Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:Jesteśmy, jak zwykle poczytałam, współczuję nadciśnienia-też posiadam takowena szczęście opuchlizna jak na razie mnie oszczędza
Pięknego wekendu, ciepełka, odpoczynku i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Eśka![]()
![]()
Danusia pisze:hejka![]()
Mnie też ręce puchną ,w nocy zwykle,ale to z alergii.nadciśnienia nie mam ,raczej niedocisnienie.
Eśku gorąco ci ??????
MaryLux pisze:Nie bądź wiśnia, podziel się choć częścią nadwyżki ciśnienia! Ja mam zbyt niskie, więc zimą marznę bardziej niż przeciętnie - i to się przekłada na wyższe rachunki za ogrzewania...
Myszolandia pisze:Dzisiaj moją wędrówkę po wątkach zacznę od Waszego,bo znów mi z głowy wyleci,tym bardziej znając życie potem komp będe miała zajęty
Więc zagnieżdżamy się u WAs![]()
Piękny wstęp,co za historia ,aż łzy w oczach stanęly ..........
Boższ 17 lat życia razem,niesamowite![]()
![]()
Moja Misiak w czerwcy skończy 6 latek a 31 lipca też nam stuknie 6 latek bycia razem.
Mam nadzieję,moim marzeniem to jest,ze dożyjemy razem tylu pięknych lat co Ty i Esiek![]()
feniks32 pisze:ula-misia pisze:Jesteśmy, jak zwykle poczytałam, współczuję nadciśnienia-też posiadam takowena szczęście opuchlizna jak na razie mnie oszczędza
Pięknego wekendu, ciepełka, odpoczynku i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Eśka![]()
![]()
Dziękujemy, w weekend odpoczywaliśmy od internetu, relaksowaliśmy się z Eśkiem i Kamą na balkonie.
Mam sojusznika w nadciśnieniu
feniks32 pisze:
Życzymy Wam abyście z Mysią były długo długo razem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 41 gości