Ja swoich staram się rozumieć. Wiem, że mamy za sobą zupełnie inne doświadczenia. Ale gdybyśmy mieli dzieci to wiem, że szło by na noże Moja teściowa też dobrze gotuje. A ostatnio podpatrzyła kilka moich przepisów
Ja teściowej mieć nie będę z prostej przyczyny - na 99,9% małża się nie dorobię.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Na razie nie. Ale nie pozwalają byśmy je wzięli do nich. Bo im się nasza kotka wykoci(i nieważne, ze nasze kocice przeszły menopauzę w wieku 6,5m-ca) albo coś nabroją Taaa, domowe koty, które wiedzą jak się zachować... Teściowa, gdy usłyszała, że mamy trzeciego kota, co chwila podkreślała, że mamy o jednego kota za dużo. Gdy HSB odważył się jej powiedzieć o czwartym kocie, skończyło się gadanie Erin, czasami życie nas zaskakuje
Mnie to już raczej życie nie zaskoczy. Ale nie narzekam, mam koty
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
I ja się przyznam, że poznałam Edytę, bardzo to było sympatyczne spotkanie, mimo paluchowych warunków I wielkie wielkie dzięki, dziewczyna kawał drogi nas wiozła
ZuzCat wyszła z samochodu, odetchnęła i mówi "no, ale zostałam przemaglowana!". Ale dziecię masz fajne, kociara nam kolejna rośnie
Szakoly Kocie moja córka taka już jest i czasem ja błagam żeby była już cicho To nie był kawała drogi i jeśl bys kiedyś potrzebowała....numer masz i forum
Tesciowe teściowymi - oby dobrze gotowały i daleko mieszkały ot co ! Wpadnę wieczorową porą
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
Cześć Słonka! Spać się chce i smutno mi, bo dowiedziałam się, że 2 zwierzaczki znajomych odeszły
Przykro mi Erin. Jak ja się dowiaduję o śmierci czyichś pupilów, albo któregoś z forumowych kiciów, które zdążyłam polubić, zawsze myślę jak by to było, gdybym straciła kogoś z moich domowników. I to jest straszne, bo naprawde kocham moje futrzaki.
Niestety, doświadczyłam już tego bólu A ostatnio tyle super zwierzaków odeszło. Likierek u Smarti, Meo u Marcelibu, trójka maluszków u Pinokio (Pipi), Pelasia, Simonek, u mojej znajomej z Dogo seniorka jamniczka Skowronia [']
ja też straciłam własne zwierzaki, ostatnio ponad rok temu mojego psa On-ka Ola do tej pory za nim płacze Co jakiś czas jej się przypomina. To był jej pies - ochroniarz. Tam gdzie ona tam i on.
Spadam do pracy - mam już dość
Ostatnio edytowano Śro sty 19, 2011 13:17 przez EdytaB_a, łącznie edytowano 1 raz
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach