmalnie o 4 kociaste mniej do obsługi...
w głowie mi się poprzewraca... ale najbardziej absorbujący zwierz został.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon cze 18, 2012 21:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Meksykanko, jak poczebujesz jakiegoś persa- zaraz Ci załatwimy.Mów tylko jakiego, u nas nielegalny handelek persami kwitnie jak w dobrej pseudo! :mrgreen:
Przywieziemy Ci do Olsztyna na 11.

Cześ i Kotkins meldują,że w sobotę jadą do DS!!!!
To znaczy Cześ zostaje w DS-ie ,a Kotkins wraca do kotkinsowych włości.
Znaczna poprawa w okolicach jajecznych, zębkowych też.
Jeszcze dwa dni antybiotyku.

Cześ zadarł dziś z Fio: ryczy na chłopaka, ma owłosienie na sztorc i w ogóle chce się bić.Ale się ie bije.
Persy to są szczególne przypadki jednak: leżą na dwóch przeciwległych krzesłach i se paczą.Paczenie jest jak wiadomo podstawowym sposobem kociej komunikacji.
Drzemią,a jak się Fionia przebudzi to syczy albo ryczy.Cześ zamyka wtedy oczy i jest Bardzo Śpiącym Kotem.Im bardziej ona syczy, tym bardziej on śpi.Fio jest jak widomo wyjątkową złośnicą i sekutnicą.
Czesiek jak spi otwiera dziób, wygląda prześmiesznie.
Będzie jeszcze sesja fotograficzna, MK zrobi zdjęcia.
Niestety weci smarują takim spreyem z aluminium rany teraz- Cześ starannie rozprowadził ten środek po całymkocie i wygląda nieszczególnie, jest brudno-szary od spodu.
Czyli jeszcze jedna kąpiel nas czeka

Ogon porasta!!!!!Na razie jest pożal się boże, ale będzie ho, ho!
Jestem szczęśliwym Kotkinsem-ogony to moja pasja.Kocham ogony! :mrgreen:

Cześ jedzie do domu, gdzie będzie kochany.

kotkins

Post » Pon cze 18, 2012 21:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

ooo to super :dance: :dance2: ale może tak troszeczkę więcej wiadomości :mrgreen: domek ma już kotka pieska? rybki? czy Cześ będzie jedynakiem??
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon cze 18, 2012 21:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Super wiadomosci :D

lolav

Od: Pon lut 06, 2012 13:25

Post » Pon cze 18, 2012 21:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-szukamy TDT!!!!wakacje.

Rypów nje majompowiedziała Amelia.
Są dwie koty, jedna wzięta z agroturystyki szylkrecia, druga beżowo- biała dlugowłosa mieszanka z Lubonia(tam ją pani złapała, wyleczyła i ma).
Pani jest singielką, ma duuuże mieszkanie- Cześ będzie zadawał szyku w samym rynku w Buku,okna są na rynek- z moskitierami,żeby nie było.
Kocice ponoś sekutnice,ale Cześ już z sekutnicami sobie radzi- przeszedł test Fio i Amki.

On jest rozbrajajacy: lansuje się przed fio.A jędza udaje ,że śpi! :D

Pani jest pacjentką Kotkinsa, wiec kontakt będzie.

Dziś proba krytej kuwety.

Szkoda,że pani nie ma psa, bo Cześ lubi Melonika.I Amkę.
Z Fio ma taki "trudny romans".

Pani nie jeździ na wakcje, bo "kotom byłoby przykro zostawać samymi"...

kotkins

Post » Pon cze 18, 2012 22:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II-Cześ idzie na swoje...

Bardzo się cieszę. :P Czesio - to uroczy kot Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

[poprzednia][następna]