Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 22, 2011 16:04 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Hogata czego kłamjesz, że masz 8 lat jak masz 9 :mrgreen: pamientam jak przyszłaś do mię :lol:
Młoda Duża ksywkiem to mam Zasraniec nie jakijś Osraniec no :ok:
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt kwi 22, 2011 16:14 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Ty durny jelopie. Kotkom siem wieku nie wylicza.
Hogata

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt kwi 22, 2011 17:03 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Mary_Poole pisze:Ty durny jelopie. Kotkom siem wieku nie wylicza.
Hogata

żeś gadała że w tej Anglii to bendziesz Lady Hogata a mieszkasz z grubasem i goopim koteckiem
Michał bym Ciem nauczył duzo chłopie jak ukraść szybciutko, jak udawać głodnego kotecka, pamientaj jak goście przyjdom obleć im torby zawsze coś do żarcia siem znajdzie, ja żem raz nawet walerjanem znalaz
Komandos Ciebie to już nic nie pomoże nie kumpel?

PearlRain

Post » Pt kwi 22, 2011 17:03 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

łooo musim se rezume czy coś napisać? Dopszszszsz, pomyślę a raczej Kefira zaciągnę do myślenia.

paczcie, jaki biedak, tego to Duzi ośmieszają.
Obrazek

Niech Wasze Święta miną godnie - koty na stole przy talerzach , Duzi przy kuwetach sprzątają.
Wasi - Kefir,. Morfeusz i Morfinka
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt kwi 22, 2011 18:28 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Młoda Duża żeś nie napisała że ja postrach psóf jestem no
Emir

PearlRain

Post » Pt kwi 22, 2011 20:33 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

PearlRain pisze:Młoda Duża żeś nie napisała że ja postrach psóf jestem no
Emir

Se kot wezmie I se napisze.

Dagmara raczej anons matrymonialny

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt kwi 22, 2011 21:11 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Mary_Poole pisze:Z starej i szanowanej szkoly Perskich zlodziei pochodzi Emir. Autorytet dla wielu mlodych kotow, chetnie dzieli sie zyciowa madroscia oraz udziela praktycznych porad. Mistrz na emeryturze nie pogardzi okazja by zaprezentowac swe umiejetnosci w brawurowych akcjach zlodziejstwa kuchennego!
Imie: Emir
Ksywka: Zasraniec
Co lubie: lezec na mientkim, jesc, [i]krasc jedzenie, szczelac baranki, ptaszki, doktor halsa, mode na sukces, paczec siem w oczy, srebrnego wenza, balkon, osrac dywanik w lazience, karmic golombki[/i]
Ulubiona potrawa: mienso, ryba, ponczek, mleko (moze byc w porannej kawie), fast foody i szystko
Motto zyciowe: kradzione nie tuczy

muszem dodać postrach psóf groźnyxh ras jak jorki, jamniki
pszyjaciel psóf ras : wilczury, bernenczyki i labladory
teras jest git no
Emir

PearlRain

Post » Pt kwi 22, 2011 21:42 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Kot rasy europejskiej śmietnikowej o burmskich oczach, których nie zapomnisz... Kot tajemniczy...
Imie: Kefir
Ksywka: Słońce
Znaki szczególne : brak przedniej łapy
Co lubię: myśleć, dumać, rozpracowywać, ścigać niewidoczne, leżeć na jedwabiu, masło lurpak, plamy słońca
Motto życiowe: myślę więc jem oraz Hogata......

Kot wielkich rozmiarów i psiego charakteru. ADHD w wieku starczym, urok wiecznego chłopca.
Imię : Morfeusz
Ksywka : Bebik
Znaki szczególne : brak oka
Co lubię: wpierdzielić komuś, gryźć, wylecieć na korytarz , spać w łóżku, ser dobrej jakości, maślankę, pterodaktyla z jajka niespodzianki i piłkę z wąsami i słońce
Motto życiowe: chcesz w łeb? oraz nuuuudzem sie!!!!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt kwi 22, 2011 21:50 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Kotka filigranowa, piękna, zwinna, uosobienie wdzięku. Syczy na koty dla zasady. Mruczy jak traktor do ludzi.
Imię : Morfinka
Ksywa: Kocinka
Wiek - 10 lat.. albo coś koło tego
Znaki szczególne : przycięte ucho i piękne nogi :-)
Co lubię: szafki kuchenne, fontannę, drapanie po pleckach, żeby miziali i moją podusię
Motto życiowe: Kochaj mnie kochaj oraz pfffff idź precz kocie
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt kwi 22, 2011 22:57 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Czarna, szczupła, zwinna, chodzi jak baletnica. Nieśmiała i wrażliwa, nie lubi zmian, mizia sie ostrożnie, ale przychodzi na kolanka. Sam jej widok powoduje nieprzystojna chęć wycalowania. Eteryczna istotka.
Imię: Melisa, Mela
Ksywa: Elfik, Melestra, Melisandra, Elemelek
Co lubię: spać z Durzymi, lubiem bardzo Maniusie, jedzenie, uwielbiam ganiac za chrupkami, które zuca Durzy, lubiem wendke dla kotuf, myszki i sikanie do zamiokulkasa. Lubiem Durzego i jestem jego ksieznickom-elfem.
Lubiem jeść: serek Bieluch, JAJKA!!!!!!!, jajecznicem, jajecka na mienko, na twardo, jajecka sadzone, ciasto sekacz, kajmak i fszysko. Tesz miensko lubiem. I fszysko.
Motto: Wstydzem siem :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pt kwi 22, 2011 23:05 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Bura, nieforemna, zawsze uśmiechnięta, pełna energii, cały dzień nie śpi!!! Łobuziak i prowodyrka kocich zabaw. Kot, do którego wszyscy sie śmieją. Uwaga! Znienacka wpada pod nogi, przewraca sie i wywala brzuch do miziania.

Imię: Mania
Ksywa: Marian, Maniestra
Co lubię: biegać, biegać, biegać, miziac, miziac, miziac, skakać, skakać, skakać, Melise lubiem i bić Melise i lizać i biegać i miziac i skakać.
Ulubiona potrawa: wontrupka i ser z duszka. I serek Bieluch.
Motto: szkoda rzycia na spanie
Ostatnio edytowano Pon kwi 25, 2011 21:21 przez Conchita, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Conchita

Post » Pt kwi 22, 2011 23:25 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Elegancki, dymny gentleman. Z natury nieśmiały, wrażliwy non stop barankujący i robiący ósemki oraz równie non stop leżący "kołami do góry". Nie drapie nic *(oprócz drapaka), mruczy na dwa tony. Futerko w dotyku miłe niczym u królika!

Imię : Zulus
Ksywka: Zulugula
Co lubię: wołowinkę lubiem, cielęcinkę lubiem, lubiem paste na kłaki i obserwować ptaki. Nie pogardze muchom, pajonkiem wolem siem pobawić, lubiem skakać za motylkiem i wylegiwać się na słonecku. Kocham piłecki i zajoncki na ścianach jak mi Duża puszcza i laserek - kocham laserek! Aaa lubiem jesce bardzo bardzo jak mnie Duża drapie kiele ogona. Lubiem Nikite!
Motto: Co masz zrobić dziś zrób jutro a jak przyjdą goście to udawaj, że cię nie ma.

Obrazek

Niebieski, głupawy koteczek kochający futrzate myszki. Nader gadatliwy. Nieskoordynowany ruchowo-potrafi nie trafić wskakując do hamaczka na kaloryferze. Ciągle głodny...

Imię : Nikita
Ksywka : Wsiowy Gupek
Co lubię: Lubie sobie pogadać na różne tematy z Dużą. Lubiem Mniejszej Dużej wyciumkać kołtuna nad uchem. Uwielbiam bawić się myszkami tylko nie wiem dlaczemu ciongle się gdzieś gubiom.Kocham leżeć na gorącym kaloryferze i wylegiwać się na nogach Dużego. Lubiem puszczać bonki! Lubiem Zulusa!
Motto: Co masz powiedzieć jutro - powiedz dziś a jak pukają do drzwi idź zobacz może kurier z karmą!

Obrazek

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob kwi 23, 2011 8:53 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Aaaa :) zapomniałam - Mania tez ma czasem ksywe Wsiowy Gupek :ryk:
Obrazek

Conchita

Post » Sob kwi 23, 2011 18:56 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

rano żem wstał, wysikałem siem patrzę micha pusta, znaczy żem w nocy zjad fszystko co dała Duża, no żem pomruczał i mi dosypała do michy, no ale ja żem nie mruczał o intestinal a jakieś inne żarcie, żem poszedł Dużej pomagać w kuchni, znowu mruczem aż mi siem prawie mruczadło spsuło, ale nic pomrukuje se i patrzę jak Duża kawał miensa wyjęła z lodówy, no to żem tak zaczoł mruczeć żem prawie siem zaciął, tak mnie ślina ciekła i jenzyk do tyłu uciekał, no grzecznego kotka żem chciał udawać :wink: łapą w stół walłem nic :evil: no jo myślem usemki może powywijam, może głośniej pomruczem - ale ślina przeszkadza no :evil: no to jak duża siem odwróciła po coś żem pazurem zahaczył mienso i ciongnem pomału do siebie taki plasterek maluśki no i mię zabrała :evil: , gada że niby jutro na świenta to szaszetkem intestinala dostanem :evil: ile można jeść ten intestinal :evil: ŻONDAM NA ŚWIENTA MIENSA, RYBÓW, DROŻDŻÓFKI I MLEKA :regulamin: ALBO NAPISZEM DO TELEWIZORA, ŻE TU KOTA MENCZOM I NIE DAJOM JEŚĆ CO KOT ŻONDA :!:
Wam życzem dobrych Dużych i dużo dobrego wypaśnego żarcia na świenta
wkurzony Emir

PearlRain

Post » Sob kwi 23, 2011 22:10 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

jest nieźle. szynka jest.No.
Kefir nie chce ale ja i Morfinka chcemy. Duża coś gada o kupie, że będzie czy że nie będzie, a kogo to?
Kupa zawsze jakaś będzie a SZYNKA to jest coś!
Ciekawe, co bendzie jutro...
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]