Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Żmijka pisze:Ja tak samo myślałam o RC i w sumie nadal myślę. Zaczęłam dawać bo z kociakami w pakiecie dostałam 2kg, a później kupiłam RC weaning bo kicie miały po 6 tyg i dlatego że Comie ta 36 bardzo smakowała. Jak na razie najlepszy skład ma dla mnie animonda. Jak czytam ze w składzie są suszone ziemniaki jak w Applaws albo owoce jak w Acana to jakoś mi to nie gra z drapieżnikiem. Almo Nature Coma omijała z daleka.
Żmijka pisze:Heloł Sheepy! Nature`s Harvest jest super ale 8 zeta za 125g przy trzech brzusiach do wykarmienia.. mogę im kupić z okazji Dnia Futrzaka ale jak dobrze liczę wychodziło by mi ze 3 dyszki dziennie na samo mokre, a suche też wsuwają przy tym![]()
W krakvecie kupuję animonde kitten za 2,70 - 200g, a tam jest 80% mięcha.
Tak sobie myślę, czy gdybym kupowała dobre suche, witaminki które wsuwają 2x dziennie i zaczęłabym mokre sama gotować lub podgotowywać to by było dla nich ok? Jak myślicie?
Chyba kupię dziś udka kurczacze, rybkę jakąś tłustą i zobaczymy jak im smakuje moja kuchnia i jak cenowo wychodzi.
Jouluatto pisze:Witamy, witamyZaciekawiłaś mnie tym Nature's Harvest, poszukam. Z tego co wiem dobre opinie ma też Acana - próbowałyście może? Jedzą kociaste? Ech, z futrami to jak z dziećmi, dajesz zdrowe i pożywne, w dodatku drogie żarcie - plują i kręcą nosem, a jak dać Whiskasa czy inne marketowe świństwo to wsuwają aż się uszyska trzęsą
Jouluatto pisze:Hm, a co byście poleciły z rybek dla kota który jak na razie lubi wyłącznie tuńczyka z puszki "od święta"? Chciałabym jakoś urozmaicić Tikru dietę, ale to ciężki przypadek jestChoć mięsko z rosołu wszelkiej maści lubi
No ale ile razy w miesiącu można jeść rosół?
![]()
Ale my tu ciągle o kocich miskach, a co u was dziś w miseczkach/kubkach/filiżankach?U mnie podwójne espresso, które powinnam chyba podać sobie dożylnie bo aura taka, że nic tylko spać...
PS. Sheepy patrzę tak na Twój podpis i zakochuje się w Zośce!i w pięknej podłodze na której leży
Cóż to za cudne drewno?
ka_towiczanka pisze:Elo ladys!
Kawa się u mnie skończyła.... Umieram. Napawam się aromatem opisywanego przez was espresso.
Moje sierście jedzą tylko suchą + surowiznę
Metodą licznych eksperymentów odkryłam Sanabelle Grande - wieeelkie krokiety, które musza być starannie rozgryzane - świetna sprawa dla wielkokotów i łapczywie jedzących. Z kolei mój norweg przyswaja tylko RC Sensible 33 /w składzie kurczak+ryż/, po wszystkim innym dostaje biegunki. W zooplusie nabyłam butlę oleju z łososia /na piekna sierśc i skórę/ i wszystkie codziennie dostają do karmy. Swietna sprawa!
ka_towiczanka pisze:Sheepy pisze:ka_towiczanka pisze:Elo ladys!
Kawa się u mnie skończyła.... Umieram. Napawam się aromatem opisywanego przez was espresso.
Moje sierście jedzą tylko suchą + surowiznę
Metodą licznych eksperymentów odkryłam Sanabelle Grande - wieeelkie krokiety, które musza być starannie rozgryzane - świetna sprawa dla wielkokotów i łapczywie jedzących. Z kolei mój norweg przyswaja tylko RC Sensible 33 /w składzie kurczak+ryż/, po wszystkim innym dostaje biegunki. W zooplusie nabyłam butlę oleju z łososia /na piekna sierśc i skórę/ i wszystkie codziennie dostają do karmy. Swietna sprawa!
GRIZZLI olej z dzikiego łososia z Alaski?
Takie cuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 524 gości