Hańka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nikaxx pisze:Przepraszam ale pytanie mam właśnie w związku z tymi gruczołami.Jak to się objawia?
casica pisze:nikaxx pisze:Przepraszam ale pytanie mam właśnie w związku z tymi gruczołami.Jak to się objawia?
Bardzo brzydkim zapachem z okolicy odbytu, takim trochę piżmowym, generalnie paskudnym.
Trzeba co pewien czas udać się do weta na wyciśniecie i bardzo uważać, żeby nie prysnęło na ubranie
casica pisze:Ja się zastanawiam czy ona nie sika z powodu tego, że te zęby i dziąsła ją bolą.
casica pisze:nikaxx pisze:Przepraszam ale pytanie mam właśnie w związku z tymi gruczołami.Jak to się objawia?
Bardzo brzydkim zapachem z okolicy odbytu, takim trochę piżmowym, generalnie paskudnym.
Trzeba co pewien czas udać się do weta na wyciśniecie i bardzo uważać, żeby nie prysnęło na ubranie
casica pisze:Z tymi zebami to paskudnie jest, fakt.
Rysia w ogóle biedna, bo jeszcze gruczoły okołoodbytowe trzeba jej regularnie oczyszczać.
U Rysi w paszczy też krwisto, paskudnie
Avian pisze:Ja mam te same podejrzenia w związku z moim Rudym - dlatego miał rwane kolejne zeby, a jeszcze kilka czeka na wyrwanie. Jestem ciekawa jak się zmieni jego zachowanie po wyrwaniu reszty ...
nikaxx pisze:Może się z Pufą do weta przejdę na tą okoliczność.
Dziękuję za doinformowanie
anulka111 pisze:Jak szybko kot po rwaniu zebow dochodzi do siebie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 1234 gości