DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 27, 2010 14:45 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

Ooo, idio-tele :mrgreen:
WSZYSTKO, TYLKO NIE B. !!!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto kwi 27, 2010 19:01 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

Wielbłądzio pisze:Proszę, napiszcie coś wesołego, zanim się rozpłaczę albo wścieknę na kogoś bez powodu :roll:

No niestety Ciociu, u mnie też nic wesołego :( Zepsuło mi się oczko i Duża mnie dręczy jakimiś kropelkami, a ostatnio nawet maścią do oczu :( Na pocieszenie ugotowała mi dzisiaj makaronik :) Nie wiem po co tak dużo, przecież nie zjem aż tyle :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto kwi 27, 2010 19:11 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

No wiem, Siupeczku, czytałam u Was w wątku :roll: :( Trzymaj się, będzie dobrze :ok:
A makaronikiem może spróbuj poczęstować wszystkich pozostałych czterołapnych domowników, Duzi pewnie byliby Ci bardzo wdzięczni za przekabacenie całej bandy na wegetarianizm :wink: makaron w końcu tańszy niż wołowinka i jakieś tam bozity, jakby nie liczyć :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto kwi 27, 2010 19:38 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

Czewść Wielbłądku i koteczki.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro kwi 28, 2010 9:01 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

Dzień dobry :D

Ale nie powinnam być raczej taka radosna, dzisiejszej nocy spałam łącznie coś koło trzech godzin :roll: Najpierw długo nie mogłam zasnąć, potem obudził mnie sms, potem kotecki zaczęły bawić się pod drzwiami sypialni jakąś cudownie odnalezioną grzechoczącą myszką :twisted: ... Myszkę na szczęście po jakimś czasie porzuciły (nie miałam serca sama odbierać biedakom zabawki...), ale zaczęły dla odmiany ganiać z jednego końca mieszkania na drugi niczym stado koni stepowych. Nie wiem, które konkretnie ganiały a które nie (gdybym wiedziała, ubiłabym), ale głównym podejrzanym jest Ropuszek :twisted:
Aha, a około piątej rano Busieńka postanowiła zatroszczyć się o moją obowiązkową toaletę: zaczęła niezwykle starannie i uparcie wylizywać mi policzki oraz nos :roll:
Powyrzucam je :twisted: Wiosna przyszła: powypuszczam pod najbliższy śmietnik bez krzty wyrzutów sumienia :twisted: :twisted: :wink:

Wielbłądzio

Post » Śro kwi 28, 2010 11:55 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

Masz bardzo pracowite kotecki :twisted: :mrgreen:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Śro kwi 28, 2010 14:52 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

Zgadza się, bardzo :twisted:

Idę do domu odsypiać. Jeśli znów coś zmalują, to pospuszczam je za ogony przez balkon :twisted: A Busiakowi-lizusowi powinnam chyba założyć kaganiec :wink:

Wielbłądzio

Post » Śro kwi 28, 2010 18:08 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

Byłam bardzo naiwna, mniemając, że po powrocie do domu dana mi będzie możność błogiego snu...

Obszczana ściana w dużym pokoju x 1

Otworzona szafka w kuchni x 1, a co za tym idzie:
Rozszarpane i rozwleczone po domu chrupkie pieczywo x 2 op.
Rozszarpane torebki z luksusową sypaną herbatą x 3

Przewrócona suszarka na bieliznę wraz z tonami ciuchów x 1

Dopiero się obrobiłam.
I zastanawiam się teraz intensywnie, które ukatrupić pierwsze :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro kwi 28, 2010 18:26 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

A ja się pytam co pieczywo chrupkie i herbata robiły w zasięgu kocich łapek :?:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Śro kwi 28, 2010 18:39 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

genowefa pisze:A ja się pytam co pieczywo chrupkie i herbata robiły w zasięgu kocich łapek :?:

Jak to co - lezaly i zaczepialy :mrgreen:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Śro kwi 28, 2010 18:50 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

Monika pisze:
genowefa pisze:A ja się pytam co pieczywo chrupkie i herbata robiły w zasięgu kocich łapek :?:

Jak to co - lezaly i zaczepialy :mrgreen:

Dokładnie tak , zaczepiały grzeczniutkie kotecki 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro kwi 28, 2010 18:51 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

Leżały spokojnie w nieodpieczętowanych opakowaniach w zamkniętej szafce kuchennej :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw kwi 29, 2010 10:07 Re: Co Dranie to Dranie. Co dostaną D. na Dzień Dziecka ;)? s.19

Wczoraj przed snem dokonałam straszliwego odkrycia: KTOŚ pociął zębiskami moją ostatnią ładowarkę do telefonu. KTOSIEM jest tym razem niewątpliwie tłusta, obrzydliwa czarna Żaba :twisted: , ponieważ tylko on oprócz Busieńki i Bidzi zostaje czasami w małym pokoju, a żadnej z dziewczyn nie mogę podejrzewać (cóż, są na to zwyczajnie za mądre... a Żabsko kable przecież uwielbia, samych ładowarek załatwił już więcej niż pięć :roll: ). Nie mam czasu szukać nowej po sklepach, zabiorę do domu ostatnią z ostatnich - pracową. Jeśli i tę żeżre, groźba smalcu wreszcie się spełni :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw kwi 29, 2010 14:39 Re: Co Dranie to Dranie. Żabę ubiję!!! s. 20

Po pracy idę do lekarza, a potem być może po zakupy - odezwę się pewnie dopiero jutro...

EDIT: Lekarki znów nie było, ma być jutro. Brak mi słów, bo musiałabym kląć. Na wizytę czekam od dwóch miesięcy :(

Wielbłądzio

Post » Czw kwi 29, 2010 21:12 Re: Co Dranie to Dranie. Żabę ubiję!!! s. 20

Ładowarki poszukaj na allergo. Cennego czasu nie stracisz, a przy okazji zabijesz trochę czasu w pracy ;)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

[poprzednia][następna]