anulka111 pisze:Odkrecic i doczepic

Ah żeby to było takie proste - ogon Gamisia juz się wysuszył, puchaty, błyszczący i z pięknym włosiem okrywowym

eh F może pomarzyć - rok temu to przynajmniej puchaty miał ten ogon, a teraz - nie dość, że się nie doczekał włosa okrywowego to puchu beż brak
anulka111 pisze:Kurcze łupiez?

Mam ten sam szampon i planuje Rysia w wakacje wyprac-na razie jutro idzie na wyczesanie plus Smakusia takze

No to mam zagwozdke ,czy tne nowy szampon w wakacje wykorzystac do prania Rysia
Jak nie spróbujesz nie będziesz wiedzieć czy jak na Rysia działa, a w razie czego na rudym nie bedzie widac tego łupieżu - niestey F ma czarny grzebiet
anulka111 pisze:Rude zrzuca takie ilosci włosa ,ze chyba bedzie łysym sfinksikiem,inna rzecz,ze jednoczesnie porasta.
Nie będzie łysy, zobaczysz

za to się zdziwisz za pół roku jak na jego obecne fotki popatrzysz

F bez kryzy i w cienkim futrze, a z kryzą i ofutrzony to dwa rożne koty
anulka111 pisze:Rysia nie tka dawno mial szczurzy ogonas.......ragdolkom ogon odrasta dwa lata,a Rysiowi porosl w krotkim czasie
Fajnie, że Ryś obrósł na dorosłość - F miała ogon porośnięty jak miał dziecięce futerko i tak jak ono zniknęło zniknął i ogon
anulka111 pisze:jeszcze dojde do wniosku ,ze to pranie w Ludwiku co sobie wtedy zafundowal to mu posluzylo -na ogonie nie tylko na tluszcz,ale i na to ze porosl........do tego łupiezu nie bylo.
hmmm może ja go jednak wypiorę w tym ludwiku
anulka111 pisze:Nie wiem jak Twoje,ale u mnie Rys od spodu to pudelek-lok na loku-czesanie nic nie daje ,loczek od razu wraca do formy loczek -podwozie i portki wygladaja,jakby mu ktos mokra włoszke zrobil

Loczek na loczku i mokra włoszka - dokładnie

no ale oczywiście nie w tej chwili, szampon texture jednak coś daje