Krzysiekbolo pisze:PcimOlki pisze:Krzysiekbolo pisze:Zastanawiam się, czy najszczesliwsza po raz kolejny posunie się do stwierdzenia: "Domku Henia, zabijasz go."
Ciekaw też byłbym jej reakcji na przedstawienie przez Pcimolki faktu, że Heniu dostał antybiotyk bez robienia posiewu.A na 99% jestem pewien, że tak było.
edit
Hehe... Oczywiście, że Henio miał zrobiony posiew. Jest to napisane w tym wątku. Wyszedł negatywny. Teraz sobie zrekombinuj te informacje.
Nie o posiew moczu mi chodziło.
I dobrze wiesz o tym. To mój post skłonił Ciebie i Casicę do zainteresowania się dostępnymi rezultatami posiewu Henia.
Byłem przekonany, że na faflucenie Henio miał zapodany antybiotyk. Przejrzałem teraz wątek dokładniej, ale oprócz wielokrotnie wspomnianego zamiaru podania antybiotyku, nie znalazłem potwierdzenia faktu, że antybiotyk został rzeczywiście podany. Więc pewnie nie został, stąd nieporozumienie. Na swoje usprawiedliwienie podam to, że trudno z kilkusetstronicowego wątku wydobyć informacje najważniejsze.
Stąd moja sugestia :Krzysiekbolo pisze:Czy ktoś mógłby zrekapitulować, jakie leki obecnie przyjmuje Heniu?PcimOlki pisze:A na jakiej podstawie? Partycypujesz w leczeniu Henia? Henio to jest jakiś forumowy tymczas może?
Coś główka kolegi słabo kojarzy śródnocnie.
Jeśli ktokolwiek ma prawo pytać o Henia, to casica, najszczęśliwsza i ew. kamari - bo one włożyły wkład w ratowanie go. Ty możesz sobie najwyżej pobrzęczeć.
Sugestia ta nie była skierowana do Ciebie bezpośrednio. Ale miło, że odpowiadasz.
W swoich płomiennych wystąpieniach na wątku kamari opisywałeś jak powinny być prowadzone wątki kotów chorych na PNN. Ten wątek tak nie jest prowadzony.
Stwierdzając, że tylko osoby bezpośrednio zaangażowane w sprawę mają prawo zadawać pytania, zachowujesz się jak onegdaj Smarti z Carlito, z której postawą walczyłeś i ostatnio plułeś sobie w brodę, że tę walkę sobie odpuściłeś.
Edit:
Skojarzyłem skąd u mnie było przekonanie, że Heniu miał podane antybiotyki.PcimOlki pisze:najszczesliwsza pisze:Jaki Henio dostawał antybiotyk na niedawną infekcje,...
Skuteczny.najszczesliwsza pisze:... jako co zdiagnozowana była infekcja?
A jako co można zdiagnozować infekcję?
No więc jak z tym posiewem przed podaniem tego skutecznego antybiotyku na faflucenie? Był zrobiony?
Hehe, spoko - chodziło mi żebyś miał możliwość jasno i precyzyjnie wykazać się wiedzą i błyskotliwością.
Nie, nie miał posiewu. I co w związku z tym?