IKA 6 pisze:Litości co za godzina na powrót do domu
późna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Litości co za godzina na powrót do domu
Gibutkowa pisze: Gibutek zabrała się do jedzenia i nawet próbowała jeść na początku łapkami - nabijała jedzonko na pazurki, podnosiła łapkę do pyszczka i zjadała z łapki ale w końcu stwierdziła że wygodniej bezpośrednio z miseczki. I tak zjadła prawie całą miseczkę, a my w tym czasie jedliśmy obiad. Ona po prostu nie lubi sama jeść![]()
a teraz mnie zaczepia zeby się z nią pobawićNo to idę
Gibutkowa pisze:No i się wyjaśniłoGibutek dostała dziś inną karmę mokrą, troszkę zjadła ale tak niemrawo. Kiedy my zaczęliśmy jeść jak zwykle przyszła do nas ale nie chciała podjadać od nas tylko jak zwykle siedziała i się oblizywała. Tatulek poszedł do kuchni i przyniósł jej miseczkę z mokrym jedzonkiem i postawił na stole. Gibutek zabrała się do jedzenia i nawet próbowała jeść na początku łapkami - nabijała jedzonko na pazurki, podnosiła łapkę do pyszczka i zjadała z łapki ale w końcu stwierdziła że wygodniej bezpośrednio z miseczki. I tak zjadła prawie całą miseczkę, a my w tym czasie jedliśmy obiad. Ona po prostu nie lubi sama jeść
![]()
a teraz mnie zaczepia zeby się z nią pobawićNo to idę
IKA 6 pisze:No to w ramach odchudzania zastałych kotów domowych, zaprzegnijcie je do sanek![]()
![]()
kasia86 pisze:Ja tam mojego 7 kilowego Miecia mogę doczepić do sanek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 39 gości