Moderator: Estraven

Ciepła pisze:ja dziś dostałam poleconym Inusiowe wierszyki![]()
bardzo ślicznie za nie dziękujemy

ula-misia pisze:Witaj ciociu Ineczko, Kuleczko i Duża![]()
![]()
![]()
A ja nie dostałam tomiku
Ciepła pisze:witaj miło Ineczko i kotkowo![]()

jasdor pisze:Ale się spóźniłam![]()
Dziś dostałamOczywiście przerobiłam przy popołudniowej kawie.
Trochę sie popłakałam nad prawdziwością tych tekstów. Kocham te wierszyki. Są tak cudne w swej prostocie, realne i rzeczywiste. Króciutkie, skromne, a wyrażające tak wielką masę uczuć...jak koty.
Inusiu!!! Pięknie dziękujemy![]()
I nie dziw sie Inusiu tym łzom przez nas wylewanym. To nie są ani łzy rozpaczy, ani łzy szczęścia. Te wierszyki wywołują jakieś nieokreślone uczucia, czytając je zwyczajnie nie można powstrzymac tych łez, same sie leją.
urwiniu pisze:My tez dostaliśmy i Duża przeczytała nam pierwszy wierszyk jesiennyI codziennie będzie nam jeden czytać. Dziękuję Inuś i Twojej Dużej też, że zrobiła z tego książeczkę
![]()
TygRych
vega013 pisze:Dziękujemy za wierszyczki. Inusiu, jesteś wspaniała i pięknie piszesz o koteczkach. Duża nam czyta, a my nie możemy się nasłuchać i prosimy o jeszcze. Wciąż nam mało Twojej cudnej poezji. A teraz... Prosimy o następne tomiki. Inusiu, namów Dużą, żeby wydała jeszcze więcej Twoich wierszyków. Bo są przecudowne i my kochamy Twoją poezję.
Wiesz co? Duża codziennie musi mówić Gabuni wierszyk o niej. Już na pamięć się nauczyła. Gabi codziennie prosi, a potem słucha z szeroko otwartymi oczkami.
Oliwka zachwycona

i mam nadzieje, ze Duza tego wielkiego buziaka ode mnie przekaze
Dzis juz moze nie zdaze, ale jutro wysle ten drugi tomik takiej jednej pani, ktora dokarmia bezdomniaczki, to bardzo dobra osoba, ktora szanuje kotki

Kociara82 pisze:Inusiu, kochanie![]()
Pomiaudziekuj ode mnie Duzej za wyslanie paczuszki, wlasnie przed chwilka do mnie dotarlaA Tobie, moja kochana kiciu, nalezy sie przeeeeeeeeeogromny buuuuuuuuuuuuuuuziak za te cudne wierszyki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i mam nadzieje, ze Duza tego wielkiego buziaka ode mnie przekaze
![]()
![]()
Dzis juz moze nie zdaze, ale jutro wysle ten drugi tomik takiej jednej pani, ktora dokarmia bezdomniaczki, to bardzo dobra osoba, ktora szanuje kotki
Ta pani ma w rodzinie weta, wiec cala rodzinka szanuje zwierzeta
Bardzo, bardzo Ci dziekuje, skarbie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ula-misia pisze:Witajcie dziewczynki![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, stara panna i 18 gości