Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Jeszcze będą telefony, zobaczysz
Bluzeczka doszła, dziękuję!
mar9 pisze:tiaaa, i za co my właściwie kochamy te nieznośne sierściuchy?
Widzisz jak ci dziękuje, za to, że ją zawsze ratujesz.
mb pisze:Moje powroty do domu od pewnego czasu też zaczynają się od mopa, ścierek, mycia, ścierania i prania![]()
Krakowskie srajki i szczoszki ślą pozdrowienia koleżankom i kolegom z Pabianic
Anna61 pisze:mb pisze:Moje powroty do domu od pewnego czasu też zaczynają się od mopa, ścierek, mycia, ścierania i prania![]()
Krakowskie srajki.![]()
![]()
mb pisze:Anna61 pisze:mb pisze:Moje powroty do domu od pewnego czasu też zaczynają się od mopa, ścierek, mycia, ścierania i prania![]()
Krakowskie srajki.![]()
![]()
Mnie wcale nie jest tak bardzo do śmiechu![]()
Anna61 pisze:Jak Bunia chorowała to powiedziałam, że nawet może sraczusiać ale niech tylko żyje.
I Buńcia sobie wzięła na serio moje słowa.![]()
mb pisze:Anna61 pisze:Jak Bunia chorowała to powiedziałam, że nawet może sraczusiać ale niech tylko żyje.
I Buńcia sobie wzięła na serio moje słowa.![]()
Podobnie powiedziałam Bisi - ale sprzątanie jednej kupki, zrobionej w pokoju o 1-szej w nocy, a następnie drugiej, zrobionej w łazience na podłodze o 4-tej rano, nie cieszy specjalnie, zwłaszcza, jak trzeba wstawać do pracy o 5.30
JaEwka pisze:Uuuu ale masz super balkon - taki szeroki. ZazdraszczamMoje koty nawet wychodzić nie mogą no chyba że na szelkach bo administracja wiercić nam nie pozwoliła a nie dyskutowałam z nimi bo i tak to mieszkanie wynajmujemy więc jakoś to przetrwamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości