DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ ZAMYKAMY

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 01, 2010 21:12 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

pixie65 pisze:Ja już kiedyś pisałam, że Grzywson jest niebywale fotogeniczny :wink:
A w realu wypada mizernie, co może poświadczyć Ciotencja kwiatkowa.
Chyba, że ona jedna ma jakiś spaczony gust bo Ciotencja maueczarne się zachwyca. I Amika6.

Zdecydowanie Ciotencja kwiatkowa ma spaczony gust :mrgreen:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Sob paź 02, 2010 8:40 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

A ja wczoraj dostałam od Pixie pierwiejsze zdjęcia Grzywsona. Przypomniały mi jaka to była okropna bieda :cry:

Może coś pokombinuję ze zdjątkami i powstanie cosik dla pamięci :oops:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob paź 02, 2010 9:58 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

pixie65 pisze:Sięgnęłam do zakurzonego Archiwum... 8)
Najstarsze zdjęcie na fotosiku, które jeszcze zostało:

Obrazek

Obrazek

Na fotosiku może i tak :roll: Bo w Twoim komputerowym (zakurzonym :?: :?: :?: ) Archiwum
to jest pierwsze (chronologicznie) zdjęcie

barba50

Post » Sob paź 02, 2010 10:07 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

na obu fotach jest równie wyględny :1luvu: :mrgreen:

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Sob paź 02, 2010 11:04 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

sanna-ho pisze:na obu fotach jest równie wyględny :1luvu: :mrgreen:

No. :mrgreen:
A ta druga [chronologicznie] a pierwsza wklejona fota to po tym szorowaniu sławetnym czyścikiem? :mrgreen: :mrgreen:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob paź 02, 2010 16:03 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Ja to nie wiem, czy Grzywka byłby bardzo zadowolony, że takie starocie wyciągacie ciotki... :evil:
Nie można to jakich lepszych FOT?
Co do spaczenia mojego gustu - wzniosę się ponad ten jakże przyziemny komentarz... :king:

:smokin:

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Sob paź 02, 2010 17:11 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Agn pisze:A ta druga [chronologicznie] a pierwsza wklejona fota to po tym szorowaniu sławetnym czyścikiem? :mrgreen: :mrgreen:

Neeee...To jest fota po kąpieli Grzywsona na skutek mojego protestu w związku z karygodnym zaniedbaniem jego KocioOsoby w lecznicy :wink:
Nasz ulubiony Wet Serniczkowy przejął się bardzo i uprał sierścia.

Ale co my tu będziemy do przeszłości wracać.
Ważne jest co "tu i teraz".
I tak na przykład jeśli chodzi o lepsze foty to powiem, że będą.
Jak się któraś z odpowiednio wyposażonych Ciotencji do nas w odwiedziny wybierze :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob paź 02, 2010 17:17 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

pixie65 pisze:I tak na przykład jeśli chodzi o lepsze foty to powiem, że będą.

Tu mi aż w sercu pikło :D
pixie65 pisze:Jak się któraś z odpowiednio wyposażonych Ciotencji do nas w odwiedziny wybierze :wink:

A tu odpikło :(

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Sob paź 02, 2010 17:30 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Jutro ciocia Helga zrobi jęspekcję:)

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Sob paź 02, 2010 17:34 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

kwiatkowa pisze:Jutro ciocia Helga zrobi jęspekcję:)

O, to znowu mi w sercu pikło :D
Nie mów, że bez aparatu, bo odpiknięcia mogę nie przeżyć :strach:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Sob paź 02, 2010 17:35 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

kwiatkowa pisze:Jutro ciocia Helga zrobi jęspekcję:)

A potem trzeba będzie Theodorze baterię wyjąć żeby przestała pi(p)kać :mrgreen:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Sob paź 02, 2010 18:33 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

kwiatkowa pisze:Ja to nie wiem, czy Grzywka byłby bardzo zadowolony, że takie starocie wyciągacie ciotki... :evil:
Nie można to jakich lepszych FOT?
Co do spaczenia mojego gustu - wzniosę się ponad ten jakże przyziemny komentarz... :king:

:smokin:

Lepsze wyciągnęłam na wstępie :roll: O tuu:

barba50 pisze:Wzięło mnie na wspominki :oops: Niestety pierwsiejszych zdjęć Grzywusiowych na wątku nie ma (nie otwierają się na fotosiku) wybrałam trzy sprzed dwóch lat i powstało takie coś

Obrazek

Śliczny jest ten nasz Grzywka, prawda??? A Ciotka Pixie ciągle pisała coś o ładnym inaczej jak zachwycałyśmy się Grzywkową urodą :evil:

No a potem MUSIAŁAM wkleić to pierwsze zdjęcie żeby raz jeszcze zobaczyć różnicę :oops:

Już nie będę :wink: Obiecuję :evil:

barba50

Post » Sob paź 02, 2010 18:49 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

barba50 pisze:Już nie będę :wink: Obiecuję :evil:

Baaaaaaaaaasiu :1luvu:
Ależ BĄDŹ, BĄDŹ ja bardzo ładnie proszę :D
I Grzywka też :wink:

Ja nie mam nic przeciwko wspominkom.
Zwłaszcza w sytuacji, w jakiej teraz znajdujemy się z Grzywką.

A co do różnic.
Zasadnicza różnica (moim zdaniem) jest taka, że kiedyś Grzywuś wkurzał się i fuczał na mój widok. Dzisiaj zaś przyłożył z liścia i nafuczał na Morusa i Mietka, którzy TEŻ chcieli się do mnie przytulić :roll:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Sob paź 02, 2010 21:37 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

Ano, potwierdzę słowa cioci Pixie. Grzywson to pierwszy na kolana pcha się. Do mnie też potrafi się wepchnąć, o dziwo. Inne bidki trochę czują się chyba pokrzywdzone, np. Morusik bidulek niedokarmiony i niedogłaskany (ależ mi się oberwie sesese :twisted: ). Staram się dopieścić resztę, ale w takim biegu jak dzisiaj mogło nie udać się.

Kwiatkowa proszę jutro towarzystwo wygłaskać podwójnie ;) I weź aparat, bo ja z moim to szybko nie dojadę. :?

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie paź 03, 2010 11:29 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.IV/ Świat się dalej kręci...

maueczarne pisze:(...) Morusik bidulek niedokarmiony i niedogłaskany

Zacytuję :twisted:
A pogadamy jak dojedziesz 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]