Pestka, Ogryzek, Pigo, Olek & Orka. Bury trójłapek.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 30, 2012 11:41 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - Ogryń na gigancie :O

Tylko, że Ogryniowi nigdy się to nie zdarzało... Gdy wracam z pracy nawet nie chce Mu się oczu otworzyć, nie wspominają, żeby z łóżka zejśći podejść do drzwi ;) Stąd moje zdziwienie, gdy zwiał...
No cóż, nie wystarczy mieć teraz oczu dookoła głowy, trzeba będzie dokupić ze dwie dodatkowe pary ;)

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon sty 30, 2012 11:45 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - Ogryń na gigancie :O

Napisałam nowe wierszydełko, a nikt go nie czyta :placz:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sty 30, 2012 18:29 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - Ogryń na gigancie :O

Gigant jest zły dla kota. Lepiej nie gigancić.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sty 31, 2012 14:36 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - Ogryń na gigancie :O

MaryLux pisze:Napisałam nowe wierszydełko, a nikt go nie czyta :placz:
Inka
Czyta, czyta, każdy nowy utwór :1luvu:

MalgWroclaw pisze:Gigant jest zły dla kota. Lepiej nie gigancić.
Fasolka
Fasolko, jesteś bardzo mądrą kotką :1luvu: Ogryń powinien się od Ciebie uczyć!

Alyaa

Post » Wto sty 31, 2012 14:37 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka - Ogryń na gigancie :O

Alyaa pisze:
MaryLux pisze:Napisałam nowe wierszydełko, a nikt go nie czyta :placz:
Inka
Czyta, czyta, każdy nowy utwór :1luvu:

MalgWroclaw pisze:Gigant jest zły dla kota. Lepiej nie gigancić.
Fasolka
Fasolko, jesteś bardzo mądrą kotką :1luvu: Ogryń powinien się od Ciebie uczyć!

I ode mnie :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lut 10, 2012 13:01 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka: dom wariatów...

Ogryń ma się dobrze, na szczęście zaprzestał ucieczek z mieszkania. Chyba zrozumiał, że na dworze jest naprawdę [piiiip] zimno. Albo przekonał Go wielki karton, w którym mógł do woli kopać i chować się :mrgreen: Super wyglądał, gdy tylko oczy i uszy mu wystawały znad kartonu :1luvu:

Niestety, karton zniknął :(
TŻ: "No przecież kazałaś wynieść!"
Ja: "Ale nie ten!!!"
TŻ: "Upssss... Ale przynajmniej Ogryń nie będzie w nim kopał po nocach i mnie budził!"
Ja: <załamka>

Faceci.....

Alyaa

Post » Pt lut 10, 2012 20:37 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka: dom wariatów...

U mnie też najlepszą zabawką są kartony :D Czy to nie dziwne,że człowiek sie stara,kupuje przeróżne budki ,hamaki, legowiska,tunele szeleszczące,a najlepszą zabawe mają jak się pojawi jakiś karton :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Sob lut 11, 2012 17:19 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka: dom wariatów...

A jaki jest ubaw jak się uda ukraść jakiś kapsel albo nakrętkę ;) Pchła w tym przoduje :) Za to Presto uwielbia bawić się zaślepkami od listew przypodłogowych... Zrywa (a raczej zdrapuje) taką zaślepkę, a potem biega z nią w pyszczku i warczy :roll:

Alyaa

Post » Pon lut 13, 2012 22:34 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka: dom wariatów...

Wyśpij się, Dziecino, bo nie wiesz co Cię jutro czeka... kogo możesz spotkać...

Obrazek

Don Ogryzek

Alyaa

Post » Pon lut 13, 2012 22:37 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka: dom wariatów...

Zdjęcie z telefonu, dlatego jest nieco rozmyte i kolory są przekłamane - pościel powinna być wściekło-czerwona, a nie jakaś złoto-pomarańczowa :?

Alyaa

Post » Sob lut 18, 2012 19:00 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka: dom wariatów...

Zastrzelę Ogryzka :evil: Znowu mi zwiał z mieszkania, jak wychodziłam do sklepu :evil: Tym razem na dół :? Co Go podkusiło?!?!?

A teraz grzecznie, jak gdyby nigdy nic, leży obok laptopa i się grzeje....

Alyaa

Post » Sob lut 18, 2012 19:11 Re: Pestka i Ogryzek,Pigo+Presto+Pchełka: dom wariatów...

Alyaa pisze:A jaki jest ubaw jak się uda ukraść jakiś kapsel albo nakrętkę ;) Pchła w tym przoduje :) Za to Presto uwielbia bawić się zaślepkami od listew przypodłogowych... Zrywa (a raczej zdrapuje) taką zaślepkę, a potem biega z nią w pyszczku i warczy :roll:

Dawno temu był u mnie Piegowate Łapki - syn Florki, teraz ma na imię Kajtuś i mieszka na południu Wrocławia (wzruszyłam się wspomnieniami).
Razem z mamą po sterylizacji i siostrami mieszkał w jednym pokoju. Baaardzo się dziwiłam, znajdując dziwne zaczepki na podłodze. To on wyciągał przymocowania kabla od internetu ze ściany 8O
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]