Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 23:38 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

bubor pisze:Dlaczego ?

Jak wyżej.
Przede wszystkim dlatego.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto gru 28, 2010 23:59 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Wielbłądzio pisze:

Jak wyżej.

Wielbłądzio :!: Ty to nie kombinuj jak koń pod górkę :!: Jesteś dobrą, mądrą i piękną kobietą... koneserką pięknych zapachów, faktur, muzyki ... pewnie z czasem dowiemy się czego jeszcze :wink: Dobra praca i miłe otoczenie gdzieś na Ciebie czekają. Więc nie śpij, nie spożywaj Pawełków, Kitekatów i zupek składających się z samych konserwantów. Taka dieta zabija Twoją wątrobę, powoduje zmęczenie, zniechęcenie i bóle stawów... Zjedz jakieś miłe warzywo, przejrzyj ogłoszenia... Firmy czekają na osoby Takie jak Ty - sumienne, rzetelne i świetnie zorganizowane. Nie jest sztuką mieć jedno dziecko i się z tym obnosić. Sztuką jest mieć tyle kotów, co Ty i tak świetnie sobie radzić, żeby wszystkie były zadowolone. Więc się nie ukrywaj, otulona w kocie futerka - świat na ciebie czeka :P Tak wiele osób Cię podziwia ...
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro gru 29, 2010 8:41 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Dzień Dobry! :D

Wielbłąd wstaje, karmi koty, zje pożywne śniadanko i wertuje ogłoszenia! Raz! Raz! :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro gru 29, 2010 12:20 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Nemi pisze:
Wielbłądzio pisze:

Jak wyżej.

Wielbłądzio :!: Ty to nie kombinuj jak koń pod górkę :!: Jesteś dobrą, mądrą i piękną kobietą... koneserką pięknych zapachów, faktur, muzyki ... pewnie z czasem dowiemy się czego jeszcze :wink: Dobra praca i miłe otoczenie gdzieś na Ciebie czekają. Więc nie śpij, nie spożywaj Pawełków, Kitekatów i zupek składających się z samych konserwantów. Taka dieta zabija Twoją wątrobę, powoduje zmęczenie, zniechęcenie i bóle stawów... Zjedz jakieś miłe warzywo, przejrzyj ogłoszenia... Firmy czekają na osoby Takie jak Ty - sumienne, rzetelne i świetnie zorganizowane. Nie jest sztuką mieć jedno dziecko i się z tym obnosić. Sztuką jest mieć tyle kotów, co Ty i tak świetnie sobie radzić, żeby wszystkie były zadowolone. Więc się nie ukrywaj, otulona w kocie futerka - świat na ciebie czeka :P Tak wiele osób Cię podziwia ...

Święte słowa :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro gru 29, 2010 12:43 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Kaśka - kopka w dupkę i wstawanko!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro gru 29, 2010 18:36 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

A co tu tak cicho ? :roll:

bubor

Post » Śro gru 29, 2010 20:24 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Wielbłąd śpi?
Paluszek

Post » Śro gru 29, 2010 20:55 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Spał :( Prawie całą dobę :(
To jest równia pochyła. Ten strach odbiera wszelką wolę działania. Wstyd mi, ale na wstydzie się kończy. Zapadam się, znowu :(

Na wszystko potrzebna jest kasa. Kończy mi się bilet trzymiesięczny - dwie stówy :( Na włosach odrosty, koniecznie trzeba coś z tym zrobić, zanim w ogóle zacznę chodzić na jakiekolwiek rozmowy - drugie prawie dwie :( Rachunek za komórkę - za moment przyjdzie bieżący... i tak dalej :(
Czuję się jakaś odrealniona. Przez prawie półtora roku żyłam normalnie (pod tym jednym względem :roll:), starczało mi pieniędzy na życie, starczało ich nawet na książki, kino, kosmetyki i bieliznę z Intimissimi :oops: , robiłam wszystko, żeby być dobrym pracownikiem i zasłużyć sobie na przedłużenie umowy... I g*wno. Bo znowu okazałam się życiową frajerką :(

Maciej Kot mruczy jak nakręcony, Norysia wtula we mnie swój cieplutki krowi łepek... Maleńka czarna Miłość przespała ze mną cały ten koszmarny dzień, zwinięta obok w najkochańszy na całym świecie kłębuszek...
Za co ja je będę leczyć, szczepić i odrobaczać, za co kupię im żarcie...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro gru 29, 2010 21:26 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

:(
Musisz szybko szukać pracy. I mam nadzieję, ze pociągniesz zwolnienie lekarskie, a w tym czasie znajdziesz.
Samo rzetelne wykonywanie obowiązków nie wystarczy. Może te panie czuły, ze ich nie znosisz?
W hippisowskich Dezyderatach (no wiem, że starsze niż hippisi), jest takie ładne zdanie - wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoją opowieść. O ile to możliwe, bez wyrzekania się siebie bądź na dobrej stopie ze wszystkimi. Ja to sobie często przypominam...
Jest też:
Unikaj głośnych i napastliwych - są udręką ducha. Unikaj - co nie znaczy jednak obrzydzenia... No i w końcu zwolnienie - daje Ci szansę ich unikać, to jego dobra strona...
Wiem - pouczam :oops: To z racji wieku tak mi się porobiło :mrgreen:
Paluszek

Post » Śro gru 29, 2010 21:30 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Za kasę którą będziesz zarabiać w dobrej pracy , takiej w której będziesz doceniana , szanowana i do której będziesz chodzić z uśmiechem na twarzy :ok: :ok: :ok: . Nie jesteś żadną frajerką tak jak i żadnym śmieciem nie jesteś - a wręcz przeciwnie co potwierdzi każda osoba która miała okazję Cie poznać . Myślę że przesypianie całego dnia nie jest dobrym pomysłem Wielbłądziu , przedpołudniowe budzenie jest Ci raczej niezbędne :wink: .
Trzymaj się Wielbłądziu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Śro gru 29, 2010 21:41 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Właśnie nakryłam Plu Plu na obgryzaniu... mydła oliwkowego :roll:

Niedosyć, że wszystkie inne nieszczęścia sypią się na mnie na raz niczym z puszki Pandory, to jeszcze dziecko najmłodsze mam niepełnosprawne umysłowo :crying:

Wielbłądzio

Post » Śro gru 29, 2010 21:53 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Cóż :roll: , przynajmniej natura nie poskąpiła mu urody 8) :wink:

bubor

Post » Śro gru 29, 2010 21:56 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Wielbłądzio pisze:Właśnie nakryłam Plu Plu na obgryzaniu... mydła oliwkowego :roll:

Niedosyć, że wszystkie inne nieszczęścia sypią się na mnie na raz niczym z puszki Pandory, to jeszcze dziecko najmłodsze mam niepełnosprawne umysłowo :crying:

Oliwkowe - zdrowe, naturalne... Podobno Eskimosi, jak po raz pierwszy zetknęli się z cywilizacją, pluli czekolada, za to zajadli sie mydlem (teraz oczywiście już nie)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro gru 29, 2010 22:26 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Hmm, czyżby Plusz jeszcze na dodatek miał jakieś eskimoskie korzenie :roll: ...?

Wielbłądzio

Post » Śro gru 29, 2010 23:17 Re: Jedyne takie Dranie. Międzyświątecznie...

Wielbłądzio pisze:Właśnie nakryłam Plu Plu na obgryzaniu... mydła oliwkowego :roll:

A próbowałaś dać Mu kiedyś do pochlipania wody z oliwek??? Spróbuj 8)
Mój Ogryzek, jak tylko poczuje zapach oliwek to, za przeproszeniem, chce się posikać z wrażenia. A jak jeszcze damy Mu wody z tych oliwek albo całej oliwki do zjedzenia.... Kot normalnie jest w ekstazie :roll: Nawet z sałatki potrafi mi wyjeść oliwkę (najlepiej zieloną), "przegryzając" do tego fetą. 8O Może ma jakieś greckie korzenie??? :conf: :smiech3:

Kolejny przysmak, obok puszki tuńczyka, którą muszę się dzielić z kotami. :? A właściwie całość oddać kociastym, bo nie dadzą nawet kawałka w spokoju zjeść. :roll:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

[poprzednia][następna]