Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maraszek pisze:Na święta postanowiłam zrobić futrzastym kocią rozpustę – w tym celu zanabyłam pokaźną porcyjkę wołowinki, po czym ją ugotowałam.
W Wigilię podgrzałam mięsko, wyjęłam na deskę w celu pokrojenia.... Nie takie to proste
Najpierw musiałam:
· zdjąć Cześka z blatu
· zdjąć Romucha z kuchenki
· wyjąć Cześka ze zlewu (skąd usiłował kraść mięcho)
· wyjąc Romka z garnka
· tańczyć po całym blacie uciekając przed włochatymi rączkami pchającymi się ZEWSZĄD
· wyjąć Cześka z garnka
· zdjąć Romucha z szyi
· zdjąć Romucha z ramienia
· wyjąć Cześka ze zlewu
![]()
![]()
![]()
I już mogłam nakarmić moje zamorzone maleństwa![]()
![]()
![]()
Maraszek pisze:Dzięki, DziewczynyWłochata rączka została wyściskana
Romus jest tak skromny, że udawał, iż w ogóle nie wie o co chodzi
![]()
![]()
Dziś w nocy "Klusek Biały" przeszedł samego siebie![]()
Normalnym jest, że ze mną sypia.
Ale dziś całą noc spędziłam na:
- zdejmowaniu Romucha z twarzy
- wyplątywaniu go z moich włosów![]()
- wyjmowaniu wściekle ugniatających łapek z ust, oczu i nosa![]()
- odczepianiu wściekle ugniatających od szyi (auć, auć, auć)![]()
- walce z Kluskiem o poduszkę (mam taką malutką, "szwedzką" - więc albo ja, albo koci precelek)
A na koniec dostałam w łeb doniczkąKociątko postanowiło zwiewnie wskoczyc na szafkę nad łóżkiem, ale białe doopsko zostało mu w zwisie, więc ratując się ściągnął serwetę, na której stała trzykrotka... Całe szczęscie, że plajsticzana była (doniczka, nie trzykrotka
)
Sydney pisze: całkiem atrakcyjna noc
Maraszek pisze:Sydney pisze: całkiem atrakcyjna noc
Tiaaaby nie rzec upojna
Majorka pisze:Czesiek jeździł brzuchem po kokosankach? Musi się nieziemsko lepić...
michalinka pisze:Zaczęłam czytać Twoje przygody z kociakami od początku (jeszcze 2003 r) i gdy już doszłam do zdjęć to nie otwierają się (przypuszczam, że nie ma ich już na stronie). Można liczyć na nowe, aktualne dzjątka?
Ja równiez mam dwa koty - od 3 tygodni - (Tygrys dachowiec - prawie 6 lat - i Teoś brytyjczyk - jutro 4 miesiące-) i baaaardzo zainteresował mnie Twój opis kontaktów międzykotowych, czyta sie je wspaniale. Proszę o więcej !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 79 gości