Wielka Szostka zaprasza!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 10:28 Re: Wielka Szostka zaprasza!

Pozdrawiamy niedzielnie :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 29, 2011 9:08 Re: Wielka Szostka zaprasza!

DŻEM DOBRY! Obrazek

Erin

Post » Pon sie 29, 2011 12:08 Re: Wielka Szostka zaprasza!

Erin pisze:DŻEM DOBRY! Obrazek

a najlepszy truskawkowy :) Wczoraj wchlonelam caly sloik soku truskawkowego z owocami, mialam takiego smaka ze hej.

poszukiwan pracy ciag dalszy. patrze na swoje cv i widze ze jestem obrotna i fajna dzioucha teraz tylko trafic w TEN moment i przekonac pracodawce ze to JA jestem mu do szczescia potrzebna... dam rady :)

ide na zakupy do carrefour express, dzis poniedzialek i bedzie nabial na przecenie. zajrze po drodze do cukierni moze beda miec koloczki z dzemem - chcialam kupic TZowi bo zrobil taki obiad ostatnio ze myslalam ze wchlone garnek z kuchenka :1luvu: kwasnica i placki ziemniaczane. PYCHA :)

dobrego dnia wszystkim wam!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt wrz 23, 2011 11:52 Re: Wielka Szostka zaprasza!

Codziennie spotykam Cię na FB a tutaj się nie odzywasz :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt wrz 23, 2011 18:24 Re: Wielka Szostka zaprasza!

kussad pisze:Codziennie spotykam Cię na FB a tutaj się nie odzywasz :wink:

Witaj Ewus :) bo na fb szybciej wejsc i latwiej i w sumie ostatnio tylko tam zagladam.
Baaaaardzo zajety tydzien i ciagle cos wypada... jutro jedziemy do Bedzina zwiedzac schron przeciwatomowy, a w niedziele trening nordic walkingu :) juz sie nie moge doczekac, las jest taki piekny jesienia, a trasa biegnie przez zapore w Kozlowej Gorze - piekne miejsce...

Pippi zaczela wreszcie znow jesc bo ostatnio przestala. Znow lobuzuje, ustawia wszystkich do pionu, poziomu i skosu, mruzy oczka i unosi tylnia lapke jak chce cos powiedziec jest po prostu GENIALNA. Glus sypia ze mna czesto gesto i pozwala sie dotykac po brzuchu (!). Felek i Fiona tocza walki ze soba i innymi, Felek jakby wydoroslal - przesiaduje na radiu w kuchni i dzis je sam wlaczyl 8O a co bedzie w pustej kuchni siedzial po cichu. Fumik ma etap przeskakiwania wszystkiego co sie da i fruwania po meblach. W nocy tlucze sie jak stado sloni... na razie nadwrazliwa sasiadka nic nie mowila ale ja jej unikam. Zreszta ona jest taka troche wampirowata kradnie mi energie.
Jutro nasza kolej sprzatania klatki schodowej. Fajnie, powiesze czysta firanke ;) Czekamy na tate kolezanki ma wpasc naprawic nam zawor od wody. Generalnie jesien juz idzie, poranki i wieczory chlodne i pelne wilgoci, drzewa umieraja plomiennie i zolto, w ostatnim tchnieniu porazaja niewidocznym do tej pory pieknem.

Ide wyrzucic smieci i wyniose rzeczy z lazienki. Oby ten zawor sie udalo dzis naprawic...

solangelica

Post » Pt wrz 23, 2011 20:56 Re: Wielka Szostka zaprasza!

solangelica pisze:bo na fb szybciej wejsc i latwiej i w sumie ostatnio tylko tam zagladam.

ale niektórzy nie korzystają z fb... :(

trzymam kciuki za pracę, za wszystko inne też :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt wrz 23, 2011 21:04 Re: Wielka Szostka zaprasza!

charm pisze:
solangelica pisze:bo na fb szybciej wejsc i latwiej i w sumie ostatnio tylko tam zagladam.

ale niektórzy nie korzystają z fb... :(

trzymam kciuki za pracę, za wszystko inne też :ok:

aaa zapomnialam :( najmocniej przepraszam, obiecuje naprawic blad :)
my charming charm, jest szansa na spotkanie z Toba?? :)

solangelica

Post » Pt wrz 23, 2011 22:45 Re: Wielka Szostka zaprasza!

solangelica pisze:aaa zapomnialam :( najmocniej przepraszam, obiecuje naprawic blad :)

trzymam za słowo :twisted:
solangelica pisze:my charming charm, jest szansa na spotkanie z Toba?? :)

jak tylko wyleczę oskrzela i choć z grubsza obrobię się po urlopie (3tyg wyjazd z dala od cywilizacji -> makabryczne zaległości... :roll: )

charm

Post » Sob wrz 24, 2011 11:06 Re: Wielka Szostka zaprasza!

Charm kochanie kuruj sie slonce, nic dziwnego ze Cie dopadlo - u nas zaczyna sie jesienne przesilenie, do tego zmiana strefy, czasu, podrozowanie i syndrom Konca Urlopu. A bedziesz robic zamowienie w zooplusie niedlugo?

solangelica

Post » Sob wrz 24, 2011 11:08 Re: Wielka Szostka zaprasza!

Witajcie Kochani! :)
U nas też przesilenie, Pixio mi gluci.
Wczoraj dostał pierwszego kuja.

Zdrówka życzy i pozdrawiamy :)

Erin

Post » Sob wrz 24, 2011 11:10 Re: Wielka Szostka zaprasza!

solangelica pisze:A bedziesz robic zamowienie w zooplusie niedlugo?

będę, nawet bardzo niedługo, tzn jutro albo najpóźniej w poniedziałek rano ;-)

charm

Post » Pon sty 02, 2012 13:11 Re: Wielka Szostka zaprasza!

A co tu tak cicho się zrobiło? Co u Was?
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw sty 26, 2012 12:21 Re: Wielka Szostka zaprasza!

grrr... pisze:A co tu tak cicho się zrobiło? Co u Was?

Zrobilo sie cicho bo nie pisalam. Szczerze powiem Wam ze nie mialam serca pisac ostatnio na swoim watku, duzo sie dzialo ale nie mialam sily ani ochoty pisac o tym wszystkim.

Doszlam do wniosku ze te osoby ktore chca wiedziec co u mnie, odezwa sie poza forum.

W telegraficznym skrocie:
Pracowalam chwile, potem nie pracowalam, potem znow pracowalam. W bytomskiej gazetce z ogloszeniami - pisalam tam artykuly i doradzalam ws. powierzchni reklamowych ;) Fajna praca. Tylko ze wlasciciel firmy niefajny. Firma upadla, koles zadluzyl sie na maksa, pieniedzy za grudzien nie zobaczylam (i watpie zebym zobaczyla). Do tego doszly problemy ze zdrowiem, zmeczenie... Dobrze ze dobrze sie nam uklada z rodzicami TZa, przepiekne swieta spedzilismy i rozne trudne sprawy zaczynaja sie prostowac.

Jestem zmeczona bardzo, fizycznie i psychicznie. Koty sie maja dobrze, choc Glusiek bywa dalej bity i gnebiony - pojawila sie szansa na adopcje u mojej kolezanki, wiem ze to dobry dom ale jej mama ciagle sie waha. Stracili niedawno kotke po 17 latach, byla chora... Mama dalej przezywa zalobe po kocie i mysle ze sie boi kogos nowego, innego, nieznanego. Ja sie jej nie dziwie, w koncu strata kota po 17 latach to tak jakby sie bliska osobe pochowalo... Ale mam nadzieje cicha ze uda sie Glusia tam wyadoptowac. To bardzo dobry dom, kot jest tam naprawde czlonkiem rodziny :)

Reszta stada ma sie dobrze. Pippi chodzi i rzyga po katach - ale jak sie obgryza choinke to potem tak jest... Wyzera tez smieci z kosza bo nasladuje swojego guru - Felka. Fiona tradycyjnie bije Gluska i udowadnia mu ze jest nikim. Glus przebywa w roznych ukrytych miejscach choc czasami tez spi na lozku przytulony do psa :) Fumik czesto przychodzi sie do mnie przytulac, a ostatnio robil rozroby i szalal po mieszkaniu jak z urwanym jajem.

A tak poza tym to jakos leci...

solangelica

Post » Czw sty 26, 2012 14:42 Re: Wielka Szostka zaprasza!

O, smutno coś. :(

Trzymam w takim razie mocne kciuki za ten Dom dla Glusia! I za wyjście na prostą! :ok: :ok: :ok:

A może mnie znajdziesz na fb? Bo ja Ciebie nie umiem. :oops:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pt lut 03, 2012 22:05 Re: Wielka Szostka zaprasza!

Potrzymam bardzo mocno kciuki za wszystko :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia]